Brod koji tone i moram ga napustiti Sanovnik forum

Sanjao sam da sam na brodu i da posle nekog vremena moram da napustim taj brod ili da on tone, ne secam sa bas najbolje, ali sam posle toga presao na neki kao gliser i vratio se na obalu.

Nisam siguran da li je bio mrak, ali sam siguran da je more bilo tamno. U trenutku napustanja broda sam bio poprilicno uplasen ali sam kasnije bio u redu.

Brod koji tone predstavlja ti neku tvoju losu osobinu u stvarnom zivotu ili neko lose iskustvo preko kojeg si morao da predjes da bi dosao do neceg dobrog (u tvom snu obala).

Tamno more predstavlja tvoje osecanje sto znaci da kada si pomislio na to lose iskustvo ili na tu tvoju osobinu , lose si se osecao ili ti nije bilo prijatno da mislis na to !!! E sada ovaj san moze da ti predstavlja i buducnost : recimo u narednih neznam nekoliko nedelja ti slede neke neprijatne stvari ali ces se nakraju ipak izvuci iz svega i sve ce biti ok samo ce da ti ostane to lose iskustvo (ako ides u skolu to recimo moze da znaci da se napocetku neces lepo snaci ali da ce kasnije ve cici bolje)

Imas bezbroj kombinacija za tvoj san samo ja tebe nepoznajem uopste kao osobu pa tako i neznam sta bi to lose moglo da znaci (taj odgovor ces naci u sebi - obicno se snovi vezuju za nesto o cemu si u poslednje vreme jako razmisljao, ako si mislio o skoli onda san predsavlja skolu, ako si razmisljao o ljubavi onda ti taj san predstavlja ljubav) !!! Inace jako lep i lak san za tumacenje :) !!!

Kada bi bubastra dosla verovatno bi ti rekla nesto vise ali ja nemogu stvarno vise !!! Nadam se da si zadovoljan mojim tumacenjem pozdrav !!!

Inspector

Prijatelj foruma

svaka cast inspektore i hvala veliko!

bubastre nema nesto, samo na brzinu sam je par puta spazio, mislim da ju je posao okupirao i da ne stize.

galeksic

Site Admin