Bas fino sto forum ne zahteva registraciju ... Caffé

Тo mi je uvek ok, nego od cega je napravljen ovaj vas sajt... koji je CMS u pitanju ako je uopste CMS... fino je sve odradjeno, pohvale i podrska od mene

poz

simovina

Gost

Hvala.
:)

Samo ovde u ovom forumu www.inter.rs, je dozvoljeno neregistrovanim članovima da postuju i učestvuju u diskusiji. Logika je sledeća - možda ima neko ko uglavnom posećuje sajt, i ne želi da bude učesnik i na forumu, ali želi ovde nesto da kaže u vezi sajta www.inter.rs , da zatraži pomoć, javno da se požali ili pohvali. Mislimo da je to ok, da takve ljude ne bi trebalo opterećivati registracijom.

Što se demokratije tiče, to je sve. Jer u ostalim forumima samo registrovani mogu da postuju. Takodje, i mi bi smo voleli da nije tako, ali došlo je do nekoliko zloupotreba i ovo je bio način da upravo zaštitimo posetioce.

CMS je naš "ručni rad" i mnogo toga je pisano u trku, ima mana, ali služi. Polovinom ove godine ćemo završiti radove na kompletnoj obnovi i uskladjivanju. Problem je u tome što kad radimo klijentima radimo kako treba, a kad radimo sebi... Bolje da ne komentarišem... Pošto spolja i nije loš, upravo zadovoljava kriterijume po redosledu kako smo ih postavili, a nismo išli visoko sa njima, zbog drugih obaveza.

Hvala još jednom na pohvalama.

galeksic

Site Admin