Inter CAFFE grupa na flickr.com Caffé

e aj izjasnite se ovde jel koristite www.flickr.com ?

aj napravimo gore nasu grupu i da kacimo slike

ja sam gore www.flickr.com/people/61709061@N00

http://static.flickr.com/21/111168961_441aaa293b_t.jpg

da ali flickr mozes da koristis samo ako imas mail na yahoo. znaci ako hocemo gore da stavljamo slike moramo da se uclanimo na yahoo.

jeste li napravili grupu? kako se zove?

ja mislim da je ovo odlicna ideja i stvarno svaka cast kako ti je to palo na pamet. grupu sam napravio i mozete je videti i njoj se pridruziti na adresi:

Inter.rs CAFFE
http://www.flickr.com/groups/intercaffe/

ujedno je to i zgodno resenje ako hocete neku sliku da stavite na forum. a sluzice nam mozda i kao neka foto arhiva, arhiva za slike.

lepo se ponasaj tamo smorivoje i nemo da nas brukas i svadjas se sa drugom decom.

stvar je vrlo prosta i verovatno svako od vas zna to i sam da uradi, ali evo jedno opsirno objasnjenje neka stoji kao podsetnik:

ono sto je dakle potrebno da bi se mogli prikljuciti ovoj grupi je da imate yahoo nalog. ako ga nemate onda ga napravite sebi na:

www.yahoo.com ili na http://www.yahoo.com/r/m7

potom se ulogujete na yahoo i idete na flickr:

http://www.flickr.com/signin/

i tu se prijavljujete sa leve strane posto ste yahoo korisnik

potom mozete da ucestvujete u radu inter caffe grupe na:

http://www.flickr.com/groups/intercaffe/

galeksic

Site Admin

a evo da odgovorim sebi... :)

imamo novog clana, smorivoja ne racunam, on je clan svega gde se moze biti clan.

aleksandra nam se pridruzila, ali moramo avarar gore da joj sredimo jer ovaj joj nesto razvucen i izoblicila se malo slicica.

galeksic

Site Admin

galeksic hvala, vratio si me u prvobitno stanje. :PPP Vise nisam razvucenaaaaaaaa, jupiiii.

pa bilo je malo povuci potegni al na kraju je sve ispalo kako treba :)

galeksic

Site Admin

Forumaši Inter CAFFEa na flickr-u

Obzirom da nas na flickru ima ukupno 21, možemo to smatrati masovnim izlaskom, jer količina od dvadesetjednog člana znači da smo izašli ogromnom većinom. Ima nas 22 ukupno, heheh...

Naravno, neke smo brojali dva puta, ali ne radi lažiranja već jednostavno nisu mogli da stanu u jedan nalog, pa smo im otvorili dva - evo moj slučaj naprimer, ali nikom ni reči, jer ako admini na flickru saznaju za to verovatno će me obrisati, to je zabranjeno za sada.

Naša grupa se zove Inter CAFFE i nalazi se na adresi
http://www.flickr.com/groups/intercaffe/

Posle prvih godinu dana možemo reći da je ideja o korišćenju flickra bila dobra. Upoznali smo nekoliko interesantnih ljudi, a neki su putem flickra čuli za nas.

Naša galerija i fotografije

Uglavnom svi su oduševljeni kaletovim fotografijama, osim admina, koji je smatrao da nas je neko ko nije član foruma zatrpao slikama. Ali, našli smo neki kompromis i ostavili dovoljno kaletovih fotki da svi budemo zadovoljni.

Naša grupa je moderisana, mi je uredjujemo i možemo reći da su sve naše slike lepe - prvo onaj ko šalje sliku, obzirom da može nedeljno da pošalje samo tri, bira tri najbolje koje ima. A potom, naši moderatori to pregledaju i odobravaju.

Admini u Inter CAFFE grupi smo Aleksandra i ja, tj galeksic, a moderatori su dzej i mikica. Tako da imam obezbedjenje ko Gadafi - nema šanse ptica da proleti pored nas.

Ako se tek učlanjujete, nije loše da imate i gore neki nadimak koji je isti ili nalik nadimku koji nosite ovde, da bi smo mogli da vas prepoznamo. I imajte u vidu da nisu svi članovi Inter CAFFE grupe na flickru, takodje članovi i ovde. Oni ne smetaju nama, mi ne smetamo njima i tako neka ostane, a naravno trudićemo se da mi tamo vodimo glavnu reč. Ma šta to značilo. : )

Trenutno, dok ovo pišem, članovi su paolomiyako, shapor_odiva (j@), MiloshG, simjanovskinenad (nesa), ljuki1ljuki2, CraZyjoint, Vladimir Boskovic, plavusa, Lidija2, vodolija (isto lidija), IMIaIshIaI (Masha), smilingsoda, Nada CA, dr.big, Hromi Daba, Smorivoje.

Flickr je namenjen prevashodno fotografijama, na flickru se ranije smatralo kao nepoželjno postavljanje skrinšotova.

galeksic

Site Admin