Vencanje Sanovnik forum

Pa nista, eto i ja bih zamolila za tumacenje sna. Hm, dakle sanjah svoje vencanje. Ali nekako uopste nije bilo kako sam ocekivala. I nigde raskosne vencanice o kojoj mastam ceo zivot, vec samo neka bela haljinica u polu rimljanskom fazonu. I jos nesto zanimljivo, nigde mladozenje :D Ali to mene kao i da nije brinulo previse u snu.

Izvinjavam se unapred, ovo moje objasnjenje sna ce biti verovatno veoma haoticno jer i moji snovi su takvi. Secam se da sam se dobar deo sna pela nekom planinom, ostale su mi urezane serpentine. I najvise me je brinulo to sto se sve nekako desavalo brzo i celo vreme sam se pitala kako to da nisam stigla da pozovem ni jednu drugaricu, elem na kraju sam ipak uspela da okupim njih par. A osecanja su bila zaista cudna. Bila sam zbunjena i uplasena, i osecala sam neku teskobu.

Eto to bese preksinocni san, a sinoc sam sanjala kako su mi neki ljudi zapali iza kreveta :lol: te sam ko zna koliko pomerala garnituru onako bunovna i potpuno je rasformirala dok malo nisam dosla sebi i sva "genijalna" shvatila da mi ne moze neko zapasti iza kreveta jer je skroz do zida :lol:

A kod mene je uvek zivo sto se tice snova.

Unapred zahvalna na tumacenju. Puno pozdrava