Tumacenje - zasto sanjam snove kao filmove? Sanovnik forum

Viki, sanjas li jos cesto?

Šta na kraju bi? Kako ti i momak?

Nisam ti odgovorila na poslednje tvoje javljanje, jer nisam bila sigurna ni šta bi ti rekla. Ne poznajem te pa ne znam ocu li pogresiti u odgovoru.

Sanjaš li još često? Ili se situacija smirila? Javi se.

Zdravo

Drago mi je draga snezana sto si mi pisala.

Sanajam sve vise i vise. Nismose pomirili sa deckom ali se cesce vidzamo.

Sanjala sam kako nosim zlatni lancic i trazila takvu narukvicu da kupim pa sam otkopcala lancic da pokazem prodavacu i onada sam pa zakopcala.

Sanjala sam kako ja i moj bivsi lezimo na krevetu spavace sobe a njegova majka i otac sedeli su is pred nas i ugovarali smo nase vencanje pa on je izasao da me ceka kod kolima a ja sam obukla papuce i izasla van. Isperd mene je stajala jedna krava a ja sam se uplasila pa mi ona rekla da se ne boim jer nema velike rogove i rekla da treba da se boim od drugih krava kje su dosle, on je vidio da sam se usplasila pa dosao i preneo me do automobila u rukama niz jednu zelenu livadu. Krave su bile velike i debele

Sanjala sam da se nalazim u jedan manastir . Do svaka ikona je imalo stepenice .Kad sam posla da izlazim vdjela sam bele cipele i buket cveca pa sam ih uzela i izasla.

Ima jos puno draga snezana ali ja ih neznam pretumaciti. Neznam sta da radim jer nema velikih izgleda de se pomirimo a ja ipak sanjam ovakve snove. Mozda sve sto sanjam znaci da nema nade za nas.

Bila bih zahvalna ako mi nesto bar kazes jer stvarno neznam sta da radim.

Pozdrav
Viki

Kako da budem sigurna koja je vrsta mog sna

Interesuje me na koji način da shvatim koje je vrste moj san (prebacen iz realnog zivota, unutrasnji snovi, predkazajuci snovi, prorocanstva)

Jako puno sanjam, nekad i po tri, četiri sna za noć. Nekad mogu da ih povežem, nekad ne. Snove uvek sanjam kao filmove, skoro uvek ujutru, pre buđenja (osim ako imam 3-4 sna tokom noći; a tad se probudim posle svakog). Uvek su dugi, poput filma, sa puno simbolike, skoro uvek imaju "neko skriveno značenje", teško ih tumačim. Uglavnom sanjam nepoznate ljude, eventualno je prisutna moja majka (sa njom u stavrnom životu imam lep odnos, ali ne i posesivan). Emocije u snu lako raspoznajem, a san uvek ostavlja izuzetan utisak na mene, dosta razmišljam o njima tokom dana. Često sanjam i po desetak noći za redom identične snove, osećam da mi moja podsvest nešto bitno poručuje ili da treba neki zaključak da izvučem, a teško mogu da ih protumačim. Prvi put kad sanjam taj san on je kraći i iz noći u noć tematika se proširuje, prvu noć samo sanjam jedan deo sna, kasnje on počne da se nadograđuje. Često su snovi lucidni, ali nemam mogućnost da menjam sadržaj sna, da upravljam njime, samo sam svesna da sanjam, naročito ako nešto pričam u snu, tad imam potrebu da to kažem na glas iako sam svesna da me neko ko je pored mene može čuti, ali tu potrebu da kažem nešto na glas ne mogu da savladam.