Kako da posaljem svoje pitanje u vezi mog sna? Sanovnik forum

Prvi put sam ovdje, pa mi treba pomoc, jer ne znam kako da posaljem pitanje u vezi moga sna. Kako napisati i gde staviti, da li ce mi neko odgovoriti?

Hvala!

Opisi svoj san u detalje

Draga Slatka Zorice,

Jednostavno, ono sto treba da uradis je da opises svoj san u detalje, i onda ce se neko od nas udostojiti da ti ga protumaci.

Ono sto sanjamo je uvek vezano za ono sto nam se momentalno dogadja u zivotu, tako da bi bilo dobro ako napises i nesto od toga.

Dobrodosla :klap:

   i tako dodjes mi u san:) najlepsi san^__^

odlazila sam iz skole i tu je bio on sa jos nekim devojkama i momcima i sad je rekao(meni i mojim drugaricama)ajde izblejite malo s nama(bilo je vece,inace) i onda smo ostale,upoznale se sa svima tu i pozdravile sa onima koje znamo i onda sam stigla do njega(privatno ga ne znam,samo iz vidjenja i to dosta

25.03.2014 10:17

sanjam i ja!

Ljudski san dozivljavam kao tumachenje proslosti, sadasnjosti i nagovestaj buducnosti. Jedino znam o snovima to da ne znam njihovo znacenje,odnosno ne umem da ih tumachim. Cuo sam da to moze jedino "znalac"."Znalac"koji poznaje moju,nasu proslost,do u detalje.

Ja lichno sanjam chesto.Volim moje snove!Volim jer skoro nikada nisu kosmarni. Sanjam chesto vodu, more. To mi je jasno,jer obozavam more.

Dovoljno mi je i da ga posmatram.U snovima chesto plivam, gnjurim i tako. Nekako uvek neka borba sa srecnim,uspesnim krajem. Da, sanjam i zene.

Samo mi nije jasno,zasto su skoro uvek neznanke. Meni nepoznate zene.
Nee,lepe su i ove koje poznajem ili srecem,samo nisu "gosce" u mojim snovima.Ili vrlo vrlo retko. Recimo ona sto sam je kupao ispod slapa (u snu)
meni jeste poznata. :opsirno:

San - zlato, prsten na ruci, ruze,

Potarazila sam ovu temu jer mi potrebna pomoc ako moze neko da pretumaci moje snove bila bi zahvalna.

Skoro svake nedelje sanjam da imam prsten na ruci i kako moj decko poklanja mi buket cvjeca od koi jedan cvet je crven a druga dva su bele boje.

Pre nekoliko dana sam sanjala da sam nasla zlatne nausnice i sam ih skupljala imalo je mnogo.

Snove uvek sanjam u jutru kad zavrsi san ja se probudim i imam taj osjecaj kao da je to bilo stvarno.

U zadnje vreme veza mi ne ide bas najbolje pa zanimame zasto sanjam tako.

O tome kako postaviti svoje pitanje u vezi sna

Pozdrav falcao. То је baš dobro što si naveo da ti sanjaš često i kako gledaš na snove i šta najčešće sanjaš i da voliš svoje snove i da sanjaš žene i da ti je poznata jedna od onih koja se kupala ispod slapa. Većina ljudi sanja i san je zdrav i to je u redu.

Ono što bi bilo poželjno je da dopuniš svoju poruku pitanjem, obzirom da se nalazi u temi o tome kako se postavljaju pitanja u vezi tumačenja snova. Ja tu ne vidim šta pitaš u vezi postavljanja poruke.

Viki, dobro došla, koliko vidim ovo je jedna od tvojih prvih poruka, kao i falcaova. Svoje pitanje možeš postaviti upravo ovako kako si započela.

Dakle, u forumu Sanovnik, na adresi www.inter-caffe.com/forum-14.html potražiš da li postoji tema u kojoj se obradjuju slične stvari onima o kojima ti želiš da pričaš. Naprimer, da li je neko sanjao slične stvari ili neko povezuje svoje snove sa teškoćama u emotivnom životu na koji trenutno nailazi.

Ukoliko nadješ sličnu temu, pridruži se svojim pitanjem tamo. A ako ne nalaziš sličnu, dakle ukoliko ukoliko osećaš da bi svojim pitanjem i porukom skrenula tok teme, onda u Čekaonici ili u forumu Sanovnik, započni novu temu tako što ćeš detaljno i uredno da opišeš san i svoje razmišljanje. Ovo kako si ovde to uradila je skoro savršeno i bilo bi mi jako drago da se zadržiš kod nas na forumu, jer ti je pisanje zaista vrlo pregledno i uredno. Ali, moraš da pišeš na mestu gde se piše o onome o čemu govoriš.

I jedna mala napomena. Nešto se desilo u nama i ovaj naš kutak je počeo da se zanima i za neke druge stvari - poezija, najlepši stihovi, muzika, feng shui, tako da su snovi i tumačenje snova sada samo jedna od tema i moraćeš, predpostavljam, da imaš i malo strpljenja ako ti je stalo do tumačenja.

A ukoliko žuriš, možeš slobodno da pokušaš da kontaktiras bubastru putem privatne poruke. Ne znam da li joj je uključena notifikacija i da li će biti obaveštena da je primila privatnu poruku, ali to je najviše što ti mogu preporučiti.

galeksic

Site Admin

Hvala puno galeksic, nisam znala da li mogu otvoriti novu temu, a nisam nasla nista slicno, pa nisam htela biti nekulturna. Hvala ti puno, jer mi je stalo do tumacenje mog sna.

   

01.01.1970 02:00