Moze li mi ovo iko protumaciti??? Sanovnik forum

Zadnje dvije noci sanjam svasta, cak da pisem u detalje nebi stalo u roman.
Proslu noc sam sanjal da mi je neko dao bebu da pricuvam i dok sam se okrenula nestala je. Ja panicna sve pretrazim, izletim van zgrade da nije pala kroz balkon, ( beba u povoju; al valjda u snu i one skacu sa balkona), odjednom nekakva macka, zuta.
Kad sam nasla bebu ono mali jez, jos nije ni oci otvorio. Bilo je jos svasta ali ovo mi je ostalo naj jace u sjecanju.

A nocas sam izmedju 100 suludih snova sanjala puno zmija na jednom mjestu i kako jedu jedna drugu. Zatim da sam kajakom isla uz rijeku a zatim setala pored nje pricajuci sa poznanicom. Jos sam sanjala i mamu svog bivseg momka ( koja je mrtva u stvarnosti) kako me nesto savjetuje.
Eto sve tajedno nidje veze, pa molim ako je nekome ista jasno da mi protumaci.

Ovo mi deluje kao da ti je neko nesto poverio,ali ti si to izneverila zbog ljubomore ili zbog nekih tvojih interesa. Kada si toga postala svesna situacija se promenila,ali se jos uvek nedovoljno razvila da bi se moglo reci sta ce da bude. Mozda si i sama sebe izneverila.

zmija koja jede jedna drugu mi deluje kao da si ti sama sebe pojela nekakvim negativnim mislima koje su besmislene.

ici,ploviti uz reku prosto znaci da ti ne zelis da se kreces tokovima koji su prirodni,nego se trudis da ides uz reku,da ides kako ti zelis a ne kako voda nosi. posle ides pored nje i pricas sa nekim,to znaci da si se izdvojila iz situacije i pocela si da je analiziras pre nego sto nastavis dalje.

majka tvog decka koja te savetuje-pa seti se sta te je to savetovala. nemam dovoljno podataka,da li si je poznavala,sta je ona za tebe predstavljala,u kakvoj si vezi sa deckom,imate li problema...