Dijeta sa instituta Batut Životni stil

Molim sve clanove koji zele da dobiju dijetu sa instituta Batut - a na inicijativu clanice Zumbul, da se obrate privatnom porukom da im dostavimo. Za sada ovakvim putem dok se ne formira tema koja je u naznakama, gde ce potom biti potavljena.

majra 

Site Admin

nazalost ovo mi je promaklo i nadam se da nije prekasno pokusati reanimaciju ove zanimljive teme. ako i dalje postoji zainteresovanost, jako lepo bi bilo da imamo ovakvu diskusiju, ali pod tvojim nadzorom.

nisam znao postoji dijeta sa insituta batut.

galeksic

Site Admin

Napomena

Dijeta sa instituta Batut je meni dostavljena u PDF formatu od strane clanice Zumbul koja iz tehnickih razloga nije mogla da je postavi na forum, uz molbu da se dalje dostavi clanovima koji su se izjasnili u njihovom razgovoru na chatu da bih zeleli da je imaju.

Ovo iznosim jer zelim da se licno ogradim od svega, naprosto zato sto nemam spoznaju u validnost iste. Dakle ja sam samo u funkciji transfera od tacke A do tacke B.

majra 

Site Admin

Dijeta

Dragi clanovi foruma, u prici o dijetama, na catu, ja sam spomenula dijetu koju sam dobila od doktorke (izvinite zaboravila sam joj ime) sa instituta Batut, koji se nalazi u sklopu klinickog centra, kod Hrama Svetog Save.

Cela prica sa dijetom je pocela onog trenutka kada vise nisam uspela da se izborim sa zdravstvenim problemima, mada i nisam poslusan pacijent, i kada je sve ukazivalo na to da trebam izgubiti par :D , a mozda i malo vise, kilograma. Kako ne verujem dijetama iz casopisa, a suvise sam lenja da radim vezbe, moj doktor je prepoprucio odlazak na Batut kod nutricioniste, i ja sam mu zbog toga jako zahvalna.

Za ovu dijetu vam treba strpljenja i volje. Bit dijete je promena rezima ishrane. Rezim je mozda i malo tezi prvih par dana, sto bi rekli dok ne udjete u stos, a onda je sve mnogo lakse. Jednostavno pocinjete da jedete po navici pet puta na dan i verujte mi da gubite kilograme.

Ja sam za manje od tri meseca izgubila 20 kilograma i osecala se super (sada sam malo i nadoknadila). Ono sto je mozda bitno, a sto sam ja morala da radim je da kontrolisem krvnu sliku. Morala sam da uradim analize onog dana kada sam pocela dijetu i na kraju prvog meseca (zato sto mi je holesterol bio malo povecan).

Eto, od mene toliko, ja sam probala i uverila se da funkcionise, a vi ako hocete izvolite i probajte, pa mozemo razmeniti iskustva.

odlicno. ukoliko je u redu i ukoliko se slazete da to mi ovde objavimo, a problem je samo u pdf formatu, dostavite mi fajl da ga konvertujem ili da mu nadjem neko mesto.

ne volim ni sam pojam dijete i ono na sta me asocira zapravo i znam da je puno toga sto se radi pogresno i nezdravo. ovo sto ste pomenule nekako mi uliva poverenje samim tim sto je sa naseg instituta.

ali bilo kako bilo, kao sto rekoh ako se slazete da mi to pustimo ovde, a ako bude nekih problema - majra je kriva za sve.

galeksic

Site Admin

Batalite dijete

Mene naziv dijeta asocira na neko mucenje i gubljenje apetita sto ni malo nije zdravo, bavite se sportom, vodite ljubav, trosite se, smanjite hleb i slatkise. Zdravo telo - zdrav duh.

Pa iako ste malo, ali ponavljam malo puniji, trebalo bi da se osecate cool bez obzira sta drugi misle. Ja prvi imam malo stomace i meni je ono gotivno, ali se ne opterecujem dijetama, jer znam da zivim zdravo - ne mislim da se hranim zdravo, vec razmisljam zdravo.

Dijeta za download

posto sam razumeo da se slazete da ovo okacim, uploadovao sam ga na lokaciju:

http://www.odlican.com/v/inter-caffe/arhiva/dijeta.pdf.html

(na toj strani treba kliknuti na "download document". iz nekog razloga se umanjena slika dokumenta ne prikazuje)

za sada mozemo tako, da ga zainteresovani downloaduju sebi, a kad stignemo probacemo da prenesemo sadrzinu ovde da moze da se cita.

galeksic

Site Admin