Web krediti Računari

Kako si krediti postali sastavni deo zivota vecine ljudi , i kako smo pri tome suoceni sa ogromnom papirologijom pre no sto ga realizujemo mislim da za sve one koji prate ritam zivota je ovo dobra informacija.

Naime, od nedavno i kod nas tri banke odobravaju kredite za jedan dan i to putem interneta tzv. web kredite. Prednost u odnosu na klasicne potrosacke kredite jeste u tome sto nije potrebno ici u banku, vec se ovaj kredit odobrava u prodavnici, uz zahtev koji se popunjava na licu mesta i licnu kartu. Krediti se odobravaju za kupovinu namestaja, bele i ostale tehnike, kao i za placanje turistickih aranzmana, skolarine i zdravstvenih i drugih usluga.

Rajfajzen banka (Raiffeisen banca)

Informacije

Banka Inteza (Banca Intesa ) - ovi krediti u Intezi zovu "brzi krediti" i postoje dva modela, dinarski bez valutne klauzule i krediti indeksirani u evrima, kupac sam bira broj rata i visinu mesecnih otplata, a prodavac putem interneta prosledjuje zahtev banci, koji se u roku od 15 minuta odobrava, iako kupac nije klijent banke.

Findomestik - Iz Findomestik banke kazu da klijenti koji se odluce za web kredit ne cekaju ni minut jer banka salje odgovor odmah po prijemu zahteva.

Cim prodavac uzme podatke iz licne karte i potvrdu o stalnim primanjima, kupac preuzima robu, a banka uplacuje sredstva direktno prodavcu. Da bismo olaksali i otplatu kredita, uveli smo opciju da kupac kredit otplacuje preko uplatnica i to u bilo kojoj banci ili posti.

No svakako pre no sto donesete odluku dobro se informisite o kamatnim stopama, Vi znate sta je najbolje za Vas tj. vas saldo a da je ceo postupak civilizovaniji nema dileme.

majra 

Site Admin