Kum smesta, ali kome? Sanovnik forum

Evo ovako: upistala sam fakultet pre godinu dana (paralelno sa poslom) u paru sa prijateljem i skoro da smo dali prvu godinu. Fali nam jedan uslovni ispit. Noc pre tog ispita sanjam ja sledece:

Kao, zove me muz moje vencane kume telefonom (inace najbolji prijatelj mog prijatelja - sa kojim studiram) koji ne studira sa nama i kaze: "nemoj da ides sa njim (prijateljem) na ispit nego mu kazi da odustajes od ispita i studiranja.

Nacuo sam da na matematickom fakultetu (fakultet koji ja studiram je drustveni) moze da se polaze taj ispit i pustaju da se prepise! Ici cemo nas troje (on; njegova zena, a moja vencana kuma koja takodje ne studira; i ja) da polazemo na matematickom a njega pusti neka ide sam!"

E sad, ako ste uspeli da uopste razumete sta sam napisala, mozete li da mi objasnite dali je moguce da sam pomislila da nekog prevarim (jer mislim a nisam) ili sam se samo oslobadjala od predispitne treme i frustracije.

hmm nisam bas najbolje razumela ali ispalo je ko da je taj prijatelj od tvoje vencane kume,nesto ljubomoran nan tebe,ali neznam sad tacno!!!! :???:

Tacno sam znala da me niko nece razumeti. Nije vazno! Vazno je da sam polozila ispit. A dali mi je kum pomogao ili nije... moracu da cekam sledecu priliku kad ga budem sanjala da vidim predstavlja li njegovo pojavljivanje u mom snu pozitivni ili negativni znak.

U svakom slucaju hvala sto si pokusala!

Zakljucak: za svaki slucaj - ne studiraj sa kumom!