Sanjati ispadanje zuba? Sanovnik forum

Zanima me sta znaci kad sanjas da ti ispadnu zubi i to potpuno neocekivano? Samo onako ispadnu prednja tri zuba. Cula sam da je to nesto drama loše.

Ali ne znam šta, pa se malo brinem.

profesor iz srednje

Zanima me sta znaci ljubiti se sa profesorom iz srednje skole ? Od tada je proslo 20 godina, nikad ga se nisam ni setila niti srela u zivotu.

zoa

Kojiko ja znam sanjati da ispadaju zube oznacava neki gubitak ili smrt.Kada boli zub pri ispadanja kazu da ce umreti neka bliska osoba.I ja sam jednom sanjala da mi je ispao zub.Tada sam bila sa poditeljima na odmoru kada smo se vratili sa odmora kuci culi smo da nam je komsija priminuo.

ej thanx na info, al evo još se ništa hvala Bogu nije desilo, a valjda i neće
možda to i jesu samo babine gatke.
tebi u svakom slučaju hvala na informaciji
pozdrav

Molimpomoc u tumacenju snova

Moze li neko da mi protumaci snove ali iskreni? Sanjala sam sebe i ispadanje zuba.Prvo su mi ispala 2, 3, zuba a zatim svi ostali. Ta dva tri zuba ne znam gde su zavrsila a svi ostali su zavrsili u saci moga oca... Strasno, bas sam uplasena. Gde god da sam procitala ispadanje zuba znaci smrt nekog u prodici, da li je to stvarno istina ili?

Re: Sanjati ispadanje zuba?

madza: Zanima me sta znaci kad sanjas da ti ispadnu zubi i to potpuno neocekivano? Samo onako ispadnu prednja tri zuba. Cula sam da je to nesto drama loše.

Ali ne znam šta, pa se malo brinem.

Zubi su deo tela kojim obrađujemo ono što unosimo u sebe, dakle, hranu. Osim toga, zubi su uočljiv deo našeg lica, njih pokazujemo kada se smejemo i kada razgovaramo sa drugima.

Sanjati da ispadaju zubi, veoma je čest san i vrlo simboličan. On označava da se osoba nalazi u situaciji u kojoj ne oseća da ima kontrolu ili moć nad određenim dešavanjima, ne može da se uhvati u koštac sa nekim zadatkom ili problemima i čak može da oseća i neku vrstu nemoći pred drugima,ili sramote pred drugima.

Re: profesor iz srednje

zoa: Zanima me sta znaci ljubiti se sa profesorom iz srednje skole ? Od tada je proslo 20 godina, nikad ga se nisam ni setila niti srela u zivotu.

Jedan od vrlo lepih snova za tumačenje. :D

Profesor iz srednje škole je prosto simbol za "učenje", aspekat tebe koji ima potrebu da uči. Ljubljenje je simbol za "kontakt". Znači ovaj san označava proces "učenja" o nečemu u tvom životu. Probaj da se setiš šta ti se tada u životu dešavalo,pa ćeš možda povezati koje su to stvari bile o kojima si naučila nešto novo.