Astrologija i predikcija na 0903 Psihologija

Retko se primenjuje iz razloga sto astrolog snosi odredjenu odgovornost prognoze kada se obaveze datumom. I astrolog mora biti siguran u svoje znanje.

Predikcija

Predikcija je grana astrologije koju retko koji astrolog danas primenjuje, cak neki je i zabranjuju. O cemu je rec - predikcija, kao sto i sama rec kaze bavi se predvidjanjem odredjenih dogadjaja koji vas ocekuju, cak do datuma odredjenog dogadjaja. Retko se primenjuje iz razloga sto astrolog snosi odredjenu odgovornost prognoze kada se obaveze datumom. Astrolog mora biti siguran u sebe i svoje znanje vise od 100% da bi se bavio ovom granom astrologije, takodje i u predvidjanja koja daje klijentu.

Ali, astrologija i jeste znacajna bas zbog ove grane, sta vise na predikciji se i - zasniva.

Nas centar je iskljucivo centar koji vam pruza predikciju, kod nas ne postoje "povoljni" periodi koji su razvuceni na vise meseci. Klijent kada nazove nas centar nije zeleo da cuje 10 minuta price o njegovom karakteru i precima, poreklu i psihickom stanju vec tacne datume kada ce mu se sta dogoditi i kako to da spreci, ukoliko je potrebno, ili da istom doprinese.

Ne mozemo reci da je 10 minuta dovoljno vremena da bi ste nekome predvideli tacan datum, ali to sve zavisi od pitanja klijenta i njegovih zahteva, uglavnom je to vreme sasvim dovoljno za konkretan odgovor. Nasi odgovori su kratki i jasni, ne uticemo na vase odluke, ali takodje ne izbegavamo "neprijatna" pitanja na koja u drugim centrima necete dobiti konkretan odgovor.

Magija, magijski uticaji, kletve, vradzbine

Pitanja vezana za magije i magijske uticaje spadaju u "neprijatna" pitanja gde ce vam u svakom drugom centru astrolog ili otvoreno reci da o tome ne moze ili nece da govori ili ce vesto "izvrdati" odgovor. Magija, magijski uticaji, kletve, vradzbine i sl.

Jasno se vide u astrologiji kako podloznost tako i interesovanje pa i samo bavljenje istim. Tko da je moguce odgovoriti na pitanja ove vrste, sto opet naravno, donosi veliku odgovornost astrologa, ali mi je prihvatamo jer smatramo da smo tome dorasli.

Prevare partnera, poslovnih partnera, kradje, izgubljene stvari to su takodje "neprijatna" pitanja na koja odgovori postoje. Cak mozete naci izgubljenu stvar putem astroloske karte. Mi ne izbegavamo ta pitanja jer smo tu da vam pomognemo!

Operacije, nasledne bolesti, zdravstveni problemi

Ishodi operacija, bolesti, nasledne bolesti, pogotovo kada su deca u pitanju, kao i moguci zdravstveni problemi su takodje "neprijatna" pitanja koja mnogi centri izbegavaju ili "sklope" zadovoljavajuci odgovor koji ce umiriti vasu brigu. Ne treba reci klijentu da ce ishod operacije biti dobar ili sa manjim komplikacijama ukoliko vidite los ishod... Zasto?

Jer je moguce spreciti lose ishode, odrediti datume povoljnih perioda za tako nesto a u krajnjem slucaju ako je nemoguce pomeriti operaciju posavetovati klijenta u zavisnosti od situacije sta bi moglo da pomogne u resavanju problema.

Slazem se da su ovo jako bitne stvari i da uticu na svest klijenta, ali klijent sam bira da li zeli da cuje ili ne. Samim tim ako ste nas pozvali zelite, a nasa je obaveza da vam konkretno i jasno odgovorimo na pitanje i pomognemo koliko god mozemo u resavanju vasih problema.

Jer, ako ste vi pozvali mene i ja vidim jasno da ce vas udariti autobus sutradan da li biste vise voleli da vam to otvoreno kazem ili da prevedem "Sutra se cuvajte saobracaja i pazite kako prelazite ulicu". Necete me ozbiljno shvatiti, proci ce vam kroz glavu, ali necete o tome ozbiljnije povesti racuna.

Astrologija je izuzetno mocna i daje vam uvid ne samo u dogadjanja vec i u mesta dogadjaja,datum pa nekada i sat.

Mi smo tu da vam odgovorimo i na prijatna i na neprijatna pitanja jasno i konkretno do datuma bez "sklapanja" moze biti – ali ne mora da znaci price!

I sto je najvaznije mozete nas drzati za rec!

0903 301 302 - samo 21.5 din/min + PDV

Drzati za rec

Nikoga ni za sta ne mozes drzati, a ponajmanje za rec, posebno kada se ta rec naplacuje po minutu.