Stan je poludeo Sanovnik forum

:???: :???: UoPste san mi nije jasan, sanjao sam da dolazim svojoj kuci, tj.kao moja kuca ali nije, ulazim u nju tj. u dnevnu sobu koju prvi put vidim i u jednom trenutku pocinje soba da se krece kao na pokretnoj traci.

a ja pocinjem da trcim u suprotnom smeru i preskacem namestaj da ne bi mene povuklo :PPP :PPP

Isto tako vidim kroz prozor kao da se i sama kuca krece a i tu je moja sestra koja sa strane stoji mirno kao da se nista ne desava i govori mi koliko se secam da je ovo moja (nasa) kuca iako ne zivimo zajedno :opsirno: :opsirno: :opsirno: :opsirno:

Zar niko ne zna bar neku simboliku sna :( :( :( :( bubastra daj mi neki savet u vezi sna :PPP :PPP

Re: Stan je poludeo

Wow,kakva simbolika!

telsa: :???: :???: UoPste san mi nije jasan, sanjao sam da dolazim svojoj kuci, tj.kao moja kuca ali nije, ulazim u nju tj. u dnevnu sobu koju prvi put vidim i u jednom trenutku pocinje soba da se krece kao na pokretnoj traci.

nasa kuca simbolizuje nas same. Ti si sanjao kucu koja je kao tvoja a ne postoji u stvarnosti. To moze da znaci par stvari;da ti sebe nisi dovoljno upoznao,da postoji veliki deo tebe koji ce da se menja i bice drugaciji. U ovom slucaju rekla bih da ti se desava ogromna promena koja te prosto usisava kao na pokretnoj traci i kojoj ne mozes da se odupres.

telsa: a ja pocinjem da trcim u suprotnom smeru i preskacem namestaj da ne bi mene povuklo :PPP :PPP

Ti pokusavas da se odupres promenama.

telsa: Isto tako vidim kroz prozor kao da se i sama kuca krece a i tu je moja sestra koja sa strane stoji mirno kao da se nista ne desava i govori mi koliko se secam da je ovo moja (nasa) kuca iako ne zivimo zajedno :opsirno: :opsirno: :opsirno: :opsirno:

Izgleda da je tvoja sestra tvoja anima ili barem delimicno,ali znacajno. Prakticno,tvoja anima(ili jedan tvoj unutrasnji deo) i ti ste bili razdvojeni,sto nije bilo dobro,a oboje ste deo tebe samog,jedne celine. Dakle,ti bi trebalo da ujedinis sve svoje delove da bi "svi ziveli pod istim krovom".

Ako je u kuci bio mrak,to bi simbolizovalo da si ti potpuno nesvestan ovoga,a ako je bio dan,onda si svestan,ali neces to da prihvatis. Da li si u periodu kada preispitujes sebe i mozda neku tvoju ljubavnu vezu?