Tumacenje - zapitanost u snu, kutija, kovceg, plis, crno Sanovnik forum

Sanjam da stojim pored nekog mrtvackog kovcega, ali mali je - mozda metar duzine, okolo je materijal sav plisani i unutra isto. Plis je crn i kad sam ga u snu otvorila, unutra je bio prazan i imao je jednu kockastu prazninu, kao da je u njemu nesto bilo.

A ta kocka je velicine 20 cm2 na dnu kovcega (gde su noge) sa dubinom i unutra je sve od plisa crnoga i s'vana. Oko mene nema nista, samo vidim sebe i kako otvaram taj kovceg izraz mi je na licu kao da ocekujem da vidim unutra sta ima i malo strahovito i zapitano.

I tu sam se probudila.

Nista drugo se ne secam da sam sanjala te noci, ali samo se toga secam. Taj kovceg je izgledao kao kutija kad poklonite nekome neku bizuteriju, prsten ili lancic, ili tako nesto zbog plisa ali ovo je bio kovceg sa crnim plisom.

Ponekad sanjam cudne stvari da to nije ni za opisati. Ali ovo sto sam sanjala, za to mi treba tumacenje. Unapred vam hvala za pomoc.

Cao svima...

Dali je bubastra jos u akciji za tumacenje snova ?

poz...

Bojim se da nije. Nisam je video davno ovde.

Probaj da joj pošalješ privatnu poruku, ako hoćeš.

Kad nekom pošalješ privatnu poruku, on dobije email poruku da mu je stigla, ukoliko to nije onemogućio u podešavanju profila.

galeksic

Site Admin