Sta znaci sanjati krv? Sanovnik forum

Sanjala sam lokve krvi, ali ne moje, jedna osoba koju znam nasloni se na zid a ono iza nje lokve krvi, pomeri se ono opet lokva tamno bordo krvi, pa se pomeri pa opet lokva krvi, ali nema nigdje rana, i to je citav san, a sto se tice mojih reakcija u snu, skoro da ih nije ni bilo, inace se u zivotu strasno bojim krvi, da ne kazem da mi se nesvjesti kad je vidim, a u snu nista , nikakva reakcija, samo govorim toj osobi da se pomeri od lokve krvi, i ona kako se pomera za njom druga lokva, bez ikakvih rana,ni izvor krvi nisam vidjela. Pozdrav. hvala.

Gledas u neke probleme a izgleda da neznas njihov izvor odakle dolaze ali oni se samo gomilaju ! Ti to bezbrizno gledas ali to moze da preraste u nesto mnogo vece ! Koliko se ja razumem u snove san ti govori da se cuvasnekih prblema koji mogu nesto da nastanu ......

Inspector

Prijatelj foruma

   savo

mene drugarica sanjala kako sam udario u banderu i na staklu od mog prozora na kolima je videla moju krv sta to znaci?

23.08.2011 19:01

   ladybt sanjati krv

sanjala sam da gledam u svoju krv jaku boju krvi, menstrualna krv. i nemam pojma sta to znaci.. tako mozeli neko da mi pomogne molim???

13.10.2011 17:35

Cudan san

Bila bih veoma zahvalna kada bi neko mogao da protumaci san koji sam sanjala sinoc.. Inace sastoji se od vise nepovezanih scena, ali jedna me scena hako proganja i nigde ne mogu naci objasnjenje bas za to. Sanjala sam da sam se nalazila na nekom nepoznatom mestu i odjednom mi je pozlilo i pocela sam da povracam krv, i jako bas, i prestanem i onda opet iznenada opet pocnem povracati, po toj prostoriji, odjednom u lavabo, ne mogu se tacno setiti ko je to bio ali neko je krenuo sa mnom tj. odveo me brzo u kupatilo dok sam ja bila onako savijena i ispovracana i drzala sam se za stomak sa obe ruke, i nakon toga, ne znam tacno koliko vremena je proslo ali uglavnom krv mi se zakorila u ustima i ja odjednom vadim sve zube, tj. kao da imam protezu sto stariji ljudi imaju pa vade onako celu pre spavanja, nadam se da znate na sta tacno mislim, i vadim tu protezu i nomtima struzem zakorelu krv sa nje.. Ponavljam, bila bih veoma zahvalna kada bi mi neko mogao u sto kracem periodu protumaciti ovo, moglo bi se cak reci i da mi je hitno..