Prelaziti ulicu go Sanovnik forum

sanjala sam da prelazim ulicu gola, jednu od glavnih u gradu, osecala sam stid. Posle sam nasla neki beli carsav pa sam se ogrnula njime i krenula ka bolnici. Posle toga sanjam da sam u neko podrumu-tunelu, sta li je, a posle svega toga sanjam more, talase-ogromne talase koji sve ruse, potopili su kuce i sve na obali. mislim da sam bila iznad tih talasa. Ovoga se secam, pa vas molim da mi protumacite sta znaci, unapred zahvalna.

Ici go ulicom uvek je neka nelagodna situacija, mozda cak stid izazvan nekom situacijom ili misljenjem okoline, nekom "brukom"... posebno sto je carsav beo, to ukazuje da situacija nije povoljna... More je simbol zivota i sudbine, ponekad podsvesti... Budite pazljivi i obazrivi u skorijoj buducnosti. ;)

Ja u poslednje vreme cesto sanjam meso: zivo, peceno, kako kad. Nekad ga jedem, nekad ne. Govorili su mi razne (uglavnom lose) stvari o tome, od smrti do culne ljubavi... Zanima me, ima li neko iskustvo s tim? Ili, mozda se neki poznavalac udostoji da mi odgovori? :lol: Bila bih zahvalna.

P.S. Gde se ovde vide naslovi podforuma, nista ne razumem? :???:

Snovi o prijatelju

U zadnje vreme cesto sanjam svog najboljeg prijatelja.

1. Pojavljuje se ispred mene potpuno gol. Oko njegovog polnog organa je krv, kao neki krvavi krug, obruc

2. Ja kao putujem avionom, stalno imam neke letove i sam se sebi divim. Jedno putovanje zavrsi, pocne novo ali primecujem da s vremenom pocinjem da se plasim. Sanjam uzasan strah od narednog leta i ja nekako uspevam da zakasnim na let, a to sam i prizeljkivao i radujem se tome. Posle odjednom vidim taj avion koji je odleteo i u njemu sedi moj prijatelj koji mi cuva mesto. Nailazi neka gospodja i on kao gleda u mene, ali ja nisam usao u avion i ustupa moje mesto njoj.Posle osecam krivnju sto nisam krenuo na put i kajem se...

3. Dolazimo u neki studentski centar, ulazimo u sobu i ja primecujem da je soba super opremljena u odnosu na ostale. Odmah se kao divim, ali on nesto nije zadovoljan i kao da zeli izaci.

4. Sanjam da me isti ovaj prijatelj udara po zadnjici i da crkosmo od smeha

Znaci, sve ovo sanjam u kratkom vremenu, bilo je jos snova ali sam ih zaboravio. Imam osecaj da mi vise sile salju neki znak ali ne znam kako da to rastumacim