Srecan osmi mart Životni stil

Srećan Osmi mart 2010 godine

Drage dame, srećan vam praznik, Osmi mart.

Ne dozvolite da vam ga pokvare oni koji kvare sve zabave. Lažu da je ovo običan dan, dan kao i svaki drugi. Jer oni nemaju ni jedan, zato tako pričaju.

A vaši su svi dani, i ovo je taj neki koji slovi za Dan žena. Ako ste već morale da se rodite kao žensko, onda ga danas proslavite kako valja. Prvo izdejstvujte sve moguće povlastice i poštede tokom ovog dana, a negde uveče zna se: kafanče i muzika.

Ne znam drugo šta da vam kažem, jer - ja da sam žena, ja bih tako. A pošto nisam, sad moram ići da perem sudove i usisavam.

http://i45.tinypic.com/2mpnd74.jpg

galeksic

Site Admin

Sreken osmi mart!

Moite deca i jas izrabotuvavme cestitki za na uciliste i eve edna izdvoivme za vas, za site dami na Inter CAFFE!

http://img534.imageshack.us/img534/1126/cestitka.jpg

Sreken praznik na site pripadnicki na ponezniot pol. Neka sekoj den vi bide kako ovoj.

Da bidete radosni, srekni i zadovolni!

niko650

Moderator

Namesto cestitka

Song of Solomon,The Bible

топло ја препорачувам.

...љубовните молитви на нашите чисти девствени тела се топлина која ни ги подотвора усните кога сме блиску еден до друг. И се околу нас да се сруши, целиот универзум ќе се оддржи на тој простор помеѓу нас. Затоа не ме прашувајте каде е бог, само љубовниците знаат за бога, тој постои кога се спојуваат мојата горна усна, со твојата долна усна и се разлеваат полека како кога се отвора зрелиот плод, додека треперам, додека твоето срце силно чука.

Припиени, бегалци од суровиот свет, ги затвораме очите да се видиме одблиску, никогаш доволно блиску. Испреплетени рацете забораваат чии се, воздишките ги поттикнуваат нерасцутените да се појават, да се разбудат.

Ништо не ни е потребно, ништо не е важно, ни неизмиените садови, ни неплатените сметки, основната суштина не обзема цели, голи и единствено природни.

Видов две парталави души како чепкаат по контејнерите, видов болна жена во прегатките на својот сопруг, видов двајца млади на клупата во паркот. Сите беа свети.

Бакнувајте се!

http://img10.imageshack.us/img10/5396/sailorkiss1custom.jpg

Srecan vam 8. mart!

Drage moje,

mame, bake, tetke danas dozvolite da vas ljube samo oni cija dusa mirise na ljubav. Na dan svih zena, ne zaboravite da ste jedna i jedina samo u jednom srcu zauvek. Neka vam ovi glasici otvore srce, zapevajte i vi, strune duse ce umeti da prate.

majra 

Site Admin

Srecan vam dan zena

Ostavlja bez daha. Plava, crna, riđa ili smeđa, elegantno popunjena ili mršava, vekovima je bila inspiracija. Pesme i romani ispisani su u njenu čast, slikarska i vajarska ostvarenja je zamrzla u trenutku vođenja ljubavi sa svetom, a savremeno doba, mediji, moda i medicina pružile joj novo ruho. Njoj se podjednako dive i muškarci i druge žene.Ona je…“Ona je lepa i zbog toga nas privlači. Ona je žena baš zbog toga da bi se osvojila,“ reči su velikog engleskog pisca Vilijema Šekspira.

Žena budi komentare, stidljive i sramne poglede, požudu, ali i satisfakciju. Tako blizu, a tako daleko, ponekad je ljubomorno čuvana. Ne, ona nije trofej, niti sme biti tako shvaćena.

Nije dovoljno reći: „Volimo te jer si žena!“

Zena privlači svojim izgledom, osvaja onim što je čini, zagrljajem donosi utehu, a borac je u biti.

http://img641.imageshack.us/img641/125/roseb018.jpg

Zato sretan praznik svim zenama! I budite ponosne zato sto ste zene!

virada

Moderator

Srećan Osmi mart!

Kada prodjete baštom, možete videti travke, cvetiće i cvetove. Nije svakoj biljci dato da bude ukras, neke su rodjene da budu ljiljani i ruže, neke da budu jagode i trešnje, a neke da se vinu u nebo kao topola ili prkose zelenilom hladnoći kao omorika i jela.

Tako je i medju ljudima, a tako je i medju muškarcima. Neki su ovakvi, neki su onakvi, ali po pravilu veruju da su neko i nešto, bilo da jesu bilo da nisu. Ima samo dva pravila, i to je prvo.

Mi obično pogledamo iza njih, šta su uradili i na osnovu toga cenimo da li su nešto. I opet po pravilu - pored onih koji jesu, obično je neka žena - bilo žena, bilo sestra, bilo majka. To je drugo pravilo.

Muškarci samo veruju da su nešto, i da pokreću ovaj svet. Primera radi, kada su 1834. godine na bici kod Sans Eliperijanskih polja, francuskom generalu Žen de Žoliju javili da Nemci nadiru preko Poare, on nije okupio generale niti konsultovao išta svoje obaveštajce, već viknuo prema šatoru "Mišeeeel, bubice srećice, cico mico, dodji brzo 'vamo da te pitam nešto!...".

A da ne pričamo o Euklidu, Pitagori, Mitru Miriću i ostalim primerima iz istorije.

Drage dame, srećan vam Osmi mart. Ovaj dan posvetite sebi koliko ste u mogućnosti i znajte da ste najlepši ukras, nezamenljive i da neko misli na vas.

http://img52.imageshack.us/img52/5082/2012osmimart.jpg

Foto: "spring flower", autor renche123, Litvanija, preuzeto sa sxc.hu

galeksic

Site Admin