U potpuno beloj praznoj sobi... Sanovnik forum

Poshto ne mogu da nadjem onu svoju staru temu koju sam nekad otvorila, odluchila sam chasko novu da otvorim... I naravno, ova takodje se radi u vezi mojih crazy snova..:)

Stvarno ne mogu da se sjetim kako je sve pochelo [na san se odnosim] ali naodjednom sam ja zajedno sa dechkom koji se meni svidja u nekom mall-u, hodamo zagrljeni.

[P.S malo neshto kratko o tom dechku shto mi se svidja..Ja i on smo se jednom bili smuvali, i ono na kraju balade jednostavno obadvoje odluchimo shutke da ono ne zelimo nishta ozbiljno..I naravno posle prvog puta dodje i drugi put..ali drugog puta nije bilo nishta strashno ono, samo ono chist flirt. Posle prvog puta, on me je ono pocheo da ignorishe :roll: Ne znam zashto, ali nekako sav je grub prema meni i tako ta chudna sranja..]

I tako hodajutji, nalazimo se naodjednom u nekoj potpuno bijeloj sobi, u kojoj nema nichega, ama bash nichega samo nas..I Ja sam takodje u nekoj svojoj bijeloj majici, i tu smo pocheli da se ljubimo i tako to..

I on kako je mene naravno ljubio, pocheo da je zalazi na mjesta na koja nebi trebao da zalazi..I ja njemu "George, i really have to go, because this is not gonna work. U know i'm not into these stuff, and u're not gonna be the one doing it, cuz i know that u're just only motherfuckin horny dog!" <== ako ne razumijesh, preveshtju ti. I tu ga poljubim i skinem mu ruke s' mene...I tu on meni nishta nije rekao, ili jeste samo shto ja nisam ni chula, a ni razumijela shta to, i tu me je on uhvatio za ruku i odveo u zlataru..

I ja ono sva uzbudjena i sranje..I kako je on tu kleknuo, ja ono malo zastanem i kroz san sjetim se nekog filma i upitam se stvarno da li ja uopshte zelim da se udam za ovog dechka..I ja sam probavala neka prstenja, ali svaa su ona bila plastichna..sjetjam se jednog zelenog, i uopshte nije izgledao kao prsten nego kao neki plastichni oklop.

I sada josh su se neke scene izdeshavala izmedju ostalog, ali nisu imale njega u tome..vetj tamo neke ljude..I radnje su bile tako chudne..Ali naravno nisu mi ti dijelovi tako vazni kao ovaj..Ali evo da se onda vratim na kasnije te neke stvari..

Naodjednom mi opet hodamo hodnicima mall-a, i on je uvijek ozbiljan [ali takav je u stvarno zivotu..pogotovu kada je sa mnom..Znam dok se ljubimo, nema mu smijeha na usnama, dok ja u naprotivnom cvjetam.. :evil: ] I imala sam osjetjaj u tom snu, da ja i on se krijemo od cijelog svijeta; veza nam je u tajnosti, i on polako, step po step, se pokazuje pred ostalima.. :roll: Stvarno ne znam kako da vam objasnim, ali bilo je sve to chudno..:)

I ja se stvarno izvinjavam poshto sam uzela da pishem u detalje, koji vjerujem da su vas smorili, i da ste odustali od chitanja..Ali naprkos tome, bila bi i vishe nego zahvaljana ako bi mi neko mogao protumachiti kakvu mi ovaj san daje simboliku..

Unapred, veliko hvala :D

bela soba u kojoj ti i tvoj decko setate predstavlja unutrasnjost tebe..ona je bela i prazna,razmisli malo o svojim osecanjima..

za ostatak sna ne znam,mozda prsten prestavlja neku vrstu vezivanja..

bubastra ili darma ce to potanko da protumace 8)