Pucnjava pored reke Sanovnik forum

Vise ne znam odakle ove misli u mojoj glavi,sanjao sam da jurim neke likove pored reke tj. nekad sam tu ziveo i osecam veliki strah,pucam na njih i u jednom tenutku prilikom pucanja opalim dva metka i kao jedan opali u mom pravcu.

Tu dolazi neki lik koji mi kaze da sam mogao sebe da pogodim u srce.Pa natavak sna vidim jednu golu zensku osobu koja mi ja nekad bila veoma draga a po njenom telu se nalaze neke bubuljice kao male rane nesto odvratno i hoce da me nekako zagrli hoce da me poljubi i ja bezim od nje.

Pa opet nastavak prethodnog sna sa pistoljem nalazim se u selu i ponovo pucam i hocu da nekog kao da ubijem nemam metkova trazim od nekog lika mislim da je bila zenska osoba i ona baca metkove na zemlju i ja skupljam i tu se budim

:cry:

Re: PUCNJAVA PORED REKE

telsa: Vise ne znam odakle ove misli u mojoj glavi,sanjao sam da jurim neke likove pored reke tj.nekad sam tu ziveo i osecam veliki strah,pucam na njih i u jednom tenutku prilikom pucanja opalim dva metka i kao jedan opali u mom pravcu.Tu dolazi neki lik koji mi kaze da sam mogao sebe da pogodim u srce.

Uvek povezuj sa onim sto ti se momentalno desava. Dakle,ti si ocigledno iz straha da ces biti povredjen ili slicno,pokusao da se branis a da to nije ni bilo potrebno,cak sta vise,mogao si sam sebe ozbiljno da povredis.

telsa: Pa natavak sna vidim jednu golu zensku osobu koja mi ja nekad bila veoma draga a po njenom telu se nalaze neke bubuljice kao male rane nesto odvratno i hoce da me nekako zagrli hoce da me poljubi i ja bezim od nje.

Sudeci po ovome,onaj prvi deo sna je povezan verovatno sa nekom tvojom simpatijom ili devojkom sa kojom se zabavljas,ne znam u kojoj si fazi. Dakle,ti bezis od nekoga ko ti je drag ali si promenio sliku o toj osobi i sada mislis da ta osoba moze da te povredi. Ne znam da li bi to moglo i biti tako ili ne.

telsa: Pa opet nastavak prethodnog sna sa pistoljem nalazim se u selu i ponovo pucam i hocu da nekog kao da ubijem nemam metkova trazim od nekog lika mislim da je bila zenska osoba i ona baca metkove na zemlju i ja skupljam i tu se budim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

I zbog toga sto mislis da bi te ona mogla povrediti,ti opet hoces da se branis,ali ne mozes. Trazis razloge u svojim ubedjenima o zenama(to jest tvojoj animi),da zaista postoji razlog da se branis i sad to i radis,pokusavas da se branis ali ti to ne polazi za rukom iz prostog razloga zato sto ne postoji razlog zbog kojeg bi se branio ili/i zaljubljujes se protiv svoje volje,preovladavaju emocije ;)

reci mi sta mislis?da li sam na pravom putu?

KONFUZNO

KONFUZNO :shock: :klap:

Re: KONFUZNO

slazem se, ali posto se sve ovo tebi zapravo desava - mislim da je prilicno jasno zar ne? ;)