Prostor za rekreaciju i odmor, resenje za prozor - BBR Feng šui

ovo je tema za buntovnika bez razloga.

nemojte da vas buni sto je mozda naslov neodgovarajuci. pravi naslov cemo staviti tek kada vi zapocnete neku konverzaciju, a tada kad ovo poprimi neke prve oblike teme, kad bude dovoljno definisano kao tema, prebacicemo ga u Zivotni stil.

namera je da pokusamo ovako od sada da radimo. da clan koji ima dovoljno sadrzaja za temu, ima ovako svoj prostor.

ono sto je vrlo vazno - ovde dolazi u obzir da neko postavi neko pitanje ili neki sadrzaj koji se odnosi ili ima dodirnih tacaka sa onim sto buntovnik pita.

ali ne van toga. ovde nikako ne treba pocinjati drugu diskusiju - ono sto se pise ovde treba da se nadovezuje.

i ovaj uvod cu verovatno da obrisem kasnije kad temu zapocnete. : )

galeksic

Site Admin

Kao se vidi iz prolozenog , fotografskog dokumenta , ovo je taj , famozni , da ne kazem , misteriozni prozor , u koji svako vece gledam , i nemam ideje , kako da ga osvezim s nekim odgovarajucim ukrasom .
prvobitna mi je bila ideja , da postavim neku sliku iz nekog magazina , i probao sam ja to , al sutra dan , nije vise bilo te slike .
zatim sam probao da necim prirodnim ukrasim taj prozor, pa mi pala ideja na pamet , da neku ukrasnu biljku stavim , kao npr. ruzmarin , ili bele lale,
al sam ipak odabrao saksiju s plavo-ljubicastim cvetom , ne seca se imena tog cveta , i sve bilo ok , dok nisam poceo da zalivam to , su pivo .
Zatim sam okusao srecu s Tv , sve dok mi nisu dojadile one reklame , i Tv zavrsio na popravci , ne mojom krivicom .
E najposle , sad dosao na ideju , da ugradim onaj akvarijum , su ne zlatne ribice, pa mi se to dobro dodje ., jer mogu da gledam i odmaram oci uz predivnu sliku , podvodnog sveta , a uz to kad mi se prohtje, mogu da zazelim neku zelju , a tu su zlatne ribice , i samo mi ispune moje zelje, a naposletku , imam ja i pecalo , pa zabaci udicu .
Sve u dostignucu napretka nauke i tehnike , treba da se budne , mislim da je moj zakljucak .
Pa eto ako ima neko neku bolju ideju , nek se izjasni
P.S. samo da ne kosta puno.
http://img518.imageshack.us/img518/7066/pic0002pt7.jpg

buntovnik bez razloga

Prijatelj foruma