Evrovizija 2007 - kazu da je srpska pesma plagijat Umetnost

Uzeli su nam kuce, oteli imanja a sad hoce i pesmu. Ima li necega sto ce da nam ostave?

http://youtube.com/watch?v=zzm48JhKREs

Molitva i Ndarja

Nesto sumnjam da ce ova prica da potraje, jer makar na osnovu ovoga sto je smontirano u videu iznad, ja zaista ne mogu da razaznam neku slicnost.

Ko se mucio da napravi ovo uspeo je samo da me natera da to pregledam i preslusam nekoliko puta. Pre toga sam znao nesto, sad mi nista nije jasno. Nije mi jasno da je neko ulozio toliki napor da ne kaze nista.

Ok, dve lagane pesme. Na evroviziji, a i inace su uobicajene lagane pesme. Obe pesme pevaju zenski vokali. I to je neka slicnost, ali ima u svetu jos zena koje pevaju, nije Marija jedina. Obe su crnke, i to je neka slicnost, priznajem.

A priznajem i da su obe pesme jako lepe. Sudbine im se razlikuju, jedna je pobedila na Eurosongu, druga nije, ali su lepe i koliko cujem to su dve pesme a ne jedna ista.

galeksic

Site Admin

Sramota

Ovo je stvarno sramota ko prosipa ovakve lazi. Pa ove dve pesme nemaju veze jedna sa drugom, osim sto kaze galeksic da su obe balade. Mislim, samo treba poslusati melodicnost pesme. Razlike su velike.

Evo jos nesto, tek da se zna ko su bili Napoleo i Aleksandar Veliki.

http://www.illyrians.org/napoleon.html

See you next year in Belgrade!

To su se trudili oni kojima je jako krivo sto je Srbija pobedila na Evroviziji. Ne mogu da shvatim da ljudi ili da ih nazovem ne ljude mesaju u muziku i politiku! Politici ovde stvarno nije mesto, dosta jada na ovom svetu ima, a muzika nas treba da opusti ili rasveseli.

Nije ukradjena pesma to bi svak ko ima i malo sluha za muziku morao da primeti. Pesma je fantasticna i ponosim se sto smo svima pokazali da ne mora to da bude sa mini suknicama i golim nogama vec sa odlicnim glasom!

Zato svim zlobnicima:
SEE YOU NEXT YEAR IN BELGRADE! :klap: