Hocu, pa necu - neodlucnost u ljubavi kod ljudi Ljubav

Srce joj govori jedno, a pamet drugo i - niti zna koga da poslusa ni sta misli. I nikako da budemo zagrejani u isto vreme, uvek smo u nekom raskoraku.

U ovom slucaju devojka se ponasa kao i klima u mom prethodnom izlaganju. Prvo me jako zagrejala, dok je moje srce bilo hladno prema njoj. A onda kad sam se ja zagrejao - ona se ohladila i pocela da hladi i mene.

Ok, mislio sam - zakasnio sam, nisam na vreme primetio njene signale... Ali - nije tu kraj. Opet me zagrejala i opet ohladila. Samo - nikako da budemo zagrejani u isto vreme. Stalno smo nekako u raskoraku.

Mozda je to nekima kul, ali mene dovodi do ludila. Pitao sam sta zeli, kaze - ne zna ni sama, srce joj govori jedno, a pamet drugo i sta poslusati u tom trenutku?

http://lh3.google.com/intercaffe/RqEhoL8BpHI/AAAAAAAAALw/KMROoScZMWI/s800/shizofrenia.jpg

E Neso Neso...takve ljubavne probleme skoro svi imaju...pa reci toj tvojoj da malo porazmisli sta hoce neka se odluci da li ce da slusa srce ili pamet pa neka ti sve obrazlozi....ti joj sve lepo reci sta ti osecas ali mislim bukvalno sve sta ti smeta kod nje sta volis kod nje sta osecas prema njoj znaci sve a onda joj reci da porazmisli o svemu i ponavljam reci joj da dobro razmisli da li ce poslusati srce razum pamet ili mozda joj dodje i nesto deseto i onda kada bude bila sigurna u to sto je odlucila neka ti kaze....ako je pozitivno to za tebe onda lepo se dogovorite a ako ne onda skrati sve muke i sta da ti kazem nadji drugu...

Nadam se da sam pomogla nesto ovim savetom iako nije nikakav...

Ljubav ah ljubav :))

Nesho ja mislim da ces ti dobiti prehladu od stalne promene temperature :lol: Uzalud vam svo zagrevanje kad vatra ne gori. Iskreno, meni sve to lici na igru zavodjenja. Nesho prelazi u kontraofanzivu ili odustaj ;)

:shock:

Kad ljubav govori...

Kad ljubav govori, razum treba da ćuti ;)

Lord[MX]

Moderator