Bezvezan san Sanovnik forum

Sanjala sam jedan vrlo cudan san. Sve je bilo nepovezano. Nalazim se na jednom placu i crtam neki bezvezan crtez u crvenoj boji i nakon toga mi svi treba da taj crtez zakopamo. Lezem na vlaznu zemju i biram gde cu zakopati moj crtez. U jedan trenutak san se vrati na drugoj strani. Naime posmatram kako moja mama, mama mog decka i neke druge zene uhvatene u ora,igraju. Dakle, mama moga decka uci moju mama na ora. Sve to se desava u mraku i na neka pusta mesta.

U tumacenja sam videla da ako gledas neko kako igra znaci bolest,tuga,smrt. I ja se sed jako bojim. Znam da san je bezvezan ali sad golica me tumacenja.

Period niz koj sad prolazim mi je jako stresan, sa problemima i zanima me dali to sto sam nervozna moze da je razlog o mojoj san.
I zanima me dali to tumacenja sto je (ono A,B,C...) je uvjek tacno?

NE! Ono sto pise u Sanovniku uglavnom i nije tacno. Snovi se ne tumace na taj nacin. Nema razloga za strah. Ali itekako da ima uticaj to sto si bila pod stresom u to vreme.

To sto si zakopala taj crtez koji si nacrtala,to nije bas dobro. Kao da si zakopala neke svoje emocije,ili kao da zelis da pobegnes od problema,da se pravis da ne postoje. Te zene koje igraju simbolizuje da su one verovatno ukljucene u probleme koje imas. Ne znam,ti to bolje znas. U svakom slucaju,savetujem ti da se ozbiljno pozabavis svojim problemima,i nemoj nikako da ih zaobilazis. Problem se ne moze zaobici,nama se moze ciniti da smo ga zaboravili,ali on i dalje ostaje tu,u nasoj podsvesti.