Čovek obučen u crno Sanovnik forum

Sanjala sam jedan cudan san.

Sanjala sam da sam na jednoj velikoj slavi i cela moja familia se tu okupila i spremaju kao tu slavu. Onda ja neko pitao za mene i moja sestra mu odgovorila da ja spavam, u tom trenutku sam videla sebe kako ulazim u WC i tamo sretnem jednu musku osobu, vidim mu samo ledja nemogu da mu vidim lice i tako tri puta za redom.

Onda sam izlazila iz te prostorije i krenula vani. Od jednom se pojavi mor brat od tetka i nosi me na ramenima onda me spustio dole i pitao me dali hocu da idem sa njim kod njega kuci. Krenuli smo kod njega. Njegova kuca se nalazi na brdo.

Kad smo trebali da se penjemo na brdo od jednom je celo to brdo bilo od peska, tako da sam ja pocela da tonem malo. Onda smo se nas dvoje vratili nazad i krenuli jednim puticem koji je bio cist. Na tom putu se nalazi jedno drvo na kome rastu sljive.

Mi poceli da beremo i od jednom dodje jedan covek obucen u crno i pocinje da nas prati hoda za nama moj brat meni vice bezi ja kao pocela da bezim a brat je ostao pozadi da me brani. onda na samom vrhu brda pojavi se jedan decko koga ja znam, zaustavio me je i rekao mi da se sakrijem kod njega u kucu. on je onda uzeo nesto u ruke i zajurio vani da pomogne mom bratu.

Ja sam se onda probudila iz sna. mnogo mi je bilo strah dok sam to sanjala.

Hvala na odgovoru.

Tvoj san govori o tome kako prolazis kroz proces osamostaljivanja i sazrevanja. Ocigledno je da ti je muska podrska jako potrebna,i to nije nista cudno. San takodje ukazuje,da taj put nece biti bas jednostavan,i da je put na vrh brda tezak (put do uspeha),jer ti noge propadaju u pesak. Pozitivni i negativni muskarci u snu su verovatno borbe izmedju pozitivnih i negativnih animusa,to jest borbe unutar tebe same. To je takodje normalna stvar.

San ti je vrlo simbolican i nastavi da tragas.