24. novembar 2007. godine - Dan posvecen deci na onkologiji Posao

Na moj rodjendan tog dana ce biti jedna priredba i jedno lepo druzenje sa tom decom. Mozete da pomognete, ako ne zelite taj dan onda 19 decembra 2007. Ali, to je sad druga tema, ako zelite - procitajte.

U razgovor sa glavnom sestrom Snezanom i vaspitacicom dobila sam sledecu informaciju: tamo lezi jedan Nemanja koga roditelji ne obilaze bas cesto, sam je i njemu je potrebno carapice, pidzama, patofnice, za drugu decu koja su uzrasta od malih beba do 19 godina, najpotrebnije su pidzame, ima ukupno 21 dete koje trenutno lezi na tom odeljenju.

Od drugih stvari evo sta bi bilo lepo, posto deca prave novogodisnje cestitke, i ukrase, potrebne su boje za staklo, boje za tkaninu, tonirani papir, osnovne boje, makazice (raznih oblika ima), tempere, bojice, vodene bojice; za platna, uljane boje i cetke sam se obratila slikarskoj koloniji kod nas na sajtu.

Igracke, ako moze neka zvucna za male uzraste da ih uspava ili da im pruzi zabavu, knjige za decu, za kompjuter koji imaju potrebna je pojacana, konfiguracija trenutna je 512 ima dva kompjutera, neke nove video igrce, ako mozete neki cd sa crtacima, filmovima; postoji kucni bioskop i televizor.

http://www.royalfamily.org/events/2003/februar/10/UvekSadecom1002200302.jpg
foto - royalfamily.org

Javljaju mi se ljudi sa zeljom da ne zaboravim decu koja su i u drugim bolnicama te koristim ovu priliku da vam se obratim, da izadjete onoliko koliko mozete u susret, da bi ovako lepo iznenadjenje pruzili i ostaloj deci koja se nalaze u specijalnim ustanovama.

Tog dana bice odrzana priredba koju ce izvesti deca iz jedne beogradske osnovne skole sa svojom uciteljicom, i bice jedan zabavljac zongler ili klovn (o ovome ce se odluciti do dana priredbe). Nadam se da vas nisam mnogo udavila ovim pozivom, i sve vas srdacno pozdravljam!

Ko bude zeleo da pogleda akciju koja je bila za decu u Zvecanskoj i Drinke Pavlovic neka se javi privatnom porukom.