I na kraju... Zasto stalno vidim 11:11?... Psihologija

alhemija nema veze sa brojevima,a evo i zasto:

Alhemija, kao veština pretvaranja raznih metala i drugih materija u zlato, nastala je u dalekoj istoriji. Ljudi su oduvek želeli da dostignu ovaj cilj ali se sa sigurnošću ne zna da li je iko u tome ikada uspeo. Stari Grci bili su prvi alhemičari a alhemija je posebno bila popularna u Srednjem veku.

Tada su alhemičari smatrali da se zlato može stvoriti iz bilo koje materije uz pomoć kamena mudrosti koji ujedno daje i večni život, pa su se oni u to vreme uglavnom bavili pokušajima da ga stvore.

Alhemija nikada nije bila zvanična nauka jer se uglavnom bazirala na praznoverju, ali se može reći da je bila preteča hemije jer je ljudima pružila mnoga korisna saznanja iz ove oblasti.

Nemoj da brines srculence, doci ce i tebi vreme budjenja i kada ces svatiti da je SVE povezano. Do tada, spavaj lepo i sanjaj nesto slatko

kako god.. :PPP

Uriel,dobrodosla :klap:

Onaj tekst koji si postirala sam imala prilike da vidim ranije. Jeste,slazem se da videti te brojeve predstavlja promenu u zivotu. Osetila sam to na svojoj kozi. No,ovu temu sam postavila da bih videla da li ce neko izaci sa nekim drugim objasnjenjima.

Takodje,slazem se sa tobom po pitanju alhemije i ostalog,metafizike i jeste,tacno je da je sve povezano. Mislim da je srculence bukvalno razumela pojam alhemije,kako nam se to zapravo drugacije prezentuje u zivotu.

Volela bih da malo vise pise o Sacred Geometry. To moze imati znacaja i za one koji su zainteresovani za tumacenje snova,kako brojevi koje sanjamo mogu imati sasvim drugo znacenje od onoga sto mi mislimo da imaju.

u covece kad smo vec kod brojeva..nedavno u jednom snu sam videla godinu 1835. i to je kao predstavljalo vreme mog proslog zivota..? ne znam sta bi to moglo da znaci..please help :???:

He, srculence, pa ti si dobila informaciju iz proslog zivota.

:shock: :shock: :shock:

WOW COVECE!! sto je najbolje tu su bile i neke slike i podaci.

sve to sa prelistavala u snu. bilo je zanimljivo i poucno :D supeer!

Odlicno, savetujem ti da to zapises.