Sanjam da muž me vara Sanovnik forum

Sanjam vrlo često kako me muž vara sa svojom kolegicom sa posla i kako ih ja otkrivam na djelu. Možete li mi reći šta znače moji snovi

mozda ti san zeli nesto da kaze vise o tome pripazi malo i ja sam tako cesto sanjala o tome zelim ti puno srece

Re: prevara

alan ford: Sanjam vrlo često kako me muž vara sa svojom kolegicom sa posla i kako ih ja otkrivam na djelu. Možete li mi reći šta znače moji snovi

I ja sam cesto sanjala kako me momak vara, i to duze vremena, nekoliko meseci.Snovi su bili povezani sa prevarom i sa razlicitim devojkama koje ja nisam poznavala.Sanjala sam i dve zmije koje su mi se uvukle ispod krevet,ali u snu ih je moj otac izgoreo.Posle nekoliko meseci ispostavilo se da je san bio istina.Otkrila sam da me je varao sa nekoliko njih.Necu reci da sve to ima veze i sa tvojim snom, ali kao sto ti je rekla i prethodna osoba - budi pretpazljiva. Zelim ti da se to nikako ne obistini - veliki pozdrav.

Sve sto ste napisali trebalo bi da govori dovoljno.

I ja mislim alan ford da ti tvoja intuicija nesto govori. Obrati paznju,ali nemoj da panicis.

strstveni san sa prijateljem

dobro veče, treba mi pomoć u tumačenju sna...
radi se o tome da sam sa svojim zaručnikom prije par dana imala manji okršaj :(
čula sam se sa kolegom koji se bavi masažom pa sam htjela da se nađemo kako bi odradio masažu, no taj razgovor sa njim je protekao u skroz drugom pravcu. ponudio mi je masažu i još uz masažu nešto intimnije. na kraju sam odbila i masažu, pošto mu, po mom mišljenju, nije bilo drago što sam ga odbila, prebacio mi je kako ja ne znam ništa šta se oko mene dešava. navodno da me zaručnik varao sa curama za koje se zna da su cure za jednu noć, što me naravno naljutilo pa sam počela da kopam po detaljima i da ga ispitujem (kolegu). kada mi sve detaljno ispričao, nazvala sam zaručnik i to mu na nos nabacila, naravno, on je poricao i rekao kako previše vjerujem drugima a naj manje njemu, potom prekinuo razgovor. počela sam razmišljam da mu uzvrati istom mjero "prevarom" i ako nisam bila 100% sigurna da je on mene prevario. kolega mi se i dalje nastavio javljati i dalje nudio masažu i naravno da budemo intimniji.. rekla sam mu da ću razmisliti javiti. nakon dva dana sanjam:

kako se ja spremam i odlazim u veliki trgovački centar u kojim radi moj kolega, penjem se sa stepenicama u susret mi prilaz moj kolega, hvata me za ruku i vodi me kroz jedan hodnik i dolazimo pred vrata. on otključa vrata uvodi me u sobu. po ulasku u sobu sam ga zamolila da se idem gdje presvući da bi me mogao izmasirat. nakon nekoliko ja izlazim u bijelom peškiru umotana a on stoji nag ispred mene. nasmiješila sam se i prišla mu sa zadovoljstvom. bili smo intimni. nakon sto smo završili ja sam počela plakati, a on se grohoto smijao odjednom se stvorio još jedan mladić i on mu sav zadovoljan priča šta se upravo desilo. ja sam plakajući trčala van i bježim prema kokošinjcu u kojem nema kokošiju već samo sijeno. dotrčao je do mene uhvatio za ruku i smijao mi se u lice.

nakon toga sam se trgla iz sna. da li ovaj san ima kakvo značenje ili je to moja psiha u pitanju...

hvala na svakom odgovoru..

Da li me partner vara?...

Imam jak osecaj da me moj Partner vara sa radnom kolegicom.Zbog Toga cesto imamo problema u vezi,on naravno sve porice.Cesto sanjam nju i njega i kao i ja sam tu i primecujem i osecam u snu da nesto vise ima medju njima,ali oni se ne ljube i nema nikakvog fizickog kontakta medju njima,samo se gledaju i ja kao primecujem nesto u njihovom pogledu.Drugi san je bio da ona lezi u krevetu sa njihovim sefom a on pored njih ali sam u drugom krevetu,bili su svi obuceni.Zadnji san je bio kako ona firminim autom krece od firme i vozi u drugom pravcu.Dali to sve nesto znaci ili to sanjam jer sam vec opterecena mojim mislima i veoma jakim osecajem koji i govori da tu nesto ima.