nadam se... Sanovnik forum

ovako,nova sam tu, i stvarno se nadam da cete mi pomoci.. nije da verujem u te snove i to,ali ipak....

sanjala sam san moja drugarica i ja (inace to mi je jedna od najboljih drugarica) idemo na neko grupno putovanje, u neki stari grad, mesavina venecije i onih starih gradova sa visokim starim velikim zgradama.. uglavnom, bilo je tu puno ljudi, i neki momci, meni nepoznati,sa kojima smo se nas dve skontale... i onda smo se izgubile i nismo znale gde trebamo cici. i iako je bilo puno ljudi oko nas niko nam nije pomogao. secam se da je bila kao neka nepogoda i puno vode, talasa... na kraju smo svi stigli u neki drugi grad koji je bio odmah tu, kao nekim zidom odvojen. inace taj prelazi iz grada i grad,je bio kao prelaz iz jednog sveta,sivog, u neki drugi, zelen i zivlji onako.. secam se da sam bila uznemirena, palkala sam , vikala, bila uplasena..

taj san sam vec sanjala, nekoliko puta, isto u tom gradu,ali su dogadjaji bili drugaciji..

by the way....sajt je odlcan.... :) ozbiljan,a opet nekako opusten, ima svega i svacega...

nadam se da cete mi nekako pomoci :)

Nemam ni slovo "s" od strucnjaka ali mogu maximum da se potrudim da ti pojasnim san, sto cu i uraditi. ;)

Tvoja drugarica bi trebala da predstavlja neku tvoju osobinu(razmisli dobro, sta ti je u stvarnom zivotu kod nje najupecatljivije). Taj prelazak iz sivog grada u zeleni i putovanje su jako simbolicni. Mozda ti u realnom svetu donosis neke odluke,sazrevas,istrazujes..zao mi je,ne mogu da budem odredjenija.
Sto se tice nepogode, ona mozda oznacava nekakv nalet emocija tj. bujicu osecanja(posto je voda odraz emocija.)koja je povezana sa prelaskom iz jednog grada u drugi. Kazes da si pritom plakala i vristala,to je zapravo nekakva vrsta opiranja. Zapamti da snovi koji se ponavljaju vise puta imaju bitno znacenje i treba pazljivo da ih sagledas,pratis, ako ne i zapises.

Toliko od mene,pozdrav!

hvala

pa havla puno, pomoglo je u svakom slucaju malo :) mada.. mogla bi ja tako pitati za svaki san ;p al' ovaj je bio nesto, neam pojima ni ja...
anyway... hvala :)