Ako ima neko ko zna tumaciti snove molim da se javi Sanovnik forum

S mojih 18 i po godina poprilicno sanjam cudne stvari. Preksinoc sam recimo sanjala na jednom kao malom brdascu gledam copor od 100 sivo crnih vukova kako pasu travu i odma pored njih stado od 100 bijelih ovaca takodje pasu travu. Ne mijesaju se, ne napadaju se... nego ono svako je na svom mjestu.

Sinoc sanjam da sam u ratu, krvi nema gdje nema. Rat se vodi izmedju nasih i njemaca...isto kao u onim starim partizanskim filmovima. I sad kao imaju dvije baze... nasa i njemacka. Ja odlazim u nasu bazu tako sto sam zarobila njihovog vojskovodju, a taj je zapravo predsednik Putin i oni kao ne mogu da pucaju na mene da ne bi ubili ovog...on mi kao zivi stit sluzi. I ja dolazim u nasu bazu, gledam sve nase ranjene, cure neke isto vidjela sam s dugom krvavom kosom. I odjednom mi pada na pamet da zapalim svijecu pokojnoj babi i djedu. I ispred jedne male kuce ima prag i zapravo ispod praga su njihovi grobovi, ja palim svijecu i izlazi uniformisan njemac i galami na mene, a svijeca nece da gori... gasi se. Ja njemu objasnjavam da su tu grobovi i onda on i jos jedan hoce da oznace te grobove te s obe strane praga stavljaju neke daske medjutim meni se ne svidja to i ja ih sklanjam.

Poslije toga pocinje napad njemaca i na sredini puta izmedju nase dvije baze je glavna borba, nasi gube i pocinje povlacenje nasih civila i vojnika. I na jednoj strani kao neke planine su nasi, a na drugoj sam ja i oni mene zovu i pruzaju ruke prema meni al mene njemci ubacise na neki most. Most je napravljen od shipki i imaju kao neki spratovi i mene ubacise njegdje pojma nemam i ja odjednom se stvaram u Engleskoj. Tamo me stavljaju u neki kao internat i covjek neki prica sa mnom i kaze mi tacno ovako "nasa gazdarica internata voli osobe poput tebe s dubokim razmisljanjem siguran sam da ces joj se dopasti" i kao da me gurnu i nesto kao bijeli duh izadje iz mene i pravo do nje, a ona je pisala nesto u medjuvremenu i osjeti to bijelo cudo i dize glavu i blago se nasmija. U tom ulazim ja.... tu ne znam stvarno sta sam radila s njom, znam kasnije da sam srela covjeka onog od prije i on mi kaze da je ona rekla njemu da sam ja glumacki raspolozena ali samo da je potrebno da nadju ovozemaljsko tijelo da stave mene u njega... eto! to je moj san!

Da napomenem - uvijek kad sanjam ovakve snove znam da se nesto obavezno mora desiti, a mene ovo izludjuje vise. Od malih nogu mene muce ovakve stvari.

Poz svima i hvala na strpljenju!

Nisam ekspert ali volim da citam o tome. Ja bi to ovako protumacila:
Ti si sada u nekoj zivotnoj etapi koja se mnogo razlikuje od svih predhodnih. Bukvalno zivis novi zivot, na novom mestu. I sva predhodna iskustva, dogadjaji, emocije i patnje koji su deo proslosti ti smetaju da se potpuno predas onome sto trenutno radis.
Kombinacija crnog i belog ja mislim da znaci da si na raskrscu, i da treba da napravis neku vaznu zivotnu odluku.

f

e znate sta se meni desava u zadnjih 2 meseca???? kada god pogledam na sat...kada god okrenem glavu...uvek mi se sklope kazaljke... tj uvek bude npr...14:14...16:16....15:15 i 15 sekundi...sta to vise treba da znaci...totalno me izludjuje... fora je u tome sto sam se jako zaljubila isto:):P mozda je nesto oko toga:)

Mozda dragi misli na tebe...kao i ti na njega...double-skazaljka :D