Crne grozne macke... Sanovnik forum

Bila sam kod kuce i videla sam da imam oko 5 crne macke i sve su bili kod mene. Slobodno su se setali a ja sam osetila koliko ja mrzim crne macke, sto je to tako i u realnosti. Jedna od njih bila je veoma agresivna. Zanima me sta bi ovo znacilo. Kolko samo za informacije ovog perioda e stvarno los, prekidanja sa deckom, neuspeh na fakultetu...Hvala i pozdrav.

Evo i mene posle duzeg vremena na fourumu !!! Izvinite sto nisam bio tu jednostavno neogu da stignem na 5 mesta u isto vreme !!! Nego da ti protumacim san kolko tolko :

- Kuca predstavlja tvoju unutrasnjost i samim tim kako se osecas !!!

- Posto u kuci imas 5 macaka a mrzis macke, ovo sigurno smibolizuje nesto lose !!!

- E sad ovaj deo koji ja neznam najbolje da ti protumacim to ces morati sama da vids kada ti ispricam sta ja mislim daali sam pogodio : broj 5 je broj ljubavi pa samim tim to moze biti neka nesrecna ljubav koaj je ostavila ogroman uticaj na tebe samu (na tvoju unutrasnjost - ovo znam zato sto sam ja cesto sanjao broj 5 i na kraju sam tek provalio sata on znaci) !!! Takodje 5 moze simbolizovati i nekih 5 teskih problema koje imas u zivotu a nikako da ih se otarasis a oni se opusteno sv vise i vise sire (to je ono slobodno kretanje macaka) !!!

Uglavnom koliko sam ja razumeo tvoj san on te upozorava da pocnes sto pre da resavas probleme u svom zivotu !!!

Inspector

Prijatelj foruma

Molim za tumacenje ovog nedavnog sna , jako me zanima

Trcim ili bjezim kroz sumu, jesen je lisce je na stazi kojom trcim a staza vise lici na korito. niodkud se pojavi veliki pas i upozorava me na opasnost koja dolazi, ize mene se odjednom pojavljuje divlja macka koja me pratila i pripremala se za napad.Ta divlja macka je neobicnog izgleda sivo je bjelkasta ali jako velika i bijesna, rezi i u stavu je za napad