Put u Ameriku, putovanje, ogromna prostranstva Sanovnik forum

Zivopisan san iz nekoliko segmenata - treba da se pojavim, da dodjem u jednu zgradu poput bioskopa, sale bioskopa, s tim sto ima neke dodatne hodnike. I prostorije poput skole, npr. Tu nailazim na jednog decaka, koji cini mi se ima problem da udje u salu.

Onda razgovaram nesto sa njim i ulazimo. Sledeca slika jeste teatar/bioskop nesto otmenije. Tu pronalazim devojku koja mi se jako dopada, u stvarnosti, ali nemamo puno prilike da se vidjamo. Kazem joj da sam zeleo da je pronadjem, na sta ona odgovara da sam je nasao.

Nakon toga razgovaramo o jos ponecemu, i iz toga proizilazi prica da li bih zeleo da idem sa njom na neki put u Ameriku. Koliko se secam, ja to prihvatam. Onda nesto spominje svoju baku. Setamo nekuda na otvorenom, vreme je lepo, zelenilo, polu urbano mesto u gradu.

Sledeci segment sna, organizuje se neko putovanje, cini mi se da ima nekoliko poznatih osoba, idemo na neku ekskurziju, u drugi grad.

Jos jedan segment, sanjam ogromna prostranstva, i neko bilje koje recimo raste u visinu do dva metra, ja sa jos nekim to obilazim. Nalazimo se u nekoj prirodi poput onih brda u Peruu, recimo. Tu nesto komentarisem u vezi rastinja.

Hvala.