San - renoviranje, posao, velika vlazna soba Sanovnik forum

Sanjam kako ja idem na posao onda prije nego sto sam otisla zaustavim se kod neke pecenjare pa kupim muzu pecenja. Pilici sa rostilja, jastog i curka. I to mu odnesem kuci, i krenem na posao.

Zakasnila sam naravno na posao, a kad sam dosla soba za presvlacenje pocela da se renovira, ali su unutra bageri i sve se iz temelja u toj prostoriji renovira. Ja sam na to odreagovala ravnodusno, pitala znaju li gdje su kase da prebrojim novac i nastavim da otvorim prodavnicu, medjutim tu je bila rodbina mojih poslodavaca pa ih nije interesovala kasa, i posto mi niko nije rekao gdje su kase, ja se okrenula i otisla na drugi posao, koji u stvarnom zivotu nemam, ali taj prvi imam. I bila sam zadovoljna sto sam tako u snu odreagovala.

Na putu do posla sam preskocila jedan dio sna, dok nisam stigla do posla prosla sam kroz zgradu u kojoj mi u snu zivimo. Mi smo u nasem stanu imali normalan stan, ali kad sam krenula na posao bila sam zaprepascenja sta sam vidjela, u jednom djelu zgrade nema spratova uopste, velika soba u vlazi, nigdje nikog, a domar mi nista na moje pitanje o tome ne odgovara.

Dalje nastavljam kad ono neke prodavnicice, brza hrana, rostilji, gdje sam ja i kupila muzu to rostiljsko meso, jasto, pile i curka izrostiljani.

U jednom trenutku se nalazim na krovu zgrade gdje je dnevi boravak na otvorenom i stanari tu kao uzivaju odmor. I posle ovoga se nastavlja prvi dio gore napisani.

Eto ako neko moze da protumaci taj cudan san, pozdrav.

Sobu su na poslu zaista renovirali

Sobu su na poslu stvarno renovirali. Kad sam otisla na posao - oni pomjeraju stvari itd.

Jos kad bih stvarno nasla drugi posao - bilo bi extra.