Radio Mileva II program - audio avantura Opušteno

Radio Mileva drugi program - muzicke liste, ali po nasem izboru.

Predlog: Kreirajte listu na nekom online flash playeru i prilozite je ovde da slusamo zajedno.

Predlog za korisnike: Umesto jednog, otvorite dva prozora Inter.rs, u jednom otvorite ovu temu, kliknite na odabranu plejlistu i zatim ga minimizirajte. a onda u drugom prozoru - putujte.

Pažnja radovi u toku :!:

Uočen problem: uvek sam malo muku mučio sa slušanjem muzike u kući. Ako, na primer, slušam neku grupu, nekog autora, već posle treće pesme dosadi mi isti glas. No, za to ima leka, malo promešamo autore. Različiti glasovi, ritmovi... Unesu malo zabave u to slušanje. Komp. je za to dušu dao. Otvorim novi folder i u njega pobacam tako svašta, po neredu ili nekakvom nerazumljivom redu. I to onda tako spakovano ume zanimljivo da zvuči. Pola sata šarenih emocija.

No, i tu ima kvaka. Zašto volimo radio? Između ostalog i zato što nas radio iznenadjuje. Onaj faktor neočekivanog, a dobrog izbora muzike, u slušanju radija igra jednu od najvažnijih uloga. Međutim, kad sam sebi napravim svoj folder, tu ima šipak od iznenadjenja. A baš taj deo mi često nedostaje u celoj priči. Ja birao, ja slušam. Autistično i gluvo.

Moguće rešenje: a šta ako ja po mom ukusu napravim folder, a preuzme ga neko drugi? I obrnuto, neko drugi smućka, a ja popijem? Uz pomoć ovog Imeem, to je izgleda ovde moguće. Ako imate isti problem onda je ovo možda pravo mesto za Vas. Evo ovde - mućkajte svoje male izbore muzike i peuzimajte tudje.

Evo primera - nešto kratko blabla kao uvod ili samo nalepljen naslov, pa ovakva lista:

I, naravno, bio bi potreban kraći Galetov uvod o tehnici kreiranja, kratko uputstvo za upotrebu teme. I to bi valjda bilo sve. Ako sam nešto propustio, neće mi biti prvi put. Da propustim nešto ili nekog, tu sam svoj na svome. Ali to već nije tema...

sejač

Moderator

Evo, pet glava u džuboks

3 godisnja doba

Ja častim

sejač

Moderator

Sta slusamo?

Na sajtu http://www.playlist.com mozete da napravite sopstvenu playlistu pesama koje rado slusate i volite i podelite to i sa drugima. Na istom sajtu je i pretrazivac preko kog mozete lako da nadjete veliki broj pesama i dodate ih na svoju playlistu, tako da ne morate uvek da vucete gomilu diskova sa sobom ukoliko menjate kompjuter na kome nesto radite i zelite da uzivate u svojoj muzici, sve sto je potrebno jeste pristup internetu.
...kazem, sve je to brzo, lako i zanimljivo ;)

Evo onoga sto ja slusam npr.;)
http://view.playlist.com/14481673739/standalone

PS-Maxa nasa mala mezimica mi je napomenula da je vec postojala slicna tema ovde tako da ja ne bi napravio neki belaj ovde nek moderator slobodno spoji teme ili prebaci u ovu. ;)

Lord[MX]

Moderator