Vaš fengsui 9 zvezda Ki glavni, karakterni, energetski broj Feng šui

Korisnik rele broj 1 i muska persona broj 8

rele - broj 1 - zvezda bele vode

Da bi se razumela priroda ovakve osobe poučno je pogledati vodu u prirodi: s jedne strane imamo sveže, nemirne planinske potoke sa vodopadima, a sa druge smirena duboka jezera.

Upravo to odslikava živahnu, mladu prirodu, uvek u potrazi za sledećom prilikom da pronađe more, no vodi je uvek potrebna posuda, hoću reći neka zadrška koja će sprečiti da stvori haos zbog nediscipline. Povremeno ako je osoba spoznala sebe, ume toliko da se disciplinuje i da postane kruta.

Senzitivna, filozofska i intuitivna priroda

Kao osoba - sklona zadržavanju svojih osećanja i misli za sebe. Iako ostavlja utisak tihe, stidljive osobe ako je ne poznajete, jer se tada izražava na uzdržan način.

Iako u javnosti ostavljaju utisak da su društveni, oni samo prikrivaju svoju prirodu, koja je uzdržana pogotovo ako su roditelji imali previše zaštitnički stav, umesto da su ih hrabrili da se više druže, putuju, čitaju, proširuju vidike.

Iako tiha, ona je pažljiv slušalac i čuje sve strane u raspravi, pa često ume da pronađe rešenje za datu situaciju na sveukupno zadovoljstvo. Saosećajna priroda koja neretko pomaže drugima. Ovakva duboka misaona priroda nosi i sklonost ka pisanju, pa je prava šteta ne uzeti pero u ruke.

Izuzetno cene svoj prostor i vole da budu nepouzdane, što za rezultat često donese izolaciju, puno vremena u samoći, pa čak nekada i veliki deo srednjeg i kasnog života provedu kao samotnjaci.

Libido i seksualna privlačnost su vrlo snažni, pa ove osobe pokazuju veliku strast, ali po prirodi nisu koketne i kada se jednom vežu to je duboko, a nekad i za sav život.

Zdravlje

Obratite pažnju na bubrege, bešiku, polne organe i nadbubreg.

Najbolji savet je da izbegnete vlažnu klimu, da se utoplite, da izbegavate kafu, alkohol i da ne budete noćobdija.

Dobar odmor u toplom je za vas ključan. Radite redovno gimnastiku zbog krvotoka.

Lični razvoj

Osoba snažne prirode, nezavisna sa potencijalnom teškoćom da izrazi ono što se u njoj dešava može dovede do izolacije, zato uložite svestan napor da se više družite s ljudima, dopustite drugima da vam priđu, vaša intuicija i humor će osigurati dobro okruženje.

Generalno sublimacijom vaših brojeva, koja je veoma zanimljiva i snažna može se ispoljiti naraskošan, čak impulsivan način, neko bi rekao i razmetljiv, jer vaši postupci prema drugima mogu da budu prilično odlučni i siloviti.

Nije vas baš uputno kritikovati, jer vaš ponos pamti.

Duboko u vama leži snaga za veliku pustolovinu, žudite za svojim prostorom gde bi ste sve isplanirali, no sve ima svoje vreme pa i to. Biće kad treba da bude znate vi to dobro.

Muška persona - broj 8 - zvezda bele zemlje

Dovoljan je pogled da se vidi čvrsta nepokretna spoljašnjost, dok joj je unutrašnjost snažna, rekla bih najživotnija, najvedrija. Znaju biti veoma iskreni i osećajni. Ako su ga roditelji naučili da bude uviđavan prema drugim ljudima, a ne egocentrični, ako su im razvili stpljenje: da planiraju i završe zadatke, dakle ako ga nisu razmazili, u šta lično sumnjam - jer redu je naučen, izgradilo je prirodan osećaj za ulaganje.

Tako da vrlo često imate bogatstvo već u mladosti pa bilo ono i nasleđeno. Ako posao propadne pre nego što zađete u srednje godine zbog vaše ponekada nekontrolisane impulsivnosti i ne razmišljanja o posledicama, zbog toga što živite za trenutak, vrlo verovatno je da ćete zahvaljujući usmerenosti ka jednom cilju opet uspeti. Šarm i kreativnost vam tu nisu oružje, usmerenost je način.

U suštini vi i jeste skloni da polako profitirate, jer ste jaki kao planina, stabilnog karaktera s ogromnim zalihama energije, pa ipak s vremena na vreme pobegnete u svoju "pećinu", pa je Vama prići čista umetnost jer uglavnom skrivate osećanja i pokazujete ih tek kad vas izazovu(!). A tada ste veoma oštri.

Vi imate osećaj za pravičnost pa možete biti od velike pomoći porodici, prijateljima, kolegama.

Zdravlje

Zbog svoje analitičke prirode previše brinuo simptomima i bolovima, nemojte ići u umišljene bolesnike.

Vašu fizičku snagu gradite i održavajte napornim fizičkim vežbama, nakon toga snažno trljajte kožu, posebno ruku i stopala, mokrim peškirom. Jedite prirodno slatku hranu - voće, izbegavajte prerađene ugljene hidrate, kafu i sve što izaziva kolebanje šećera u krvi.

Odrzavajte telo gipkim, budite obazrivi u pogledu telesne težine, letargije i samodovoljnosti.

Lični razvoj

Potrudite se da snažan osećaj koji imate za pravdu ne preraste u preteranu strogost. Svoju ogromnu sposobnost raspravljanja i razmišljanja usmerite na kreativan način.

Vas pokreće tiha, odlučna priroda!

Ono što ste odlučite da preduzmete stavite kao metu i usredsredite se ka njoj.

Spolja delujete uslužno, pouzdano, tiho, kao neko ko uvek održava datu reč. Međutim kad vas izazovu malo je reći da eksplodira vulkan, i tada ste tvrdoglavi i samoživi.

Klonite se impulsivnih reakcija, svojom snagom i energijom možete itekako da utičete na ljude na koje želite.

majra 

Site Admin

Zvezda Drvo 3 i 4

3 Zvezda Drvo

Kao i rano prolece – ovo su ljudi puni iznenadjenja. Prirodno uzvisenog duha, mladoliki i naivni. Usmereni ka cilju i sposobni da odgovore na ljubav i odanost. Neznost je najjace oruzje i najveca slabost. Sklonost izazovima suprotstavljanje ogranicenjima. Kad su povredjeni i po pritiskom skloni su explodiranju – vikanju , kao sto se desava sa zestokim grmljavinama pri letnjim olujama. Nakon toga ljutnja ubrzo prolazi i vazduh je ponovo cist i svez.

Zanimanja:

Pisanje, muziciranje, dizajn, arhitektura, slikarstvo, fotografija, film, ucitelj, kompjuterski strucnjaci, elektro-inzenjeri, slobodni strelci i sva zanimanja koja omogucavaju sefovanje.

Slaganja:

Odlicno slaganje sa:

 • 1 Zvezdom Vode
 • 7 Zvezdom Metala
 • 9 Zvezdom Vatre

Dobro slaganje:

 • 3 Zvezdom Drveta
 • 4 Zvezdom Drveta

Lose slaganje:

 • 2 Zvezdom Zemlje
 • 5 Zvezdom Zemlje
 • 6 Zvezdom Metala
 • 8 Zvezdom Zemlje

Zdravlje:

Izvrsna kondicija, agilnost i snaga. Ipak treba cuvati zdravlje jetrei zucne kese, izbegavati stimulanse, droge i zivotinjske masnoce. Potrebni su periodi mira za revitalizaciju, posebno mentalnu koja je osetljiva na stres i nervozu.

Durekcije u prostoru:

3 Drvetu odgovara istok. Ostale direkcije koje su u harmoniji sa 3 Drvetom su sever, jugoistok i jug.

Simbolicke asocijacije:

Grom, budjenje, aktivnost, prednost, napredovanje, brz rast, prolece, cvat, uzbudjenje, buka, muzicki instrumenti, iznenadjenja , telefon, radio, stereo uredjaji, TV, kompjuter, zmaj.

4 Zvezda Drvo

Kao i vetru potrebno mu je muvanje svuda i stalno – cirkulisanje. Fleksibilni, vedri, sa mnogo interesovanja. Obzirom na prirodu nomada cesto menja mesto boravka, cesta promena zanimanja, ili rad dve ili vise stvari u isto vreme. Komunikacija je najvaznija, narucito u ljubavnim odnosima. Sposobnost razumevanja razlicitih strana cini osobu izrazito tolerantnom u vezi razlika. Po prirodi nezni i obdareni izrazitom pronicljivoscu. Zivot velikim delom u svetu ideja i veliko postovanje stalnog sticanja znanja. Zabrinuti za kolektivnu buducnost i opterecenost sumnjama moze dovesti do odlaganja i propustanja ukaznih prilika. Sreca im u velikom zavisi od okruzenja u kome se krecu.

Zanimanja:

Najbolje u oblasti komunikacija, dizajniranja namestaja, pisanje, muzika, poducavanje, izdavastvo, putovanja, prevoz, postanske usluge, diplomatija, prerada u papirnoj industriji.

Slaganja:

Odlicno slaganje sa:

 • 1 Zvezdom Vode
 • 6 Zvezdom Metala
 • 9 Zvezdom Vatre

Dobro slaganje:

 • 3 Zvezdom Drveta
 • 4 Zvezdom Drveta

Lose slaganje:

 • 2 Zvezdom Zemlje
 • 5 Zvezdom Zemlje
 • 7 Zvezdom Metala
 • 8 Zvezdom Zemlje

Zdravlje:

Obicno veoma aktivni i puni energije ali im je potrebno mnogo svezeg vazduha da bi ostali zdravi. Posebna paznja je potrebna za ocuvanje zdravlja pluca, creva i imune funkcije. Veoma osetljivi na infekcije koje se prenose vazduhom.

Direkcije u prostoru:

4 Zvezda Drveta odgovara jugoistoku. Ostale direkcije njoj harmonicne su sever, istok i jug.

Simbolicke asocijacije:

Vetar, putovanja, napredovanje, telefonski pozivi, tracevi, ptice, avioni, brak, dizalica – kran

majra 

Site Admin

Zvezda metala 6, 7 i zvezda vatre 9

Zvezda metala 6, 7

Metal ojacava. On je zemljina perfekcija. To je ogromno prostranstvo neba kome streme kupole i slavoluci. Preseca zemlju kao krvotok. Od njega se prave novac, zvona, seciva, ogledala, nakit, posudje, pehari, masine, motori, gradjevinska oprema, zice, komunikacioni uredjaji, kompjuteri.

Postoje 2 vrste Metalne Zvezde. Zajednicke karakteristike su Red i Vitestvo. Instiktivno znanje sta je dobro, a sta ne, sta prolazi, a sta ne. Postavljaju visoke standarde i sebi i drugima i postaju vrlo nefleksibilni u svojim zahtevima. Odani svojim idealima – sami sebi najjaci motiv. Poseduju snazne sefovske sposobnosti, pozitivan osecaj za razresenja, izvrsne komunikativne sposobnosti i snazne finansijske kapacitete.

Kada su suoceni sa teskocama, povlace se u sebe, postavljajuci sopstveni sud iznad ostalih. Njihova osobenost moze ih naciniti usamljenicima, a tako izlovani mogu postati tuzni i melanholicni. Ponosni i na greske. Sklonost harmoniji i redu ih dovodi do izvrsnih drustvenih kvalifikacija. Izuzetno odani i brizni u ljubavi.

Pozitivna mentalna stanja

 • cvrstina
 • moralnost
 • pravdoljubivost
 • uredan ritam zivota

Negativna mentalna stanja

 • pohlepa
 • nefleksibilnost

Uputstva za uredjenje stana

Oblici: Osnovni oblik Metala je krug i oval. Dom Metala treba prvenstveno da je elegantan i uredan. Treba ga dekorisati kruznim, ovalnim oblicima kao i kvadratnim sirokih povrsina. Prostorni eksterijeri gde se mogu sresti oblasti Metala obiluju konstrukcijama lukova i kupola.

Boje: Koristiti boje Zemlje, Metala i Vode (zuta, bez, smedja, bela, srebrno-plava, crna, mornarsko-plava i modroplava).

Kamenje: Belo i sivo, glatko i oblo

Biljke: Sve vocke, drvece cije lisce postaje jarko crvene boje u jesen, belo cvece, hrizanteme i svo jesenje cvece.

Zvezda vatre 9

Karakter

Vatra sija, ona je vrela, suva, vesela. Ona je ziva i zivahna. Crvena, nazubljena kao planine, simbol je pustinjskih predela, kao i zgrada sa istaknutim krovovima (viktorijanskog sitla). Ljudi rodjeni pod ovom zvezdom vole sjaj, uzidizanje, mastu.

Teze lepim okruzenjima, sa finim i skupim stvarima. No, tezeci ekstravaganciji i luksuzu mogu zapasti u neprilike, prelazeci granicu svojih mogucnosti.

Posesivni i strastveni, lojalnost i postovanje prema onima koje vole je od presudnog znacaja za njihovu srecu i blagostanje. Mnogo poznanika okruzuje ove ljude koji zrace glamurom, ali je mali broj iskrenih prijatelja.

Pozitivna mentalna stanja

 • uctivost
 • hrabrost
 • odusevljenje
 • uzivanje
 • ljubav

Negativna mentalna stanja

 • hiperaktivnost
 • konfuzija
 • impulsivnost
 • brzopletost

Zanimanja
Sve profesije koje u sebi nose pecat licnog i kreativnog. Umetnici , glumci, kozmeticari, arhitekte, eksterni dizajneri, poducavanje, inovatorstvo, matematicari, racunovodje i sva zanimanja koja podrazumevaju upotrebu vatre.

Slaganja

Odlicno slaganje sa:

 • 1 Zvezdom Vode
 • 2 Zvezdom Zemlje
 • 5 Zvezdom Zemlje
 • 8 Zvezdom Zemlje
 • 3 Zvezdom Drveta
 • 4 Zvezdom Drveta

Dobro slaganje sa:

 • 9 Zvezdom Vatre

Lose slaganje sa:

 • 6 Zvezdom Metala
 • 7 Zvezdom Metala

Zdravlje

Zdravlje je veoma uslovljeno emocijama. Ako je prisutna sreca u emotivnom ziovtu, vi prosto cvetate. Ako imate problema i optereceni ste neprilikama, pati vasa probava i javljaju se problemi sa srcem, nesanica i mnoge mentalne smetnje.

Direkcije u prostoru

9 Zvezda Vatre odgovara jugu. Ostale odgovarajuce su istok, jugoistok, jugozapad i severoistok.

Uputstva za uredjenje stana i dekoracija

Stambeni prostor treba urediti toplo i veselo u zivim bojama Drveta, Zemlje i Vatre (svetlo plavo, zeleno, crveno, ruzicasto, purpurno, smedje bez i zuto). Raskosni cvetni aranzmani i brojni umetnicki predmeti, cinice Vas prostor adekvatnim Vasoj Zvezdi.

Oblici: trougao je osnovni oblik, ali harmoniju prostora daju i cetvrtasti i pravougaoni oblici.

Kamenje: za Vatru to je crveno, purpurno ostro i istaknuto.

Biljke: sve one koje imaju crvene, purpurne, i ruzicaste cvetove, kao i bilje crvenog lisca, javorovo drvo, jabukovo drvo, vresak, crveni biber.

Simbolicke asocijacije

Sunce, leto, osvetljenje, otkrovenje, oko, intelekt, lepota, talenat, znanje, feniks.

majra 

Site Admin

Ki 9 zvezda i seksualnost

Jedan oblik upotrebe ovoga sistema omogućava razumevanje seksualnosti osobe. Vaš glavni broj(tabela za računanje je prethodno data) je duboko povezan sa vašim osećanjem seksualne sigurnosti, otkriva koliko ste ili ne opušteni kada je reč o vašoj seksualnosti. Naime svi brojevi osim Zemlje 5 imaju pridružen trigram i člana porodice. Stoga, ukoliko se glavni broj podudara s vašim polom imaćete izrazitu sigurnost pri ispoljavanju vaše seksualnosti. Slede devet glavnih tipova licnosti i njihova seksualnost.

Voda 1

(muško - srednji sin)

Ličnost koja poseduje najdublji osećaj za seksualnu energiju, i kao što sama simbolika vode u prirodi varira od penušave i bistre do mirne i ustajale i vi možete imati dijagonalna razdoblja u životu od pustolova do celiblata.

Zato ste možda stidljivi i oprezni kada se upuštate u seksualnu vezu. Da bi ste izrazili snazne seksualne potencijale čekate sigurnu vezu, kada ste razuzdani u činu, ali odani parneru.

Međutim druga strana medalje ovakve prirode je nedisciplina, što može dovesti da se ponašate previše koketno, površno i da praktikujete više veza istovremeno.

Vodu kada se izlije vratiti u korito je veoma teško!

Simbolika srednjeg sina upućuje da imate izraženu sposobnost da čujete potrebe parnera, i da delujući stvorite dobru otvorenu komunikaciju u seksualnoj vezi.

Zemlja 2

(žensko - majka)

Svakako ako ste žena onda je ovo puna snaga ženstvenosti i majčinstva u vezi, i kod muškarca ovaj broj ističe materinske odlike.

Izgledate pomalo seksualno uzdržani, ali shodno vašoj prirodi uvek pouzdani, na usluzi i puni podrške ka parneru. Zbog odane prirode, skloni ste da zavisite od partnera i budete sitničavi u nekim aspektima veze.

Ukoliko ne dobijete istu količinu pažnje osećanje iskorištenosti i iscrpljenosti će biti snažno.

Drvo 3

(muško - najstariji sin)

Osoba sa ovim brojem ima snažan seksualni libido, pa stoga u sam fizički aspekt seksa unosite snažnu, veoma izražajnu energiju. Ovakva priroda nosi stalnu tendenciju da istražuje nove načine vođenja ljubavi.

Simbolika najstarijeg sina, ukazuje na prirodu koja je rano sazrela, koja u ranim godinama stiče seksualno iskustvo, mnogo ranije od vršnjaka.

Predvodnik u punoj muškosti i snazi.

Drvo 4

(žensko - najstarija ćerka)

Nosite duboko poverljivu prirodu koja vas, u kombinaciji sa spontanošću i promenljivom prirodom, može činiti veoma impulsivnim u seksualnoj vezi. Nije neuobičajeno da osoba iskusi mnogo veza pre no što nađe zadovoljstvo.

Neko vas može snažno privući, da poželite da se istog trena upustite u seksualnu vezu.

U kombinaciji sa vašom spontanošću možete vrlo impulsivno stupati u seksualne veze.

Iako imate duboko poverenje prema drgima, i nastupate iskreno vrlo je važno da uvek sebi date vremena pre nego što se upustite u novu vezu.

Pitajte svoje prijatelje za mišljenje, jer je vama važno da od parnera imate podršku i poverenje.

Zemlja 5

(muško/žensko - središte)

Sama simbolika je jasna vama nikada nije teško da budete središte veze. Možete da budete nasilni i zahtevni, sposobni da se nametnete, pa čak i u pogledu neuobičajenih i vrlo smelih zahteva.

Budući da ste ipak središte u dobroj vezi možete biti vrlo osećajni, pažljivi, ukoliko ste mirne naravi možete postati previše zavisni od parnera i od seksualnog zadovoljstva koje dobijate od njega.

Seks vam je veoma važan, pa zato treba da nađete parnera koji je snažnog entuzijazma, a isovremeno spreman da vam prepusti kontrolu.

Razvijajte strpljenje, zadržite kontrolu i slušajte želje parnera.

Metal 6

(muško - otac)

Puna sila ove simbolike muškog/oca ako ste muškarac može biti snažna i primamljujuća.

Ukoliko ste žena, ta energija će vas učiniti dominatnom i autoritativnom.

Seks sa osobom čiji je ovo glavni broj, je možda zbog uzdržane prirode jednostavan, konzervativan, bez aspiracija ka novom.

Ponos i želja za savršenstvom je ono zbog čega uvek sebi dajete vremena pre nego što izaberete partnera, a kad to jednom učinite verovtno ostajete u dugoj vezi. Tada vaša sposobnost neposrednog izražavanja želje postaje nesputana, ali uvek jasno definisanog stava između onoga što smatrate moralnim i nemoralnim.

Držite pod kontrolom vašu samokritičnost(koja je razorna),jer vaš nastup nemora viti uvek savršen!

Metal 7

(žensko - najmlađa ćerka)

Osoba izrazito šarmantna, pristupačne prirode koja voli zabavu. Na drge možete ostavljati utisak i koketne, razigrane prirode, ali se duboko u vama krije pažljiv slušalac i želja da se parneru pruži puno zadovoljstvo.

Nezavisna priroda vam verovatno stvara poteškoće pri održavanju duge veze. Kada seksualna veza posustane, vi krećete dalje, nemate stpljenja da je osvežite.

Pa zato kad birate, birajte partnera koji podjednako voli zabavu, koji je otmenih manira i dobrog izgleda.

Zemlja 8

(muško - najmlađi sin)

Osoba duboke ličnosti sklone razmišljanju, pa vas parner može smatrati nekomunikativnom osobom: to je deo vaše potrebe da se povlačite u sebe. U seksualnu vezu unosite jaku energiju i snagu.

Uporni ste i udovoljavate sebi, jer ste vrlo sigurni u ono što želite. Možda će vaš partner povremeno misliti da ste vrlo oholi i tvrdoglavi. U početku ga može privući vaša jaka, energična i stabilan priroda, ali ako vas izazove pokazaćete burno svoju defanzivnu i svađalačku stranu koju ranije niste otkrili.

Mudrost koju nosite iz sopstvenog iskustva može da obogati vašu seksualnu vezu, ako se odvažite da glasno izrazite lične potrebe.

Vatra 9

(žensko - srednja ćerka)

Od svih devet tipova ovo je najstrastvenija, zbog te vatrenosti ste vrlo privlačni, ali vaša iskričavost se često poima kao koketnost. Veoma vam je važno da želje i osećanja objedinite i izrazite u seksualnoj vezi.

U početku može da vas privuče fizički izgled parnera, oči način ophođenja, pa možete biti vrlo impulsivni i spontani. Imate duboko intuitivnu prirodu pa lako spoznate želje parnera, ali i svoje lako izrazite.

Veoma je važno da vas parner ceni, kada pokušaju da vas kritikuju ili prevare potajete zatvoreni i tad caruje mračno razdoblje sumnje u sebe. Otuda velika važnost prijatelja u vašem životu, jer samo oni za koje vi držite da to jesu mogu pomoći da poravite raspoloženje i ponovo zračite toplinom.

majra 

Site Admin

Karakterni broj i seksualnost

Karakterni broj predstavlja način na koji se seksualno izražavate u vidljivom, površnijem smislu. To može da se odnosi na način odevanja, kako privlačite partnera i - koliko sigurni izgledate u očima okoline kada je reč o Vašim vezama.

Kada se taj broj podudara s Vašim polom, često prenaglašavate svoju muževnost ili ženstvenost u načinu odevanja ili izražavanja.

Kada je karakterni broj suprotan Vašem polu, imate potencijal da razumete i da se duboko vežete s pripadnicima suprotnog pola, bez potrebe za bilo kakvom dubljom seksualnom privlačnošću.

U donjoj tabeli nađite u zaglavlju Vaš glavni broj, a potom u nizu sa desne strane potražite Vaš dan i mesec rođenja pa u odgovarajućem redu desno u tabeli (na mestu ukrštanja) očitajte Vaš karakterni broj.

http://i.imgur.com/BXy7ykpl.jpg

Na primer:
Rođeni ste 13. 11. 1954, Vaš glavni broj je voda 1, a karakterni broj 8. Dakle - Vaša kombinacija je 1 - 8.

Sada možete da steknete bolji uvid u svoju seksualnost na osnovu pola glavnog i karakternog broja. Tabela će Vam poslužiti da odredite pripadajući pol Vašem glavnom i karakternom broju.

 • 1 - voda - muško
 • 2 - zemlja - žensko
 • 3 - drvo - muško
 • 4 - drvo - žensko
 • 5 - zemlja - uzmite pol svog karakternog broja
 • 6 - metal - muško
 • 7 - metal - žensko
 • 8 - zemlja - muško
 • 9 - vatra - žensko

Moguće su četiri kombinacije glavnog i karakternog broja. Možda će Vam ovo pomoći da bolje razumete neke sadašnje ili prošle odnose.

Glavni broj istog pola - karakterni broj istog pola

Ovo je snažna kombinacija za stvaranje dubokog odnosa i izražavanja seksualnosti. Vas odlikuje usklađenost i potpuno opušten odnos prema samom sebi. Vi se odlikujete tradicionalnim karakteristikama Vašeg pola. Kod muškaraca to upućuje na mačo stil, a žene su vrlo senzualne i ženstvene.

Zbog idealistčkog mišljenja o vezama i seksu, Vaša potraga za partnerom može da traje dugo. Vi imate vrlo jasne stavove o tome šta želite u odnosu i ponekada ćete biti razočarani kad parner ne odgovara Vašim idealima.

Zbog prijatnog osećaja u pogledu sopstvene seksualnosti, nemate potrebu za stalnim postizanjem seksualnog zadovoljenja, otuda možete da prolazite kroz duga razdoblja celiblata koje Vam ne predstavlja izazov.

Volite da imate dobre prijatelje suprotnog pola, ali se često dešava da ne možete potpuno da ih razumete.

Glavni broj suprotnog pola - karakterni broj suprotnog pola

http://www.odlican.com/d/1417-9/ona+i+on.jpg
Slike odlican.com » liliana » Kolaz » ona i on

Kombinacija vrlo izazovna jer Vam nedostaje sopstveni pol kod oba broja što na dubljem nivou Vas čini nesigurnim u sopstvenu seksualnost, ali zbog toga nećete izgubiti zanimanje za seks, već upravo suprotno, postaćete opsednuti njime.

To u Vama stvara veliku seksualnu želju, ali i nezadovoljstvo u samom seksualnom odnosu. Naime, opsednutost seksom se može manifestovati na različite načine na primer: zbog duboko usađenog straha od suprotnog pola možete se ne predavati u vezi, ili iskorištavati parnera radi sopstvenog zadovoljstva.

Vi nikada nećete biti žrtva partnera, ali ćete imati jak odbrambeni stav. Teško imate poverenja u parnera i vrlo često ga optužujete. Uzor za seksualni identitet je idealizovana slika o tome kakav muškarac ili žena treba da budu.

Glavni broj suprotnog pola - karakterni broj istog pola

U mladosti kada je Vaš karakterni broj pokretao Vašu ličnost ste imali puno poverenje u suprotni pol i bili potpuno opušteni. Sa zrelošću potpadate pod uticaj glavnog broja i to je Vaše poimanje suprotnog pola diajmetralno izmenilo.

Kod odrasle osobe se pol pojavljuje na površini što je dovelo do naglašavanja Vaše muževnosti ili ženstvenosti u spoljnom izgledu, načinu odevanja, i komunikacije. Vaš odnos sa pripadnicima suprotnog pola postaje sve teži, a oni će se možda osetiti ugroženim.

Uprkos kombinaciji vi imate najveći potencijal da objektivno razumete vezu drugih ljudi i njihove seksualnosti. Krasi Vas snažna intuicija i uvid u život drugih, ali to vrlo teško primenjujete na sopstvenu situaciju.

Glavni broj istog pola - karakterni broj suprotnog pola

Ova kombinacija podjednako pruža mogućnost da razumete svoju seksualnost, kao i pripadnike oba pola. Vaša spoljna priroda je suprotna Vašem polu, pa kada pripadnici suprotnog pola to zapaze u neposrednom kontaktu, osećaće se vrlo opušteno i prijatno, imaćete njihovo veliko poverenje, nekad čak može biti pogrešno shvaćen kao pokušaj seksualnog približavanja.

Kako je Vaš glavni broj jednak Vašem polu, ponekada ne možete lako da izrazite svoje osećaje. Vas je najteže upoznati na ovom nivou. Tu stranu Vaše prirode pripadnici suprotnog pola ne uočavaju odmah, jer ste s njima opušteni zbog usklađenosti Vašeg karakternog broja i njihovog pola.

majra 

Site Admin

Izrazavanje ljubavi - muskarac i zena Vatra

Muškarac Vatra - “Ne igraj se vatrom”

Ako se opečete na žaru i vatrenim nagonima ove osobe, naučićete nešto o životu ali na vrlo bolan način.

Muškarac Vatra žudi za avanturom, i riskantnim potezima. Potrebna mu je veza ali puno njih. To ne znači da je promiskuitetan, ali može zapaliti putanju kroz nečije srce, ako oseti nemir i strast. On ima unutrašnju potrebu da uvek gleda ispred, ka sledećem događaju, sledećoj ljubavi, naročito ako partner nemože da prati njegov ritam i entuzijazam

Žudnja je toliko jaka da kada je izuzetno motivisan nemoguće ga je zaustaviti.

Za ovog muškarca je važna inspiracija i budućnost, prošlost je video kaseta koju je davno pogledao i nešto čime drugi treba da se bave. Potreba da se ide u korak sa životom ga povezuje sa mnogo ljudi, ima više iskustva, ali doživi i više bola od bilo kog drugog.

Vatri je potrebno da povremeno iskaže svoju strast, tako snažno i munjevito da se često nerazmišljajući zanesu u svojim ludorijama i zamršenim situacijama. On je dečak u duši i maštari o ljubavi, zato se zaljubljuje, a kada ga sustignue realnost u vidu obaveza, dokumenata, rutine u ljubavnom životu on seda u automobil i kruži gradom, ili se jednostavno zaljubi u drugu.

Ljubav sa Vatrom ima svojih nedostataka, on se poigrava sa svim što je opasno, jer uživa u riziku, za njega je ishod nevažan, šta god da je on samo dela i kada se igra završi on ide napred, prelazi na druguŽelja je vrlo bliska reč ovom muškarcu, ali to je želja za idealnom ljubavlju, on je projektuje na mnoge osobe koje sreće, udica je uvek fizička privlačnost i dok je siguran u saputnicu, on je veran i poštuje njene potrebe.

Iskren i smeo

On je iskren i smeo, ponekad netaktičan kada priznaje da voli više žena odjednom. Opasno je uleteti u vezu sa ovakvim muškarcem, ako niste pripremljeni na rizik koji ta veza nosi, jer Vatra mora da se oseća slobodno i neobavezno, ne podnosi posesivnost i emotivne klopke, ali ako se njegov objekat strasti okrene ka drugom izvoru toplote spoznaće te smisao izreke-“ne igraj se vatrom”!

Muškarcu Vatri seks nije samo fizičko spajanje; za njega je to simbol čitavog njegovog postojanja zbog toga više voli romantične i erotske maštarije od samog fizičkog kontakta. Ako je veza iskrena, i u njoj nema emotivne ucene on će uživati i neće imati potrebu da traži parnera izvan njeNjemu ne treba majka, već ljubavnica koja ga neće terati da vode ljubav celu noć. Njegova duša zahteva više podsticaja od njegovog tela. Kada njegova duša primi poruke tek tad uživa u senzualnosti i bliskom kontaktu.

Ono što mu se često dešava je da bude jako privučen osobom rođenom pod elementom ZemljaZemlja očekuje mnogo seksualniju vezu, što kod ovog muškarca stvara osećaj obaveze da to uradi samo forme radi! To je momenat realnosti koju bi on najradije izbegao pa ukoliko ne može da ostane u okviru svojih snova, on radije nestane i tada se veza obično prekida.

On je sklon izrazito jakim izlivima strasti, njegova ljubav mora biti simbol Erosa, a ne Kupidona. On ntreba čestitke za dan zaljubljenih već erotsku strasnu ljubav, ako je nema njegov sopstveni žar će se ugasiti pa će se sam pitati zašto mu žena sa kojom je, nije više tako uzbudljiva.

Zbog toga je u Feng Šuiju najvažnije da se osoba uravnoteži delovanjem lekovitih svojstava Zemlje i Drveta.

Žena Vatra - “Dugo me je dovodila u zabludu nestalna vatra”

Žena Vatra impulsivno uleće u zagrljaj pogrešnog čoveka. Njen problem je što su joj ideali uzvišeni a ljubav zarazna, pa ne prestaje da gori ako misli da je ta veza idealna za nju, jer romantika kod nje ne umire. U igri je brza i igra po sopstvenim pravilima. Dama u zanku Vatre ima potrebu da aktivira i želi i vrlo često svojim slepim, dečijim(što ona i jeste) i iracionalnim nagonima pomeri nekog muškarca iz korena tako da izazove gnev ostalih žena.

Obično se radi o zgodnim ženama koje imaju dovoljno seksualnog magnetizna i šarma da probudi iz mrtvih. Zahtevaju svu pažnju, i često privlače muškarce jer ih zanese njen nezavisan stil u ljubavi.

Ona isto kao i muškarac Vatra u tome uživa neko vreme, no ako je partner mentalno ne motiviše i drzi seksualno budnom veza se raspada snagom kako je i započela.

Iskrenost i osećajnost

U njenom srcu ima više optimizma, nade i želje nego u srcu bilo kog drugog elementa. Njena iskrenost i osećajnost koje je zaista veliko traži vreme da bi se pokazalo ispod spoljnjeg sjaja i strasti, ali kada neko uspe da prodre tamo onatip koji učini da drugi spozna šta je sreća, budući da je njena iskonska potreba da i sama bude zaista srećna. Ima visoke seksualne standarde i ukoliko parner poštuje njen integritet biće bezrezervno lojalna i uvek uz njega baš kad je treba.

Svojim načinom života pokazuje šta očekuje od drugih. Ako se oseća slobodnom, duhovno zadovoljnom ispunili ste uslov da sa vama uživa u ozbiljnoj vezi za kojom istinski žudi. Telesna ljubav za ovu ženu mora biti maštovita i uzbudljiva, za nju nije rutinski seks, bez romantike on gubi ukus za nju i postaje dosadan.

Ženu Vatra lako privuče Zemlju ili Vodu, zbog svoje dinamičnosti, oštrine i otvorenosti, međutim kako smo svi skloni projektovanju svojih unutrašnjih potreba za bliskošću, a Vatra to čini veoma intenzivno a da toga nije ni svesna da se ubrzo u emotivnom kontaktu sa Vodom, ili telesnom dodiru sa Zemljom oseti klaustrofobično, kao u poznatom scenariju.

Emocionalni intenzitet Vode može da rasplamsa Vatru a energija Metala je magnet za njene potrebe, lako je privuku ovakvi tipovi jer naizgled su sasvim različiti od nj, no često zbog njih doživi bolnu ljubav.

Da bi postigla sklad u vezi mora da nauči da se prepusti struji i da na marginu pomeri svoje standarde za druge ljudeDama u znaku Vatre deluje jakom energijom, i na srce i na okruženje. Njena energija je naelektrisana pa je najbolje da usklađuje svoje okruženje elementima Zemlje i Drveta. Usporite! To je najbolji način da naučite da kanališete svoju nabujalu energiju tek tad ćete moći da pronađete magiju i ritam u željama koje iz straha niste smeli u sebi pogledati.

majra 

Site Admin

Muskarac Zemlja i Zena Zemlja

Muskarac zemlja

"Zemlja i okean kao da spavaju jedno drugom u naručju, i sanjaju o šumama, stenama i svemu što nazivamo realnošću"

Magična privlačnost muškarca Zemlje leži u činjenici da on nikada ne proganja u emotivnoj vezi, On igra igru "uhvati me ako možeš". On sam ne voli da otkriva, već postoji da bi njega neko našao.

Budući da nema vizije, njega je teško navesti na lude i strasne ljubavne afere, on ne menja svoj način života ni zbog koga, osim ako se ne pojavi neko i bukvalno ga iseče iz korena jednim potezom.

Hrana, senzualnost, kupanje su za prefinjena čula Zemlje isto tako prijatni kao i vođenje ljubavi na livadi. To ne znači da on nije zainteresovan za seks - daleko od toga, on je prirodan i zrači seksualnošću koju je teško definisati. On je izuzetno svestan svoga tela, iskreno voli i više od bilo kog drugog jer je blizak prirodi.

Srce veliko, iskreno i verno

On čezne za eteričnošću i budući da je jako objektivan u svemu što čini njegov život i njegovu ljubav, često postaje euforičan kada sretne osobu koja ga može naučiti tajnama spiritualnog sveta. Ali on se suočava sa gubitkom osobe sa kojom je verovao da može ostvariti ozbiljnu vezu, samo zbog sopstvenog insistiranja da su oslonac svega njegova čula.

On stiska zube i istrajava kao niko drugi dok se pretvara da je sve uredu. Zemlja smatra da, ako se nešto može dodirnuti tu ispred, ako se s tim može razgovarati, čuti ga, osetiti, takva veza mora da opstane i traje

Zemlja će uvek biti tu za vas i zvezde će vam dohvatiti ako može. Njegovo rame je uvek tu, a srce veliko, iskreno i verno. On je veliki hedonista pa dubok erotski telesni kontakt pretpostavlja prvo telo pa tek onda um. Njegova seksualnost se posebno odnosi na čulo dodira, on želi odmah i sada, a u ljubavi želi da vidi konkretne rezultate svog napora koji je uložio u vezu

Zemlja obično izbegava sukobe, njegov ciničan belosvetski stav je zarazan. On zna da veza mora da bude realna, i odaće vam tajnu ako pristanete da ga pratite u korak.

On kaže "Lepota je u oku posmatrača" i ako mu ljubav iskažete maženjem, masiranjem leđa, ili jednostavnim zajedničkim kupanjem u kadi, bićete zaprepašćeni dubinom i senzualnošću ovog izuzetno lojalnog čoveka. Tada će odgovoriti na svaku vašu želju uz erotsku senzualnost koja tiho čeka iza zatvorenih vrata

Svetski, mudar čovek

Ako želite da menjate njegov način ophođenja, njegove snove, i planove, izazvaćete komplikovanu situaciju. Reč promena ne postoji u njegovom vokabularu, i sigurno neće pristati da partnerka menja ambijent u njegovom domu. Feng Šui smatra za pretnju po svoju stabilnost, pa zato ako hoćete da pomerite krevet ili štednjak (a oba su put do njegovog srca) budite jako pažljivi.

Na neki način on je svetski, mudar čovek, stariji nego što jeste, kome je teško da bude u vezi sa bezbrižnim parnerom koji seks prihvata olako. U sebi gaji dete, pa ga zato lako privuku parneri detinjastog ponašanja, ali ako se partnerka ne uklapa u kategoriju koju joj je odredio, ako ne odgovara slici kakvom je on vidi, on ukopava sve oko sebe uključujući i sebe, vezu i to zauvek.

Često se spaja u vezu sa intelektualnim i svežim tipom Drveta, no jednog dana kada svati da više ne može da se prilagođava ovoj kapricioznoj prirodi, preuzima inicijativu i na krajnje povučen način ulazi u tajnu vezu.

Zapamtite, vama je potrebno vreme - mnogo vremena; telesni kontakt - na tone; zadovoljstvo a ne čisto seksualno uživanje. Zato rizikujte malo u razgovoru sa parnerom umesto da mu samo ugađate i recite "Kako bi bilo da mi malo izmasiraš prste na nogama? ".

Žena zemlja

"Idi i uhvati zvezdu padalicu, pronađi sa decom čudesni koren"

Bez sumnje ovo je izrazito senzualna žena, kod koje je priroda i kuća deo njenog bića, za nju je sklad izuzetno važan kako u domu tako i u emotivnoj vezi. Naizgled smirena, hladna i nekad povučena, a ispod maske se krije žena očite seksualnosti, izizetno strastvena i zavodljiva.

Svesna je sebe, svoje odeće, izgleda, stila i vrlina. Ona može imati kolebanja kojim putem da krene, kada upozna nekoga ko je privlači. Zamka koje treba da se klone je posesivnosti i ljubomore. Ona nije promiskuitetna, ali instiktivno reaguje na muškarca zbog koga joj idu žmarci niz kičmu. Ona ne lovi već čeka, pravi osmeh ili dodir da je aktivira.

Prijatna za druženje

Za nju je normalno da obožava parnera ili ljubavnika, ali nije normalno da to više iko čini pa vrlo često ga udaljava od njegove porodice i prijatelja. ispod pokazuje očajničku potrebu za sigurnošću, sakuplja sredstva za ulepšavanje, dobra je kuvarica i prijatna za druženje.

Za nju je najveći test da pruži prostora i slobode partneru, pa ako svati da to ne znači opasnost i pružanje prilike drugoj osobi njena duboka fizička ljubav će naći put da se izraz. Ona posmatra svog partnera kao nepromenjivi deo svog života. Ne miri se lako sa promenama u vezi.

Ovoj ženi je dobro da povremeno rizikuje, tako bi uz partnera Vatru koji ima sposobnost da zapali ponos i otmenost svojom direktnošću i strašću mogla da realizuje svoj prirodni instikt, i ostvari dobar telesni kontakt. Ova kombinacija je dosta česta, ali nije postojana.

Zemlji je potrebna toplina, nežnost i briga, sama ih lako pruža pa i očekuje da ih dobije.

Mora da nauči da velikodušnost davanja ne podrazumeva ništa zauzvrat. Sa Metalom pronalazi snagu i odlučnost koja ispunjava njenu potebu za sigurnošću, jer ovaj intuitivno predoseća šta ona želi.

Zbog svog straha od odbacivanja možda više voli prolazne veze, jer to umanjuje šansu da bude povređena ako veza krene u neželjenom pravcu. Ako budete prigušivali svoje instikte, nećete moći postići ni čulno ni fizičko zadovoljstvo koje biste postigli jednostavnim prepuštanjem.

majra 

Site Admin

Muskarac Drvo i Zena Drvo

Muskarac drvo

"Ja sam drvoseča i meni je lepo"

Za muškarca Drvo nije veza koja je duboka emotivna, bogata osećanjima i intimna do tačke virtuelnog spajanja. Radi se o muškarcu koji teško podnosi toplinu i bliskost, mada u svakoj ženi koju upozna traži kvalitet i savršenost. On će analizirati i svoju i partnerovu ulogu u seksualnom činu sa istim zanimanjem i preciznošću kao kad pregleda nedeljne račune za benzin

Voli da sklapa poznanstva

Istina je da on ne oseća nikakvu potrebu da neka druga osoba uđe u njegov život. Često je u panici što ne oseća strast i stoga provodi sate brinući zbog toga. Jedna od njegovih nedoslednosti se ogleda u zabrinutosti oko bitnih stvari u životu.

Teško se miri sa intimnošću braka ili veze koja postaje ozbiljna, njemu je neophodna sloboda, ali se pri tom zalaže za slobodu svakoga.

On je veoma radikalan kada su veze u pitanju i više voli da sklapa poznanstva nego da se druži, više voli da ima ljubavnicu nego suprugu. Međutim, kao prefinjen muškarac često zaluta u neki ćorsokak. Deluje prijatno i izuzetno društveno - čak i suviše te će ćaskati sa svakom ženom ali ni jednu neće izdvojiti osim ako nije na istom intelektualnom nivou kao on.

Strastvenost kao eksperiment

Teži da ostane prijatelj sa bivšom parnerkom, možda će je čak i pozvati da upozna njegovu novu ljubav, napokon: Zar se nisu obe zaljubile u njega? Većina njegovih partnerki ima različite sisteme vrednosti, on ima dosta radikalnih i nekonvencionalnih žena, ali većina njih ne želi da deli svog parnera sa bivšim ženama kada to njemu odgovara.

Budući da je egalitarista u seksualnom pogledu, on je vešt i iskusan u umetnosti vođenja ljubavi. Njegova strastvenost je eksperiment, a ne prirodna senzualnost. Boji se intimnosti pa je seksualna veza način da izbegne bliskost.

Za njega seks osim što podrazumeva dva tela i dve potrebe, mora sadzati intelektualnu lekciju iz saradnje i zavođenja! Njegovo iskustvo govori dovoljno o tome. Može biti veoma liberalan kada su njegove potrebe u pitanju ali iskreno vodi računa o potrebama svoga parnera.

Dokle god može da zadrži osećaj da ne pripada nikome, koncentrisaće se na jednu vezu, međutim u skladu sa svojom filizofijom će pobeći, ako pokušate da ga prisvojite, a ako ga ne obuzdavate, zalutaće. Ironija leži u činjenici da je frustriran i zamišljen zbog veze, ako ne ide po njegovoj strategiji. Njegov ego je oštro usmeren na realnost jedne veze, kako da je organizuje i usmeri.

Ma koliko pričao o ciljevima čovečanstva i semama koje vode ka uspehu u životu kojima on superiorno upravlja, njegova percepcija je često sužena. Njegovo ćaskanje se svodi na povezivanje i apstrakciju, umesto na osećanja i potrebe

Trgovac u ljubavi

Paradoksalno je što želi da svima bude prijatelj ili guru, ali se slepo drži svog načina života. Uživa kada drugi napreduju, rastu, menjaju partnere, stilove života, ali on odbija bilo kakve promene u svom životu!

Njemu je najbitnije da proverava kako bi iznutra funkcionisala potencijalna veza. To se dešava jer je siguran da je objekat njegove želje toliko mentalno snažan da može da parira njegovom eksperimentalnom umu. Za njega je ljubav bezlična, na neki način on trguje u ljubavi umesto da se zaljubljuje, tako da njegov parner mora da se pomiri sa činjenicom da ne predstavlja ništa posebno u njegovom životu!

Simbol dvostrukih merila

Seks se kod njega nalazi na drugom mestu - naravno, uživa u njemu i izuzetan je u samom činu, ali spoljašnji svet ga više motiviše od sedenja uz neku ženu u kući u predgrađu. Ako letite za njim, može vas dovesti do zvezda i nazad, ali on mora da nauči da se veže u pravom smislu te reči. Strah da ga neko emotivno ne uguši je za njega impuls: da mora preuzeti kontrolu i beži u seksualne ludorije.

On u partneru prevasodno traži kako intelektualnu tako i fizičku privlačnost. Podjednako mu je važna romansa u glavi kao i u telu. Početni kontak i interakcija su za njega često uzbudljiviji od veze koja je dostigla nivo statičanog kompromisa. Što je fizički kontakt snažniji i duhovniji, osećaće se prijatnije, a ako ispoljite svoje strahove vaša seksualnost će dobiti kvalitet opuštenosti i dubokog zadovoljstva.

Muškarac Drvo je pravi simbol dvostrukih merila, budući da očajnički želi da pronađe i spozna samog sebe. Međutim tek kroz druge, kroz odraz u ogledalu može da počne da svata ko je on zapravo. On je čovek akcije, napretka i ozbiljnih strategija.

Žena drvo

"Sloboda je sa izlaskom sunca podigla svoje lice"

Ovo je atraktivna društvena i elokventna dama kojoj su poštenje, lepota i istinoljubivost tri duhovna ideala. Ona voli slobodu u ljubavi i često se ne drži svoga puta da bi izbegla obaveze ili obećanja koja su za nju zamka. Ona nerado odbija nekoga ili nešto.

Kada započinje vezu, estetski principi su joj jako važni, izuzetno je privlači lepa spoljašnjost, i može u trenutku da se zaljubi u nečije lepe crte lica, a često je to pogrešan izbor.

Posesivna i ne podnosi da je neko poseduje

Zaljubiti se u samu ljubav je lako, njeno glumljenje velike dame samo prikrivaju njenu ranjivost jer se boji samoće i intimnosti. Iako je sklona zabranjenim ljubavima, ona želi da je neko drži u zagrljaju i brine o njoj i pored velikih ambicija ova žena ima ranjivo srce koje traga za ljubavlju ali se boji bliskosti

Ona ima problem da izrazi svoje potrebe kako fizičke tako i emotivne. Pri tome imajte u vidu da ona uvek može da uznese stav u bilo kakvoj raspravi, otvoreno i dubokoumno, bez ikakve nervoze.

Ona nije posesivna i ne podnosi da je neko poseduje. Više voli neobavezan stil života širok krug prijatelja, večernje izlaske nego da sedi sa jednim muškarcem i sluša njegove probleme. Njen lični prostor je samo njen i tokom života samo nekoliko persona zaviri unutra.

Praktična, jednostavna i intelektualno potkovana

Ona je praktična, jednostavna i intelektualno potkovana, kavezi su za one koji se povinuju! Ona voli da kontroliše situaciju, ona teško uviđa dublje značenje jedne veze, pa se brzo okreće intelektualnoj vežbi. Ljubav je za nju nešto što se odvija u glavi, ne u srcu.

Za nju je zastrašujuća preterana strast koja podrazumeva obaveze i istrajnost. Uživa u seksu i fizičkom kontaktu, ali joj se više dopadaju muškarci koji nisu ljigavi i sentimentalni. Potreban joj je neko ko će se držati na ditanci ali uvek biti kraj nje kao prijatelj

Beskrajno provokativna

Zato su Metal i Voda oni koji joj prijaju, dok je Vatra za njih isuviše intenzivna, ali i beskrajno provokativna. Njoj je bolje da živi sama i da se usmeri na uspeh u karijeri, nego da glumi mučno ulogu majke.

No, žena Drvo je samo žena, čak iako joj teže pada nego bilo kom drugom elementu.

Davanje i velikodušnost su samo načini kojima drži stvari pod kontrolom. Seksualni priručnik nije rešenje, rizik je veoma plaši, ali je to jedini način da se približi nekoj osobi a da pri tome ipak zadržite svoju nezavisnost. Vaš um je moćan ali ne dozvolite da sudi bilo vama ili parneru i da ocenjuje seksualni čin ili vaša osećanja.

majra 

Site Admin

Metal

Muskarac metal

"Na glavi je nosio zlatnu krunu, preko srca gvozdeni oklop"

Muškarac Metal ne samo da je opsednut sobom, već je apsolutno rešen u nameri da to pokaže svima oko sebe. To ne znači da je arogantan, već jednostavno je ubeđen u svoju ispravnost, svoju čast i umeće da se ophodi prema drugima i vlada situacijom, tako da će bilo koja osoba koja je sa njim u vezi biti impresionirana.

Ovo je najambiciozniji, a često i najbezobzirniji ali i najuspešniji muškarac na putu ka uspehu, bez obzira čime se bave. Ono što je njegov problem, je da u životu kako on zamišlja dostizanje najvećeg bogatstva znači obavezno isreću, tako je i u vezama, jer on neume da zastane sasluša.

On pretpostavlja da partner koga je uzabrao - a on je obično taj koji bira - reagovati na svaki njegov mig. Ovom svojeglavom muškarcu je lako da se postavi kao hranitelj porodice, kao šarmer, ljubavnik i otac, bez oklevanja tako da vrlo lako na prvi pogled izgleda kao srećan izbor ženi, no on nema samo gvozdena ubeđenja već i srce od gvožđa.

On voli da kontroliše situaciju, jer je njemu kontrola moć, ugravirana u um, I kada mu romansa zakuca na vrata on će upotrebiti najperfidniji i najhladniji i najnapadniji način da bi vezu usmerio u pravcu u kome on želi. Budući da je tako svoj i nezavistan on ima najjednostraniji pristup ženama!

To je izuzetno pozitivno jer kada je u vezi sa ženom koja ga privlači kao na početku on neluta tražeći novu. A ako se njegova karijera nalazi u kriznoj situaciji a pri tome kao njegov partner nemate istovetne ideje brzo će vam pokazati gde se nalaze izlazna vrata.

On smatra da nikada negreši u vezi, ako ga neka žena napusti, spreman je da promeni svij stav prema vezama. Čudno se ponaša i ponekada ga ništa ne može zaustaviti u težnji da uništi vezu za koju veruje da je sam stvorio.

"Krenulo je naopako"reči će tip koji pati od lažne moći i okrenuće se sebi, odbijajući bilo kakvu emocionalnu podršku. Ponekada upada u usamljeničke faze i tada postaje samokritičan, sumnjičav i povučen u sebe.

Metal je na neki način nesavladiv, njegova snaga i ozbiljna razmišljanja o životu ljubavi ga čine hladnim bezosećajnim i nespremnim za ljubav. No on poseduje snagu i hrabrost koja oduzima dah, kada bi se svi drugi u trenucima raspali on istrajava do cilja.

Ima snažnu intuiciju i zna dobro šta njegov partner želi, čak i pre nego što su vodili ljubav. Iako u početku izgleda proračunato, on je u spavaćoj sobiiskusan i mudar, vremenom može postati iskreno topao i strastan ljubavnik. Ipak seks sa ovim čovekom je izuzetno zadovoljstvo

Trenje, bilo fizičko ili mentalno, je ključ za seksualno izražavanjeIskre lete, budući da su mu potrebne promene da bi testirao svoje jake nagone u jednoj vezi, on mora biti komandujući u vezi.

Maska ozbiljnosti koju nosi u ljubavnom životu mu služi da prikrije usamljenu dušu.

Integritet je kopča koja spaja njegov oklop.

Najteži test za ovog muškarca je kao i za Limenka u čarobnjaku iz Oza, je da pronađe svoje srce!

Žena metal

"Tvoje nežne ruke svetice su me stegle poput čelika"

Žena koja će svojim čeličnim pogledom fiksirati muškarca koji je u stanju dajoj pruži nezavisnost u konvencionalnoj vezi, kome ona može da veruje bez straha. No, ona zahteva da bude šef i u fizičkom i emotivnom pogledu.

Magnetizam - je osobina koju će izreći partner, ljubavnik, prijatelj. Ona izaziva varnice, pustošenje je česta tema u njenim vezama.

Ukoliko neko sa kim se zbliži ne može da joj ponudi čvrstu vezu, a ipak joj ispunjava najluđe želje ona će svaku drugu vezu hladnokrvno uništiti. Ona je opčinjena seksualnošću i moći koju ona donosi, Ona uživa u opasnosti i misteriji erotske veze, no ona nešvrlja okolo, prvo jer je strahovito posesivna, drugo jer jegrize savest kada počne da se ponaša isuviše slobodno.

Ozbiljnost, i poriv za preživljavanjem uz izrazenu ambicioznost je vodi da postavlja čeličnu rampu za one koji pokušaju da joj se približe. Ona smatra da je ispravno da ona prodire i osvaja dušu ljubavnika, ali on nikako nesme da pokuša isto.

Ona ispoljava svoj bes, rođeni je borac, a da bi bila srećna potrebno joj je da bude najbolja i samostalna. Ona želi status, ljubav i počast sve u jednoj osobi. Kako retko nalazi ovakvu kombinaciju ona često živi sama, čak i kad se oseća zaista usamljeno. Njen strah od gubitka ljubavi je veći od vereda će dosegnuti željeno.

Ipak Metal ne može da se slomi, ali može da se istopi čega je ona itekako svesna.

Često se zaljubljuje u Vatru i Drvo jer je oba elementa privlače zbog očigledne sposobnosti da preuzmu rizik

Kada je seksualni život plodan i intenzivan ona naprosto cveta, no za nju nema intimnih razgovora, ni na jastuku ni za stolom. Ona se uzda u sebe i boji se da ne zavisi od partnera radi telesnog zadovoljstva.

Glamur, novac i moć idu jedno sa drugim u očima ove dame što je nekada košta seksualne veze. Ma koliko bila sujetnaona je često uznemirena, kada bi umela da izrazi svoj nemir, njen život bi bio mnogo skladniji a veze opuštenije. Prepuštanjem, zaljubljivanjem i smehom se mogu rešiti strahova.

majra 

Site Admin

Voda

Muškarac Voda

"Draž nečega tako nedostižnog ga je na momenat opčinilo i zarobili u mrežu koju je sam ispleo"

Muškarac Voda, se često zaljubljuje u žene koje su veoma lepe i izuzetno ženstvene, on se češće zaljubljuje od bilo koga drugog elementa zbog onoga što vidi, ima običaj da slepo uđe u jednu vezu, i da se prepusti bez razmišljanja.

On ima reputaciju nestalnog muškarca sa lakovernim stavom. Njega lako opiju žene, vino i pesma. U prirodi mu je da bude druželjubiv, da živi na neobavezan način, on je izuzetno otvoren za tuđa osećanja pa se kreće naokolo kao sunđer koji upija probleme drugih ljudi a ne pomišlja na sopstvene.

Iako je nepredvidiv i rasejan muškarac koji stalno sleže ramenima i radije deli savete nego se suočava sa sopstvenim, on je svestran, spontan i spreman za bilo kakve seksualne ili mentalne izazove. On je katalizator za komunikaciju. Upražnjava mentalnu gimnastiku i u krevetu, gde igra ne mora da podrazumeva i osećanja.

Za njega nisu sukobi, scene pune emocija i haos. Može proleteti kroz život parnera poput komete, on ništa neće obećavati za sutra, niti za sledeću nedelju!

Iako izgleda glamurozno i šarmantno njegove emocionalne granice su jasno definisane, i retko će dopustiti da neko pređe u njegov emotivni prostor.

On ima izrazitu sposobnost da glumi različite tipove ljubavnika, to mu omogućava da bude neko drugi, jer ionako ne želi da zna ko je on zapravo. Sigurnije je da bude primalac osećanja, no da ih on pruža. Zapravo ako se zaljubite u ovakvog muškarca znajte da on daje vrlo malo!

Zbog svog podsvesnog straha od usamljenosti on ne živi dugo vremena sam, ali on radije ima nekoliko devojaka bez obaveze, ili deli dom sa prijateljem no što izabere stalnog partnera. U seksualnom pogledu je zabavan i opušten, ali budući da voli romantiku prečesto se upušta u veze, naročito sa Vatrom. No kako on kao Voda razdražuje Vatru veza je kao i sa Zemljom izrazito napeta

Voda se vrlo brzo prepušta da bih dobila što više, bilo silom, bilo prefinjenim podrivanjem partnera. Njemu je sama pomisao na seksualnu ekstazu uzbudljivija od samog čina. Za njega su inspirativni škakljivi telefonski razgovori, ljubav na daljinu ili seks za vreme putovanja. Otuda brojna poznanstva i površne veze.

Voda je samo izgubljeni dečak ako ne nađe nekoga ko će mu biti vodič i pružiti mu integritet, samopoštovanje, altruizam i slobodu da bi mogao bezbrižno da uživaMentalna stimulacija je isto tako važna kao i fizička, tako da će teško uživati u seksu bez partnera koji mu neće biti podsticaj da spozna sebe, u suprotnom će biti u zamci da uvek žudi za nečim još.

Žena Voda

"Burno je vreme i moje želje su razuzdane, surovije od uzburkanog mora"

Žena Voda zbog svoje fluidnosti i promenljivosti, retkog eteričnog kvaliteta koji je neuhvatljiv i neobjašnjiv, često se u žargonu označava kao - ćilibar. Njen druželjubiv i kapriciozan karakter očarava muškarce a kod žena izaziva bes. Bez obzira na šarm i duhovitost ona će teško ubediti druge da može biti lojalna i istrajna.

Njena osetljivost na svet oko sebe je tako snažna, da može da nacrta portret u svojoj glavi svog bivšeg i da potom tu sliku projektuje na bilo kog muškarca kojeg posle upoznaje. Za nju je ljubav komplikovana igra, i ma koliko je to koštalo ona se trudi da uživa u njoj. Ona ulazi u različite veze, često sa pogrešnim tipovima, jer je nesigurna u ljubav.

Na njenoj listi su visoko romantičnost i telesna ljubav, budući da ne može da spozna šta uistinu oseća, ponekad doživljava prave bure. Njena komunikativnost je uvlači u komplikovane situacije, kada bi naučila da se oslanja na svoja osećanja, uspela bi da ostvari vezu koja bi duže trajala, ona to želi samo često se dešava da to ne dobije.

Ona je lutalica koja žudi za stabilnošću glumi romantičnu zavodnicu koja se kikoće dok joj se udvaraju, a onda se odjednom predomisli i odbije igru. Potrebno joj je da prođe kroz mnoge različite veze da bi otkrila suštinu. Ona pokušava sa različitim partnerima kao što druge žene eksperimentišu sa odećom.

Njeno nemirno i ponekada neurotično ponašanje se suprotstavlja želji za jednom sigurnom vezom koja će funkcionisati a da se ne oseća sputanom. Ona se teško nosi sa neskladom u životu, pa ne samo da negira da postoji sukob, već beži samo da bi izbegla scenu. Njen problem je što ona idealizuje partnera i vidi samo ono što njoj odgovara, a kad se ne uklopi u njenu viziju ona ili počne besomučno da flertuje sa drugima ili beži.

Kada se upusti u vezu, potrebna joj je raznolikost i zabava, igrarije. Seks mora da bude inventivan, maštovit inače joj postaje dosadno, pa nestaje iznenada, kao što se i pojavila.

Estetika igra važnu ulogu u izboru partnera, lepi muškarci, muzičari, pesnici će uvek biti izbor, nikada grubi tipovi koji vole brz život i zgrtanje para.

Ona je ogledalo za instikte i potrebe parnera, tako da ponekad zaboravlja na vlastite, ako partner bude umeo da sluša i svati maštu i misteriju duboko usađenu u njoj, iskusiće dinamičnu razmenu kakvu je uvek priželjkivala.

majra 

Site Admin

Emotivna harmonija elemenata

Metodi koji blagorvoeno uticu na harmoniju

Kako ste iz prethodno iznetog sadžaja urtvrdili kom elementu pripadate, a verovatno ste to učinili i za vašeg partnera ili pak nemate parnera sad krećemo na ekskluzivno putovanje stazom koja će vas dovesti do kreativne i bogate sekasualne veze, Stvaranjem magičnog kutaka unosite harmoniju u vaš odnos, ili otvarate vrata nekom novom da uđe u vaš život, no ovog puta vi mudrije čekate.

Vatra / Vatra

"Vatra! Vatra! Vatra! Pospite vodu, pospite vodu"

http://www.odlican.com/d/267-18/goriii.JPG
Slike odlican.com » liliana » nevidljivi plamen

Zaljubljivanje će biti iznenadno i impulsivno, njihova strast je nezajažljiva. Snaga Vatre je u preduzimljivosti i hrabrosti da počnu romansu, dok su u početnoj vatru želja, telesni kontakt je snažan i namoguće je prekunutu njihovu vezu. One uvek znaju šta želei koja je sledeća fantazija što žele da ispune, ali im puno treba da dođu do željenog mesta. Žurba ih dovodi do takmičarskog odnosa i mnogih promena u ljubavnom životu.

Njihova slabost je što su obe osobe tvrdoglave i nestrpljive, tako da se može desiti da se jedna od njih samo zbog izazova naglo zaljubi u treću osobu. Prvenstveno im je potrebana fantazija, retko dubok emotivni kontakt. U njihovoj prirodi je da preteruju, pa sodno temperamentu mogu birati smela mesta za vođenje ljubavi, koristiti reči ili erotske pozive koji stvaraju intenzivan elektricitet.

Za seksualnu harmoniju

Krevet okrenite ka jugu.

U cilju unošenja ravnoteže stvarnosti potrudite se da unesete elemenat Zemlje, bar jedan par biljaka pa bile to i dve saksije ljubičica u spavaćoj sobi. Kako ste obadvoje strasni i ekstravagantni u telesnom činu, da bi poboljšali fleksibilnost unesite činiju sa vodom u kojoj se nalaze školje ili staklići u boji.

Moraćete da pravite kompromise kako oko toga ko ide prvi u krevet, tako i oko toga ko pravi dotučak. Stavite u svoju sobu činiju sa breskvama, smokvama ili kajsijama, jedite borove semenke i ostrige imaće dejstvo eliksira.

Uzajamnim masiranjem uz mirisna i egzotična ulja će biti dobra uvodna igra za nezaboravnu noć. Vatra voli da fantazira, zato čitajte jedno drugom erotske priče u krevetu - neophodno je da imate dobro opskrbljenu biblioteku u spavaćoj sobi! Važno je da se moć Vatre održava.

Vatra / Zemlja

"Uz svetlost tanke voštane sveće potražih divno oko"

Iako imaju različitu energiju i system vrednosti u životu, ova čudna kombinacija odiše optimizmom, tako da u njoj stalno tinja plamen strastiMagija ove veze može biti duboka, jer su oboje neizmerno dobri u ispunjavanju žela svoga partnera

Senzualnost Zemlje može biti zamorena od brzine kojom Vatra zahteva ispunjenje želja, i gotovo detinjastog ponašanja u intimnim odnosima. Zemlja nudu duboku i pouzdanu vezu, ali ih istovremeno fascinira hrabrost i odvažnost Vatre. Odlika ovog čudnog para je pre prijatna stimulacija nego emocionalni intenzitet. Osobe u znaku Zemlje ponekada čine osobu Vatre nestrpljivom i frustriranom, naročito ukoliko u krevetu ne vlada tempo koji Vatra priželjkuje.

Za seksualnu harmoniju

Ovaj par bi trebao što češće da void ljubav napolju, jer Zemlji je neophodan kontakt sa prirodom a Vatra voli uzbuđenje koje pružaju neobična mesta, što su mesta raznovrsnija to će Zemlja više da kontroliše situaciju. Oboje mogu da uzvuku od ovako duboke erotske veze, Knjige o Tantri takođe imaju povoljno dejstvo jer će uneti ravnotežu u odnos.

Bolje je da izbegavaju vodjenje ljubavi u vodi. Kako bi oživeli želju, ostavite što duže odeću na sebi, nemojte se zamarati fetišima i rubljem. Možete uneti Drvo u obliku izrezbarenih figura, ili baldahina, puzavice koje se veru uz prozorsku dasku, nameštaj zaobljenih ivica. Sve to će doprineti da blagotvorna energija u formi spirale teče kroz vaše srce.

Vatra/Drvo

"On je voleo lov, ali se ljubavi smejao prezrivo"

Ovo je izuzetno povoljna kombinacija energija, zajedno možete postići harmoniju na kojoj će vam zavideti. radi se o nežnoj, prefinjenoj i veoma pokretnoj energiji, mešavini, kafe i šlaga od koje vam ide voda na usta, i koja vas podseća na strastvene filmove i vrhunsku romantiku.

Kao i svaka druga kombinacija ima i svoju problematiku. prvo moraju da nauče kako da se odnose prema svojim potrebama, da bi mogli jedno drugom pružiti podršku. Drvo hrani Vatru i praktično ostvaruje vizije i ideale koje ona ima budući da Drvo je slobodoumno i opušteno barata rečima i seksualnim idejama a Vatra izizetno voli da učestvuje i prepusti se, bez obzira o čemu se radi.

Ono što se Drvetu dopada je baš to što se Vatra upušta u akciju, bez oklevanja. Ljubavi podrazumevaju zabavu, rizik i smelost. Za Drvo to je savršenspoj duhovnosti u gostoprimljivom okruženju. Oni su ekstravertni, neguju specifičan intiman život. Princip dodavanja predmeta u okruženje ne privlači previše Vatru, jer ona nema vremena za to, Drvo pak, uživa u toj ideji ali mu je potrebna cela noć da razmisli da li je to vredno truda.

Za seksualnu harmoniju

Okružite se privlačnim motivima, neophodne su vam slike, divne, apstraktne ili mistične grafike, bilo šta što je rafinirano i elegantno. Pod erotikom se podrazumeva senzualnost, a ne pornografija! Na krevet prostrite žute prekrivače od muslina, neka zavese lelujaju, ubacite metalni krevet on će vam pomoći da svoje fizičke potrebe vidite jasnije i da o njima možete razgovarati.

Kombinacija Vatre i Drveta može proizvesti užareni pakao, budući da se u jednom trenutku može roditi mržnja koja vam steže grlo. Zbog toga unesite Vodu u okruženje. Uzmite nekoliko kockica leda pa pustite masti , ili se valjate sa njima po podu sobe, druga mogućnost jesteda da probate ledeni šampanjac.

Vama je potreban humor i inventivnost stoga ubacite nekoliko pomagala koji će vas nasmejati. Rublje od čipke, muzika, pa zaplešite biće to izvanredno sredstvo za za buđenje skrivenih emocija.

Vatra / Metal

"Dva ekstrema po strasti, eksplozija sa osmehom"

Kako se energije izuzetno razlikuju ovo može biti izizetno nestalna veza. Goruća želja Vatre može uticati na osobu Metala da se oseća melanholično i prostodušno. Ako u vezi postoji snažna hemija privlačenja veza može da funkcioniše ako nauče da daju prostor partneru kako bi pročistio svoje jake emocije.

Dve ličnosti od kojih svaka ima razvijenu svest o sebi, to u borbi dva ega za dominaciju može biti uzrok razdvajanja. Ako se vezi pristupi sa pažnjom može biti uzbudljiva i dramatična, ali ne može zadugo da traje jer zbog intenziteta uništi samu sebe.

Za emotivnu harmoniju

U velikim dozama koristite isceljujuće elemente Zemlje! Probajte da poprskate čaršave parfemima kako bi ste se oboje prisetili prirodne senzualnosti života, vodite računa da se iskazivanje ljubavi među jastucima ne pretvori u takmičenje i debatu. Nabavite kolekciju videotraka sa melodramama i gledajte ih uveče, Neka vam intima bude zabavna, pravite šale na svoj račun ali budite taktični. Uvek razgovarajte pre nego pređete na sam čin.

Držite činiju sa voćem - breskvama, kajsijama, mangom i dinjama pored kreveta. Ako ste do sada uletali samo u čisto fizičke odnose unesite boje Zemlje u dom - oker, žutu, žućkastomrku, izaberite biljke sa izražajnim skulpturalnim karakteristikama, umetničke predmete krivudavih linija, slike sa različitim motivima mesta, izbegavajući apstraktnu formu i dramatične motive.

Pažljivo unesite motiv vode ili mora na posteljini, zavesama, izbegavajte stajaću vodu.

U kupatilu okačite slike sa motivom talasa ili morskih stvorenja.

Vatra / Voda

"Istopi me u ekstazi"

Ovde nema lakog protoka jer su ovi elementi suprotnosti: strasne dinamičnosti i osećajnosti. No ako se osobe mogu nositi sa različitim ljubavnim i životnim stavom od vlastitog mogu proizvesti ugodnu paru. Vatra može lako da se zanese pred intenzivnim odgovorom Vode na telesnu ljubav, jer što neko jače odgovara na napade Vatre i topi se u strasti to ona manje razmišlja, možda Voda unapred zna kako da izađe na kraj sa Vatrom.

Na početku Voda uživa u vatrometu i prati je u stopu, ali Vatra vili da se zatrči u budućnost dok se Voda umara. Vatra može biti ljubomorna na sposobnost Vode da sluša svačije probleme. U seksu Vatra ne troši vreme na pomagala, dok Voda ume da mašta bez granica i bude kapriciozna.

Osobe u znaku Vode su prirodno obdarene da slušaju ali se nikada previše ne uzbuđuju, s druge strane Vatra zahteva da zna šta se događa u njenoj glavi i to sve vreme.

Za emotivnu harmoniju

Izbegavajte previše Vatre u domu, sveće su u redu, ali ne crvene, vodite računa da se u vašoj sobi nađu elementi Zemlje i Drveta kako bi ste vodili razgovore do sitnih sati i posla toga na različite načine izrazili svoje zadovoljstvo. Nabavite krevet sa baldahinom, okačite slike sa motivom šume, unesite drveni nameštajsa zaobljenim uglovima.

Upečatljivi predmeti od terakote boja kupine, zelene žalfije ili oker, ili ako vam se ovo ne dopada počnite da pravite biblioteku na polici ispod prozora. Upotrbite maštu, doživite avanturu na neobičnom mestu, samo izbegnite uobičajen scenario!

majra 

Site Admin

Harmonija drugi deo

Drvo / Drvo

"I videh anđela kako u knjigu zlatnu upisuje"

Ova kombinacija funkcioniše dobro, ako oboje žele da vode svoj privatan život. Ako su tipični predstavnici ovog elementa i pružaju sebi potpunu slobodu, ovaj odnos prerasta u neposesivnu harmoniju. Jedina nevolja ove kombinacije jeste što sledeći svoje ciljeve nemaju puno vremena za postelju. Ono što ih uzajamno najviše privlači jeste - romantičnost.

Drvo je ne može dugo održati. Rutina i monotonija u fizičkom kontaktu može pokvariti romansu, pa je preporučljivo da rade različite poslove i kreču se u odvojenim društvima što češće. Posle perioda razdvojenosti, više će uživati u zajedničkim trenucima. Za drvo nisu ruže oko ulaznih vrata, ni papuče pored kamina. Osoba zahteva prefinjenu ljubav, savremenu, rafiniranu, mada je paradoks što je nikada ne spominju. Teže da sa što manje reči izraze suštinu.

Ova kombinacija ima problem u izražavanju svojih potreba, jer se obe osobe boje da otkriju previše svoju unutrašnju stranu, ono bi pre menjalo telo za mudrost!

Izvanredni su u zavođenju, vođenju ljubavi i znaju sva pravila igre. Razgovor je njihova najveća strast. Možda najviše uživaju u trenucima verbalnih igara ili dok razgovaraju telefonom, mada se boje razgovarati o vlastitim osećanjima

Za seksualnu harmoniju:

Vama je potrebna vizuelna stimulacija, okrenite krevet ka prozoru da vidite drveće, brda, jezera, reku, a ukoliko ne možete da imate takav pogled iz svoje sobe, najbolji stimulativni lek je da na policu stavite staklenu činiju ispunjenu šljunkom, školjkama. Kad god možete, vodite ljubav pod zvezdama.

Da bi vaša seksualna energija bila pročišćena i postojana, uredite spavaću sobu jednostavnim bojama, belom, krem ili nebo plavom i koralnom. Koristite dramatične Metalne skulpture ili slike sa pozlaćenim ramovima, oslikajte zidove zlatnim motivima, donesite prekrivače i zavese sa zlatnim rubovima, na prozorsku dasku stavite bonsai, kao lek protiv opsednutosti savršenim odnosom.

Drvo/Zemlja

"Ako veruješ u mene, i ja ću u tebe verovati"

http://www.odlican.com/d/136-22/drhtavi+mjesec.jpg
Slike odlican.com » liliana » Kolaz » noc kad je i mjesec drhtao...

Osoba rođena u elementu Drvo je otvorena i fleksibilna, dok osoba u znaku Zemlje je dogmatična, teži da bude plen u lovu, a ne lovac, a Drvo može upadati na teritoriju, a da ustvari ne želi da uđe u vezu. Međutim, šarm i senzualnost Zemlje lako ih uvede u stanje očaranosti jedno drugim.

Ako Drvo može da se nosi sa emotivnim strujama uporne Zemlje, oboje mogu deliti seksualno zadovoljstvo, ako, i samo, ako to zaista želi Drvo. No velike vizije i potraga za univerzalnom istinom o životu i ljubavi koje gaji tip Drvo, Zemlja teško prihvata, zbog toga se oni kreću u različitim krugovima, jer kao par teško mogu uskladiti svoje potrebe osim u intimi.

Mada i tu situacija može da se zakomplikuje, jer je Zemlji potrebna erotika, dok Drvo želi samo da razmišlja i sanja o njoj, što može ososbe u znaku zemlje nagnati da se duboko povuku u sebe, a Drvo više voli da se nepribližava tom unutrašnjem ja drugoga, pa čak ni svojem - tako da je sukob njihovih unutrašnjih vizija ozbiljan.

Oni fizički usmeravaju svoju energiju tako da postižu ritam drhtavih emocija, ali samo pod uslovom da Drvo pruži iz svog izvora dovoljno podsticaja Zemlji.

Za emotivnu harmoniju

Okrenite krevet ka istoku, da bi ste bili u mogućnosti da vidite bar delić zvezda ili neba, dok ste na jastuku. A vodeni krevet je vispren izbor za vas.

Hrana je vrlo važan izvor koji će osnažiti energiju, zato uživajte u večeri u krevetu, doručku u krevetu, bilo čemu u krevetu kada ste zajedno u njemu. Prskajte se zaslađenim limunovim sokom, pažljivo birajte deo partnerovog tela koji će te prvo dodirnuti usnama. Suštinski elemenat za ravnozežu je Voda, pa zato telesni kontakt pod vodom, pa bilo to i obična kupka sa obilnom penom će delovati blagotvorno.

Potrebna vam je takođe i muzika, zvuci vodopada, i sl. Vatra vas može obogatiti energijom zato donesute crvene i tamno plave sveće, mirišljave štapiće, da bi vaš ljubavni susret uvek imao dozu mističnog.

Drvo / Metal

"Ja se nikada ne izvinjavam"

Metal u ciklusu elemenata uništava Drvo, i iako strast može rasti zahvaljujući prirodno povučenom i šarmantnom senzibilitetu Drveta, nestalnost Metala će je razoriti.

Sa tako oprečnim vrednostima u životu, ova veza na fizičkom planu može biti vrlo kreativna ukoliko prihvate i uvaže mišljenje onog drugog, no ipak je to veza ambivalentnosti i udaljenosti.

No, bes Metala i hladna samodovoljnost Drveta može da donese noći ritmu flamenka, no izražena različitost elemenata će dovesti do narušavanja energije koja okružuje vezu. Metalu može više odgovarati tišina i intenzitet tajne intime, dok bi osoba tipa Drvo mogla da se odrekne druženja sa ogromnim brojem prijatelja i bivših partnera. Usled različitih težnji, često se kaže da je ovo veza početaka i završetaka.

Za seksualnu harmoniju

Krevet okrenite ka severu, ako to nije moguće ofarbajte zidove u bojama Vode - nijansama plave ili boje mastila - kao kontrast bojama Vatre kao što su tamnoružičasta ili geranijum crvena. Lekovitost Vodenih elemenata će poboljšati komunikaciju, i uneti osećaj privlačnosti kod osoba tipa Metala, a ujedno Drvetu zadovoljiti potrebu za hladnim odstojanjem.

Zagrejte elementima Vatre svoje emocije, upotrebite crne i crvene sveće.

Ako vodite ljubav u kući, držite otvorene prozore, ogledala sa crnim ramom su od neprocenjive vrednosti za ovu vezu, jer revitalizuje energiju. Jednostavnost je ključ uspešne veze, zato ne prekrivajte krevet baršunastim jastcima i mekim tkaninama, ako želite da malo podstaknete čulo dodira ubacite malo glamurozne svile ili satena.

Drvo / Voda

"Vratio se iz vlažne šume, mašući svojim razuzdanim repom, ali nikome nikada nije spričao"

Ovo se može nazvati kvalitetnom seksualnom vezom. Kako su oba tipa svesni potreba drugih ljudi, i kako imaju svet o uravnoteženosti, oboje više vole da ostanu po strani nego da ih neko poseduje. Tako ova veza godinama sazreva, u seksu se dobro snalaze, mada se odlikuju pomalo hladnim pristupom. Naime strahu od intimnosti koju poseduje Drveta prija opušteni zagrljaj Vode.

Drvo osoba može biti idealista u pogledu veze, ali obično više voli da preuzme komandnu odgovornost, za mesto, vreme i način. Voda instiktivno zna da Drvo mora da širi svoja saznanja, pa je zahvaljujući svojoj intuitivnosti spremna na neobične zaokrete telesne veze. Oni uživaju u slatkoj harmoniji, bez traga dosade.

Za emotivnu harmoniju

Vašoj koži je potrebna stimulacija jer glava je ta koja radi prekovremeno. Zato uronite u mirišljavu kupku, raskošne jastuke od svile ili satena, uz mnogo mirisa i egzotičnih sveća. Naslikajte zvezde na plafonu, izbegavajte metalni nameštaj, on može obogatiti lepotu odnosa ali ga treba umereno koristiti, na primer u vidu zlatnih ili srebrnih niti prebačenih preko slike sa zlatnim ramom.

majra 

Site Admin