Nikad nisam mogla da se setim svojih snova,ali u poslednjih nekoliko dana non-stop sanjam i te snove nikako ne mogu da izbacim iz glave.Sta bi to trebalo da znaci?
Jedne noci sam sanjala da mi je poginuo brat,a nakon dve noci sanjala sam kako mi je poginula prijateljica i njen muz i da su njihova deca ostala sama(pritom jedno dete je beba koja je rodjena pre nekoliko dana).Naravno,dok sam te snove sanjala,uzasno sam plakala.
Znate li sta mi se desava i sta to znaci?

Teski snovi nema sta. Malo je teze tako nesto protumaciti,bez prethodnog znanja o osobi koja tako nesto sanja. Rekla bih da si u ozbiljnim problemima,ali da ti problemi nose promene koje se tebi cine toliko zastrasujuce da to dozivljavas skoro kao smrt bliskih osoba. Smrt je za neke kraj jednog perioda. Za druge,to su samo vrata ka drugoj dimenziji zivota.

san

Pozdrav, ne brinem, ali bih voleo da mi neko protumaci vec drugi put u kratkom roku sanjam da mi je umro pokojni otac. Ne brinem ali bih voleo da mi neko protumaci ako moze. U snu se pojavljuje moja majka koja pocinje da place i zena. ja sam u istom snu vozio motor, a morao sam da odlozim put za beograd zbog smrti pokojnog oca.

hvala unapred

Ulaganje

Gogos,

Ima trenutaka kada uložimo mnogo snage da bi stanje ostalo isto ili pošlo uzlaznim putem.

Savetovao bih ti da čuvaš energiju jer nećeš moći promeniti ništa. Nije uvek sunce kao što nije uvek ni kiša, biće drugih prilika i poslovnih uspeha.

Čuvar snova 

Moderator