Sanjao sam da sanjam Sanovnik forum

sanjao sam nesto, kao plovim nekim camcem savom, idem kroz ostruznicu i kad smo prolazili pecanske bare dune vetar i treba da se prevrnemo.

onda me uhvati takva panika i probudim se. ustanem, stanem pored prozora da malo dojeem sebi, pogledam kroz prozor, kad na mojoj terasi stoji neka zena. ja da zinem da je pitam ko je, sta je, sta bre radis tu i otkud bre tu, kad osetim po rukama bol. ona pilji u mene, oci joj velike i jos rastu, i kako me vise gleda ja se vise kamenim. pogledam u moju ruku a ona ko u crtanom filmu tom i dzeri, skamenjiva se i kruni se.

ja podjem da vrisnem i - probudim se.
opet...

oka nisam sklopio do ujutru!
ai na terasu nisam hteo da gledam...
:)

ako je raspolozen neko malo da prokomentarise ovo. meni je to pokvarilo raspolozenje na nekoliko dana. neverujem ja puno u to, snovi, znacenje, ali me onako interesuje

:(
au al si se ti napatiooo...

Vitaminka

Prijatelj foruma

Kažu da pametni ljudi sanjaju glupe snove.
Shvati to kao kompliment...

Rade

Moderator

.....hmmm, ja bi rekla samo ovo.U snovima si polazao svoje lice.Nesto ti je ponudjeno u stvarnosti-mozda brak ili nesto slicno( ili ce biti), zeleces prihvatiti, ali....odustaces ni sam ne znas zasto,pa kako bi onda znala ja-hahhaa.

unikat-na

Gost

OK.... san ti je do jaja lol.... posto vidim da ima neko ko zna da tumaci tako glupe snove (ili se folira za salu) ... pazi ovo... ja svako malo sanjam kako sama sebi prilazim i odrzavam neku zivotnu lekciju..... sanjam svoju savjest??!?!??!?!