Trazim zenu sa Mesecom u Ribama! Ljubav

Ovaj sistem je namenjen ljudima koji traze trajnog partnera

Ako budes malo detaljnije proucavala tematiku, koristeci literaturu i Istoka i Zapada nakon jednog perioda vremena ces i sama doci do istog zakljucka. Tvoj nacin razmislanja, Leda, upravo i proizilazi iz tvojih emocija prema okolini, drugim ljudima, svemu uopste, tako da se, i po Zapadnim kriterijumima, Mesec dokazuje kao simbol "um-emocija" transferzale. Krajnje je logican.

Lepo ti trazi nekog sa Mesecom u Devici, najbolje da bude u istoj Nakshatri (termin Vedske astrologije). Nadalje, gledaj da imate isti podznak (najbolje da Asc. pada u istu Nakshatru) i na kraju, gledaj da vam Sunca budu sto bliza, ili bar u istom elementu.

Ovaj sistem sklapanja je namenjen ljudima koji traze trajnog partnera, ne avanturu. Za avanturu, najbolje je traziti suprotno, tako da ti i ja mozemo imati avanturu, ali ne i trajnu vezu, bar po ovom sistemu.

Termin "Crni mesec" je vezan za maglinu ili fokalnu tacku, koja se naziva "Lilith". To je vech druga tema, premda jako zanimljiva, narochito za zene. Mesec (Mo) ne moze biti "Crni" jer nije.

Teznja ka perfekcionizmu je psiholoska anomalija, fundirana na latentnim strahovima, usvojenim u ranom detinjstvu. Nema veze sa pozicijom Meseca. Vezana je za sistem uslovljavanja, nametnut, najcesce, od strane roditelja, socijalnog okruzenja... Suprotno tom stanju, nalazi se stanje opustenosti. Yoga, npr., moze jako pomoci. Ili plivanje. Istrazivanje oblasti personalne seksualnosti, takodje moze biti jako korisno za usmeravanje svog zivota ka poziciji "opustenost".

Srculence je, verovatno zbog manjka podataka, promasilo temu. Ovde se ne govori o Suncu, vec o Mesecu. Sunce je samo energana - izvor primordijalne energije, koja se tek kroz Mesec uoblicava na neki specifican nacin. Ali, nije ni cudo sto je Srculence promasilo: sa svih strana smo bombardovani takvim glupostima vezanim za Astrologiju, da je pravo cudo da iko ista zna.

Nismo se bas najsjajnije razumeli. Znam da je crni mesec lilit, i znam kako se tumači i njegov uticaj kao i to gde mi se nalazi. A, sto se tice perfekcionizma i analiziranja to sam napomenula jer mi se mesec nalazi u devici a samim tim nosi i određene osobine tog znaka.

:)

:D ja sam rodjena 23.02. nadam se da odgovaram 8) dj-health :PPP :klap:

Re: Trazim zenu sa Mesecom u Ribama!

Evo ja imam Mesec u ribama i podznak rak.Mozes li mi molimte objasniti zasto trazis bas tu kombinaciju, naravno astroloski objasniti.

idealna kombinacija

po tvojoj teoriji reklo bi se da smo nas dvoje idealna kombinacija, ovnica a mjesec mi je u znaku ribe. Razocarat cu te, bivsa ljubav mi je bila sa mjesecom u znaku riba - sa razlikom bio je u znaku bika. Ja ne vjerujem u te teorije, mada mi je interesantno da procitam horoskop

Ovnica? Podznak rak? Mesec u ribama?

Davno to bese, al aj da se cisto javnem. Didzej? Helou? Nas dvoje smo tako super, jel da? :P

meni je mesec u ribama, ali nisam taj znak i podznak sto tebi trebaju, sto ti je to toliko bitno, mislim da bude mesec u ribama i to bas odredjeni stepeni... : D

P.S.

Cujem da me je neko trazio...;)

Kome da se javim ovde? :)

PS. Kazu da mi je poruka vrlo kratka. Je li to ovde zabranjeno? Hihi...

PPS. I dalje je kratka... koliko treba jos da zvrljam...? :(

mjesec = jarac

Ja nemam mjesec u Ribama, tako da nisam za tebe :) hihi, ali evo ipak cu napisati sta sam ja u horoskopu:

mjesec = jarac, podznak vodolija...

pa ima li ko za mene? ;-)