Sanjala sam spot Duran Duran Sanovnik forum

Nova sam u ovom ali ovaj san me je jako poremetio dva sata posle spavanja sam razmisljala o njemu i bila pod utiskom.

O cemu se radi:

Sanjala sam da gledam spot Duran Duran "come on done" koji je navodno sniman u Rosama u crnoj gori i gledam spot i vidim brata svog rodjenog kako pliva,u snu je bio mrtav a na javi nije,odjedanput i ja sam u snu i poljubim ga u usta(to tumacim kao vestacko disanje) i probudim ga i pocnemo da pricamo o smrti i rekao mi je da je jakoo bitno da se mrtvi i zivi ne mesaju jer onda se tu pojavljuju "babe i zabe" i da je smrt kao neki odmor,delovao mi je jako smireno i davao mi je osecaj kao da je smrt nesto cega ljudi ne trebaju da se plase.

U vodi je bio i moj drugi brat sa nekim albumom sa starim slikama....i tako smo se zajedno setali po plazi koji mi je delovao kao raj....bila sam tuzna sto je umro ali mi je opet bilo lepo sto je na sigurno....napominjem brat mi je na javi ziv.

Vrlo cesto sanjam more ,jedan mut sam sanjala zemljotres na moru gde obala menja svoj oblik i ja to gledam sa neke raskosne terase.
Ako neko ima ikakvu ideju neka mi je saopsti ....hvala

Pa vidim da je pogledalo 23 coveka a niko da napise misljenje nema potreba da budete experti da bi imali neko vidjenje situacije.....hvala tamo nekom na chatu za tumacenje....poz....aj malo azurnije to ......hvla

znas kako psihologija kaze da uvek sanjamo ono sto je duboko skriveno u nama odnosno ono sto je u nasoj podsvesti. Znaci sve stvari koje zelimo,stvari kojih se bojimo nase skrivene strahove,zelje,frustracije,ambicije i td. ima beznacajnih snova ali u sustini su to snovi koji ostavljaju jake utiske i osecamo da su oni deo nas i da nesto znace. ali tumacenje snova je individualna stvar i ne postoji univerzalno tumacenje. Tako da je tvoja intuicija nesto sto bi trebalo da te odvede do nekog shvatanja svojih snova. Ovo ti govorim iz sopstvenog iskustva jer su moji snovi tako uticajni na moj zivot, emocije u meni i svega sto se desavalo i sto ce se desiti. ljilja hellgirl

Kaca,to sto ti je brat porucio u snu - sve je istina!