San koji se ponavlja? Sanovnik forum

Re: Stalno sanjam djevojku koja se sada viđa sa mojim bivšim

GoxC: Zdravo,

ako bi mi neko mogao pomoći u tumačenju ovih snova bila bih mu zahvalna.

Kako sam čula da se moj bivši viđa sa jednom djevojkom stalno je sanjam. Prvi put kada sam je sanjala, sanjala sam da je ona trudna i da čeka bebu sa mojim bivšim ali se poslije ispostavilo da to dijete nije njegovo nego od drugog muškarca. A onda sam sanjala kako sam u jednom klubu i vidim nju i ja sam krenula prema njoj ali dok sam došla, nje tu više nije bilo i ja sam sjela na njenu stolicu. Okrenem se prema mjestu gdje sam prije toga bila i ona sjedi na mom mjestu i vratim se nazad da joj kažem da ustane sa mog mjesta ali ona ne želi jer kaže da sam i ja na njenom mjestu sjedila pa je ja kao uhvatim za ruku i sklonim sa te stolice. Onda počinjemo neku prepiruku gdje ona počinje da plače, žali se na svoj život i opet nagla promjena raspoloženja pa mi kaže da sam zgodna. Zatim mi govori kako zna da sam se viđala sa tim momkom sa kojim se ona sad viđa, tj.mojim bivšim. Tu je ja pitam koliko sve to traje sa njim i ona mi kaže kao dva mjeseca i meni kao pada kamen sa srca jer nije bio i sa njom dok je bio sa mnom. Onda joj ja govorim da mi je se javljao i poslije raskida, što se desilo i u stvarnom životu, i da bude oprezna sa njim. Nakon toga mi ona kaže da bismo mogle biti drugarice. I onda je se odvezla autom.

To je sve što se sjećam, možda je malo konfuzno sve. Vjerujte meni je u glavi još gora situacija. Muče me ti snovi. Pada mi na pamet da je sanjam jer sam možda ljubomorna ali opet mislim da možda ipak sve ima neki dublji smisao. Ne znam, nisam pametna. Pomoć... :)

Mnogi od vas koji postirate snove, najčešće pišete o snovima svojih ljubavi i bivših ljubavi. Razumem da kada je srce slomljeno i da kada potajno želimo ponovo da ostvarimo vezu sa dotičnim ili kada priželjkujemo susret sa simpatijom, tražimo signale i znake svuda u okolini koji će nam potvrditi da će se to zaista desiti, tako isto i u snovima. Predviđački snovi postoje, međutim najčešće su u pitanju snovi koji ispoljavaju vaše trenutno psihičko stanje.

Tvoj san fantastično opisuje kako tvoja podsvest traži da identifikuje šta je to zbog čega je tvoj bivši dečko izabrao da bude sa ovom devojkom. Šta je to u čemu je ona možda bolja od tebe, ili nije? Koliko god da se trudimo da nas prošlost ne dotiče, ne možemo a da nas naša znatiželja ne povuče i da razmišljamo o ovakvim stvarima. Deo sna u kojem je ta devojka trudna, može se tumačiti na više načina, a za tako nešto bi mi trebalo puno više informacija. Deo sna u kojem ste se ti i njegova devojka zamenile stolica ima vrlo pozitivnu poruku. On u principu označava da si ili ćeš vrlo brzo, uspostaviti unutrašnji mir sama sa sobom po pitanju ove ideje da tvoj bivši ima drugu devojku. Ti se u snu prvo svađaš sa njom jer se osećaš kao da ti je zauzela mesto, da bi ste se na kraju vas dve pomirile. Jako lepo. :)

sanjam isti san svaku noc koji je jako emotivan za mene

Pomozite..moj najbolji drug za kojeg sam bio vezan evo godinu dana je u zatvoru.patio sam i jos oatim..evo pet noci sanjam isti san..ja i on se vozimo u policijsku maricu i moja prof iz srednje,Aleksandra..i ja pitam nju mize li on sada sa slobode da se brani,ona odg moze naravno..i ja i on od srece placemo i grlimo se..tu se budim..ne znam sta da radim.

San o mesecu i svemiru

Pozdrav, vec drugu noc sanjam svemir prvu noc sam sanjao neke planete i ja kao gledam ceo suncev sistem i onda kao nasa planeta sija, a drugu noc sam sanjao da sam na mesecu sa nekim devojkama, drugovima kao kampujem i da smo tamo kao da je normalno ima vazduha i sanjao sam da hodam po mesecu. Voleo bih da cujem vase misljenje o ovome. Pozdrav