Sanjala sam svoje zaruke Sanovnik forum

Jutros sam sanjala da mi je decko skinuo prsten koji sam imala na lijevoj ruci i stavio prsten koji mi je on kupio i rekao da me je zarucio. To je bilo tako stvarno, da kad sam se probudila, pomislila sam da je stvarnost ili da je i on mene sanjao. neku povezanost sam osjetila kad sam se probudila iz ovog sna. nisam nikad prije sanjala ovako "realne" snove vezano za voljenu osobu, bez obzira na sve.

Moze li mi neko protumaciti ovo? bila bih zahvalna :)

mozda pomogne

Uf, ne znam kako stoje stvari izmedju tebe i tvog decka pa samim tim ne mogu sve jasno da protumacim ali meni deluje kao da san simbolise promenu u vasem odnosu tj. tvoju zelju za vecim zblizavanjem i sigurnoscu.

To sto u snu on skida prsten sa tvoje leve ruke da bi stavio drugi, onaj koji je on kupio takodje moze da simbolise TVOJU spremnost da odbacis stare emocije (levom stranom mozga upravljaju emocije) mozda vezane za neku osobu koju si u proslosti volela te da emotivno prihvatis sadasnjeg decka.

Pazi, ovaj san moze da se protumaci na jos nekoliko nacina ali samo ako imam jos informacija.

Ti znas kakva je situacija bila u momentu kad si ovo sanjala pa u skladu sa tim pokusaj da san protumacis sama.

Ako hoces da se opet vratis na to slobodno se javi.

Hm

A sta je sa njegovom spremnoscu? zar to nema nekog uticaja? :)
Desilo se upravo juce da smo poceli pricati o temi brak, tako da mi se cini da ce se snovi i ostvariti. A emocije za drugog nekog iz proslosti i ne postoje - jer sam ja to davno prevazisla.

u svakom slucaju, hvala na odgovoru :)

Ne mogu pronaći tumačenje sna...

Pozdraav! Sanjala sam malo čudan san :)

U tom snu, ja na lijevoj ruci imam vjerenički prsten. Moj zaručnik mi skida taj prsten jer mora da ga da nekoj drugoj djevojci (ja mu pruzam ruku da mi skine prsten, a djevojka je tu u blizini, ja mogu da ju vidim).

Razlog toga je neobjasnjiv, kao on će ozeniti nju, a ustvari ce ozeniti mene, samo to eto, mora tako... Kao tako je bolje, i ja se slažem s tim, jesam malo ljubomorna, odnosno tužna il šta već. I da, i on je tužan :/

Hvala, do neba hvala ako uspijete da mi rastumačite ovo :)