Kućni ljubimci na četiri noge - psi, mačke, kuce i mace Životni stil

Mali Mici, mjaukavi clan ovog naseg foruma

Evo jos jednog clana Inter caffe-a velikog hedoniste, na gazdu valjda :)

http://img89.imageshack.us/img89/7340/photo0204ha3.th.jpg

Lord[MX]

Moderator

Lenji macor Snesko

Ovo je najlenja macka na celoj planeti, njegov zadatak je samo jelo i spavanje, a raste u duzini i sirini, da se macke jedu, bar kod nas bio bi izvrstan obrok:))
ali eto, on se usrecio time da bude nas domaci ljubimac:))

Lidija

Moderator

Sarina petorka

Ovo je Sarin podmladak; druzina od pet malih razigranih, veselih, nestasnih kucica. Sa njima je dan super, njihova ljubav je pravo osvezenje, igra sa njima jednostavno odnosi sve brige kao rukom odnesene. Koliko i da se trudim da se ne vezem previse za njih jer ce uskoro imati negde svoj novi dom ipak su tako dragi, tako slatki, tako neodoljivi, posebno kada se priljube onako, bez imalo straha, jer osecaju da ce dobiti samo ljubav i igru, a niko to od zivotinja bolje ne oseca.

Ipak ovo mi je mali uspomen na njih, ali da bi ih pratila, a to je nemoguce jer mogu samo vrtoglavicu dobiti, ali ipak sam pokusala da ih uhvatim u casu naseg svakodnevnog druzenja. :)

Lidija

Moderator

Mihaela i njeni drugovi

Ovo je Mihaela moja mala komsinica koja sa njenom mamom obavezno svrati da se poraduje i da pogali male kucice, nema niceg lepseg od toga kada vidis kako se zajedno raduju, lepo je decu uciti da zivotinje vole i postuju, jer iz toga se moze izroditi samo plemenita i blagorodna osoba.

Lidija

Moderator

Francuska pudla Aysha

To je nasa Aysha, francuska pudla koja ima tek 9 meseci i koja je sad clan nase male porodice, inace moram da napomenem zbog velike vecine onih koji nisu za drzanje psa u stanu, a posebno ne sa decom da je:

  1. francuska pudla druga po redu najpametnija rasa, sto znaci laka za dresuru i zivot u stanu...
  2. to je pas koji se 2 puta nedeljno kupa i redovno sisa jer njima dlaka ne opada nego kao i nama raste.
  3. pas koji ne smrdi, tj. ne oseca se kad je u stanu,
  4. jede iskljucivo granula i kao sto kaze reklama za psa Oskara "ima cvrstu kaku"

Divan je jer ume divno da se igra, mazi, ume da bude velika slihtara, trenutno mu je velika mana to sto krade cerkine igracke, ali ona ga obozava.

Evo jedne slike, nije jos u fazi hakerisanja... ali polako, ko zna :)

Kucni ljubimac

Zivim u stanu. Protivnik sam drzanja zivotinja poput psa ili macke u stanu. Ptice u kavezu sigurno nikada. Ljubav prema zivotinjama znaci ne ograniciti im slobodu u ime ljubavi prema njima.

Pitam svakoga da li bi voleo da je zatvoren u stanu i da ceka da ga neko veze i proseta. To nije ljubav vec zadovoljenje svojih emotivnih potreba tako sto cemo "voleti" svog kucnog ljubimca zatvorenog i vezanog.

Sta mi preostaje?