Radio Mileva - opusteno i neobavezno Opušteno

Zdrava ishrana

da podrzimo akciju zdrave ishrane dečki:

http://i.imgur.com/DCVgx58.jpg

majra 

Site Admin

polako zene ima ovde mladjeg sveta.
imajte obzira, nemojte predamnom tako.
molicu lepo ako nije problem...
8)

http://static.flickr.com/80/242464001_a839e9277c.jpg

galeksic

Site Admin

Dobre namere...

Apel se naravno prihvata, no sigurna sam da su sve pripadnice imale dobre namere. Tako kaže i slovo nauke:

Neverovatno i pomalo seksistički zvuči novo saznanje nemačkih naučnika: gledanje bujnih ženskih grudi može da bude lekovito za zdravlje muškaraca. Prema istraživanju tri bolnice u Frankfurtu, muškarci stariji od 40 godina mogu u priličnoj meri da izbegnu rizik od infarkta i moždanog udara ako svakodnevno gledaju velike ženske grudi. Doktori propisuju barem desetak minuta dnevno gledanja u grudi, što ima isti efekat kao i 30 minuta fizičkih vežbi. Svakodnevnim posmatranjem bujnih ženskih grudi muškarci mogu da produže život od dve do pet godina. Do ovih zanimljivih zaključaka naučnici su došli nakon posmatranja 200 muškaraca koji su imali zadatak da gledaju u slike bujnih poprsja neke njima privlačne ženske osobe. Rezultat istraživanja bio je iznenađujući - svim muškarcima se smanjio pritisak, poboljšao puls i znatno smanjio rizik od oboljenja arterija.

U svakom slučaju ovo ostaje naš kutak za kaficu, čaj i rođendanske slatkiše ,a lične poklone će mo uručivati lično.

majra 

Site Admin

Re: Dobre namere..

majra: Apel se naravno prihvata, no sigurna sam da su sve pripadnice imale dobre namere. Tako kaže i slovo nauke:

Neverovatno i pomalo seksistički zvuči novo saznanje nemačkih naučnika: gledanje bujnih ženskih grudi može da bude lekovito za zdravlje muškaraca.

pa imali smo tu jedan vapaj ocajnika koji je prosao nezapazeno i okusio svu okrutnost i dvolicnost savremenog sveta. :cry:

Pomagajte, preti mi opasnost od infarkta i mozdanog udara!!!:
www.inter-caffe.com/lista-320.html

galeksic

Site Admin

Astro saveti

pa ne mogu da verujem da niko danas nije imao sta da pita u temi o predvidjanu. astrologija i predikcija. c c c...

imamo privilegiju sto tu na forumu sa nama imamo naseg coveka koji se bavi predvidjanjem a vi to ne koristite.

a posle mi kukate tu o propalim ljubavima... :twisted:

galeksic

Site Admin

Kome treba astrologija

ma kome treba astrologija, pa neznam ni sa drugim da se izborim.

a nesto ni ne verujem u to...

mico

Moderator

Poletanje aviona - dugacka ekspozicija

Slika je sa sajta Airliners.net - ovo je avion koji polece nocu sniman sa jako velikom ili dugackom ekspozicijom. ne znam kako se kaze ali znate na sta mislim i vidite kako to lepo izgleda.

http://www.makezine.com/blog/0925096.jpg

galeksic

Site Admin

Silktide sitescore lista

Evo jos jedna lepa slika za dobro jutro. Ovo je rezultat testiranja 236,062 sajta. Mi smo na dvadeset trecem mestu.

Sajtovi su vrednovani po svemu - marketing i popularnost, dizajn i sadrzaj, postovanje standarda i tehnicka izvedba, funkcionalnosti, upotrebna vrednost i na kraju - ocene posetilaca sajta sitescore.com.

Svi vi koji ste se uclanili i svi vi koji imate naviku ili povremeno dolazite - svi ste vi na dvadeset trecem mestu na ovoj listi od 236,062. To je vasa i nasa zasluga.

Inace imamo ukupno cetiri glasaca. Trojica su nam dala ocenu 10, a neki smor nam dao 9.

http://static.flickr.com/119/266667644_9d400679d7_b.jpg

www.silktide.com/tools/sitescore/top-sitescores

mislim da azurnu listu moze da vidi samo onaj ko se uloguje na ovaj sajt jer je ova koja se prikazuje staticka. kesirana i nema nas na njoj trenutno. tek sad sam i ja primetio da neulogovani vide drugaciju listu. ako mi neko ne veruje, nek se uregistruje i uloguje. kad je sledeci put budu osvezili, mi cemo imati ocenu 9.3 i zauzecemo adekvatno mesto na njoj. to ce biti najdalje za sedam dana.

galeksic

Site Admin

Miris života!

http://i.imgur.com/kyj015U.jpg

Hodajući gradom iz razmišljanja me trgnuo miris pečenog kestena, i odjednom je vaskrslo desetine slika jedne zime, oseth miris snega, gotovo da mi bi i hladno, mirisi... i "duša ima kostur, a to su sećanja." - neko reče.
Šta uvek prizove sećanje? Miris kuhinje iz detinjstva, novogodišnje jelke, Vašeg deteta dok bilo beba. Ljubavi, ranog jutra, jeseni...

Šta je miris Vašeg života?

majra 

Site Admin

Miris zivota - suma, priroda, drvece, zelenilo

kestenje, nije lose. mene nesto suma dira u srce, volim brate sumu, kao da sam se rodio u njoj. cesto sam u detinjstvu odlazio u sumu sa drustvom i taj miris sumske svezine, budi moja secanja na detinjstvo...

nedaleko od mesta gde sam odrastao, bio je ovakav hrast, po prici star preko 500 godina, cesto smo kao deca bas tu dolazili, pokusavajuci da ga obuhvatimo rukama... mozda je bas ova slika tog hrasta
http://i.imgur.com/QjTlpHf.jpg

suma, priroda, drvece, zelenilo, da je opet biti dete i doziveti to.

mico

Moderator

gale mislim da je na 44 mestu

www.inter.co.yu na silktide sitescore listi

kad sam 'zategao pod konac' neke tehnicke stvari i kad sam inter.rs pustio na test izbili smo na 23 mesto. sada kako se koji sajt pojavi sa istim prosekom kao sto je nas - tako ulece ispred nas.

treba primetiti da ima tu zestokih momaka sto se tice dizajna. sa dosta njih ne mozemo da se merimo. recimo - smesno bi bilo porediti inter.rs i alistapart.com jer onaj sto ga je pravio ne uci od mene nego ja od njega.

na toj listi su takodje i sajtovi u koje je investirano mnogo para, a na nekima od njih radi mala armija ljudi. takodje ima tu sajtova koji na sebi imaju istaknutu reklamu "idite na silktide i glasajte za nas". mi imamo cetiri glasa. a od ta cetri - jednom se opucio prst pa slicajno kliknuo i greskom glasao za nas.

smatram da je jako veliki uspeh sto smo na listi. radi se ipak o tome da smo prosli to vrednovanje zajedno sa 237,437 sajta i da smo na prilicno visokom mestu. a da li je dvadeset trece, peteset trece ili stodvadeset trece - nije svejedno, ali svako je lepo.

zato - uzivajmo dok traje:
www.silktide.com/tools/sitescore/top-sitescores

8)

galeksic

Site Admin