Pričljivi pas Sanovnik forum

sinoc sam imala jedan cudan san. ide ovako:

decko od moje prijateljice me pozvao da mi pokaze gdje mu je nova kancelarija. i umjesto na posao, odveo me u neko naselje gdje su gusto naseljene kuce. sve su uglavnom nove i bez fasade. usli smo u jednu i na zadnjem spratu je kao njegova kancelarija. ali to je ustvari bio stan. i to bez zidova.

sve prostorije u jednoj velikoj. na pocetku je, na izdignutom podu, stajao krevet. odmah do toga je bio dnevni boravak, pa kuhinja. isto kao u salonu namjestaja.

bez zidova, prolaza. ma bilo kakvih pregrada. i ja se kao cudim zasto je tu kancelarija a ne u zgradi u kojoj radi. i on mi kaze kao da tu ima vise mira. e onda nailazim najdebljeg psa kojeg sam ikad vidjela. okrugao i crvenkasta. i nesto mi kaze.

ja ga pogledam i kazem mu "pa ti pricas?!" kaze on meni da ga je papagaj naucio da prica. cak i ima glas papagaja :shock: u to je naisla i moja prijateljica (njen je decko u pitanju). i svi se ponasaju kao da je sve normalno, jedino sam ja u cudu zbog svega.

zbog psa koji prica, zbog kancelarije, zbog cinjenice da me uopste njen decko pozvao tu.

sinoc sam sanjala pauna s pistoljem...jel mi, molim vas, neko moze protumaciti sve ovo...otkud toliko zivotinja s ljudskim karakteristikama u mojim snovima?