Slomljeni ključevi Sanovnik forum

Ja mislim da su zene carice

lilith: Ajde Silvia...

da cujemo...ako nije bas tolika tajna...

Ma naravno da jeste, 100% se slazem! Samo jedno nemoj da zaboravis!!!
Uvek treba ne samo da verujes 6.culu vec i da delujes u skladu sa njim, ako predosecas nesto lose verovatno ce se tako i desiti.Ti ako budes cekala da ti on zabije noz u ledja i to se stvarno dogodi bice ti krivo sto to nisi sprecila a i bolece te mnogo vise. Probaj da ako ti je vec tolko stalo do njega da otvoreno ti prizna neke stvari jer ti kljucevi iz sna nisu zanemarljivi, jer se ticu konkretno vase veze!!!
U svakom slucaju neko ko se tako ponasa nije vredan!!!!

cao...vratih se opet...

interesantna teza...kako mislis "nije vredan",ili"da mi zabije noz u ledja"...nekako je pocelo to 6.culo stvarno da se javlja i moja teza,sto se tice medjuljudskih veza jeste: na samom pocetku se vec zna sta ce na kraju biti...samo mi zene volimo da ignorisemo cinjenice...valjda je to u ljudskoj prirodi nadati se...ali to je to sto nas zene na kraju razocara i to smo mi same a ne oni...

Re: Slomljeni ključevi

lilith: Imam jos jedan san za analizu:
sanjala sam kako dajem iz svoje ruke u ruku voljene osobe tri kluca...to su bili kljucevi njegovog stana.Jedan kljuc je bio citav dok su druga dva bila slomljena,nije bilo donjeg dela koji ulazi inace u bravu...kakvog li to znacaja ima.Kljucevi suinace cest deo snova...

Njegov stan,u snovima simbolizira njega samog. On ti je dao tri kljuca,od kojih samo jedan funkcionise. Samo na jedan nacin mozes da dodjes/dopres do njega.

Tri je inace veoma simbolican broj. Veruje se, da broj Tri, predstavlja »savrseni broj«. Zatim, smatra se da je to »muski broj« i tradicionalno se vezuje za Sveto Trojstvo. Simbolizovan je u trouglu, koji je za stare Egipcane predstavljao svetu stvar. Tri – predstavlja proslost, sadasnjost i buducnost. To su samo neka od tumacenja.