Ja i beba i moj pokojni drug Sanovnik forum

Sanjao sam bebu ali ne moju :PPP ,nego decko od moje sestre nosi veoma slatku bebu u narucju i pokazuje meni izmedju mene,bebe i njega je bila veoma pozitivna energija i bio sam veoma srecan kao i on :klap: ,ali mislim da je pre te bebe bila jos jedna u snu koja je bila strasno nervozna i vristala je a i mozda je plakala nemam pojma.Skoro sam razmislao o jednoj bebi tj.klincu od mog ortaka koja je nepodnosljiva beba stalno vristi i place pa mozda zbog toga sam sanjao tu prvu :roll: .Natavak sna je sledeci :roll: nakon toga idem do ortaka u starom kraju i zvonim mu na vrata i on mi otvara i kod njega je nas pokojni drug koji je stajao pored njega i grlimo se i klasika poljubimo se,ja mu kazem zar ti nisi umro, a on kaze ma ne samo sam se skrivao :shock: :shock: :shock: i sta sad da ja mislim. :opsirno: :opsirno: :opsirno: :opsirno: bubastra HAVALA TI NA SVEMU PREDHODNOM :PPP :PPP ,nisam neko vreme bio u mogucnosti da posetim sajt :cry: :cry: :cry:

Ha,sjajno. Beba oznacava deo tebe koji se razvija i koji je veoma bitan. Nervozna beba,je deo tebe koji se razvijao sa poteskocama,koji se nije pravilno razvijao i sl. Drug koji je umro,a ti ga sreces bukvalno znaci- deo tebe je bio zamro,ali sada ponovo isijava na povrsinu.

Dakle,kad sve ovo spojis- deo tebe se nije pravilno razvijao,onda je zamro,pa se ponovo pojavio i to u punom sjaju i na pravi nacin. :klap: