Sajt i forum, nova verzija i odobravanje naloga Caffé

u toku je već izvesno vreme redizajn i reorganizacija sajta www.inter.rs kao što ste mogli da primetite. do sada je bila u jednom blažem obliku i više tehničke prirode a sada radimo na tome da do kraja marta napravimo malo jače rezove koji se vide spolja.

"jači rezovi" ne podrazumevaju neke promene iz korena jer ovo kako nam je išlo do sada je odlično i želimo tako da nastavimo. ali, takodje smo sada u poziciji da razmišljamo i o dodatnim sadržajima.

stoga nas zanima sve što u vezi toga mislite, ako imate neko mišljenje.

dakle:

* kako vam se dopada sajt? estetski i po sadržini.

* šta je to na internetu što vas privlači? zbog čega izlazite na internet? da li to što tražite nalazite ovde i šta je to što vas zanima a ne nalazite ovde?

od pomoci bi mozda bilo da na kraju pomenete i koliko dugo i koliko intenzivno koristite racunar i internet.

unapred zahvaljujem na trudu svakome ko iznese svoje mišljenje.

galeksic

Site Admin

Poštovani posetioci i poštovani forumaši,

drago mi je što mogu da Vas obavestim da od noćas planiramo da krenemo u novu etapu u našem razvoju. Sajt, forum i kompletna aplikacija koja radi iza svega ovoga dobija novo ruho i okvir koji se nadovezuju na postojeće.

Razlog za kašnjenje koje smo imali u vezi toga, kašnjenje sa uredjivanjem oglasa kao i kašnjenje sa odobravanjem naloga i uredjivanjem foruma je to što smo "koncentrisali sve resurse" na otklanjanje nesuglasica sa stranim partnerom, traženje kompromisa i korigovanje pozicija koje su nam slabo stajale.

Svi nalozi koji čekaju će biti odobreni i bićete obavešteni regularno i redovno na svoj email o tome.

Noćas, u noći 18/19 aprila će biti postavljena nova aplikacija i nova izmenjena verzija sajta. U to vreme može se dešavati da poneke funkcionalnosti na nekoliko trenutaka ne rade kako je očekivano.

Svi Vaši nalozi koje ste registrovali važiće i na novom forumu. Svi Vaši oglasi koje ste postavili biće prikazivani i na novom sajtu. Sva sadržina sa ovog sajta postojaće i na novoj verziji. U pitanju je korak napred i nadogradnja, a ne izmena.

Tako da možete očekivati da ćemo se još intenzivnije i lepše družiti.

galeksic

Site Admin

svaka cast, ovo sasvim lepo izgleda.

svetski!
:shock:

dimitrije

Gost
Ocentite kvalitet sajta www.inter.co.yu
1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
100%
Glasova 6