Časopis Alternativna medicina Životni stil

Da li citate casopis Alternativna medicina?
Odlican je!

nikad cuo za tako nesto.

alternativna medicina

Pa dobro sada si cuo, samo je pitanje da li ta oblast interesuje. A casopis je stvarno super. ne pisu ni o kakvim cudesima i zutom oku, nego o pravoj alternativi, sa dosta podataka i istrazivanja. Kupi, samo 55 dinara. Super je!

Re: Časopis "Alternativna medicina"

cuca: Da li citate casopis Alternativna medicina?
Odlican je!

ja sam cula i mislim da imam jedan broj tog casopisa,ok je.. :D

cuco odlicno reklamirash,svaka cast! :klap:

dajte cure malo vise detalja. ko ce to da kupi ako ne zna sta je u njemu.

kazi ti meni jel ima golotinje u toj alternativnoj medicini?

alternativna medicina

Pa sad bas da me placaju za reklamiranje, ne placaju, ali se kojekavih pisanija o alternativnoj medicini namnozilo, i narod se vara radi prodaje novina i trpanja novca u dzep kojekakvim diletantima i izvikanim kvazi alternativnim doktorima. Po onome sto sam do sada procital u tom casopisu, on je drugaciji i zato vam ga preporucujem.

A sta ima u casopisu? Golih zena nema! A evo vam jedan tekst.

Umesto uvodnika

Aditivi prelaze sa majke na ćerku

Istraživanje Američke organizacije za zaštitu životne okoline u kome su učestvovale četiri majke i ćerke, pokazalo je da su njhovi krv i urin bili, u proseku, kontaminirani sa 35 aditiva čija bezbednost po zdravlje nikad nije bila testirana, a koji se nalze u prehrambenim proizvodima, nameštaju, kozmetici, tekstilnim vlaknima i drugim proizvodima.

Jedinstvena veza izmedju majke i ćerke počinje u materici i razvija se tokom celog života, s obzirom da se one adaptiraju jedna na drugu u složenoj mejduigri prirode i ishrane. Veze nastale zajedničkom genetikom i okruženjem - istim domom, vazduhom koji dišu, hranom koju unose - neraskidivo veće majke i ćerke.

Novi laboratorijski testovi pokazuju da se ova dva aspekta - genetika i okruženje - kombinuju tako da kreiraju još jedan, neželjeni aspekt ove veze: zajednički telesni teret hemijskih otrova. Istraživanje koje je naručila Ove i druge hemikalije i aditivi nagomilavaju se u našim telima. Testovi ukazuju na tri načina na koja ove hemikalije prolaze kroz majčinu placentu ili mleko u organizam ćerke. Studija otkriva neočekivanu vezu izmedju majki i ćerki, ali ne u izgledu, osobinama ličnosti ili genetici, nego u industrijskom zagadjenju koje je zahvatilo njihova tela.

Sve četiri testirane ćerke delile su iste hemikalije sa sa svojim majkama, ali ne i sa 16 drugih testiranih žena. Ovakva veza izmedju majki i ćerki ukazuje na značaj dugotrajnog uticaja, kako hemijskog zagadjenja organizma koje ćerke nasledjuju od majki, tako i njihove zajedničke izloženosti istom okruženju kroz period detinjstva i adolescencije ćerki.

Smorivoje: dajte cure malo vise detalja. ko ce to da kupi ako ne zna sta je u njemu.

kazi ti meni jel ima golotinje u toj alternativnoj medicini?

ti sebe ogranicavas na playboy..jadno :lol:

Folja metod

Pozdravljam sve na ovom divnom sajtu.

Pomislila sam da bi bilo dobro da napisem svoje iskustvo, sa "novom "metodom (naime u Beogradu je ordinacija otvorena pre 8 godina), zove Folja metod.

Licno sam bila ,probala,i malo je reci da sam odusevljena. :)

Pomenut metod je priznat od ministarstva zdravlja Rusije, dakle, nije alternativa.

Pregledom se dijagnostikuje ceo organizam, i daju se homeopatski lekici, sa odredjenom dozom 'INFORMACIJE" koja koriguje nepravilnosti u radu organa, ali direktno u mozgu (odakle sve i krece).

Ako ima zainteresovanih vrlo rado cu preko privatnih poruka dati kontakt telefon.
(Da ne bude reklama).
Verujte mi DELUJE!
Sve najbolje.

ogulin culibrk- oglo

altrnativna medicina

Sto bi rekao Branko Djuric-Djuro" u ovoj epizodi alternativne medicine cemo od ovog odje, ruznog djetica, napraviti dvije prelijepe djevojke. Za ovaj eksperiment nam nije potreban limun, tako da mozemo da ga bacimo. Za ovaj eksperiment nam je potrebno: jedna grancica sa smiljem i pelinom i jedan globus"..

Ja sam vise za akupunkturu, nekako mi privlacnije izgleda, em je provjerena:)