Trazim zenu sa Mesecom u Ribama! Ljubav

Zeleo bih upoznati zenu sa Mesecom u Ribama. Bilo bi dobro da je i Ovnica, sa podznakom u Raku. Idealna varijanta je Mesec izmedju 6 - 9 stepeni Riba.

Sunce oko polovine Ovna, podznak druga polovina Raka.

   ja89

Evo me :D
Dugo je prošlo, ali ako još tražiš ;)

10.01.2013 18:56

Ja sam nasao jednu sa mesecinom u ocima i suncem u osmehu.

Eh...
:(

E, to nije nauchni prilaz!

Iluzija sunca u osmehu moze nastati kao posledica refleksije svetlosti od povrshine zlatom prevuchenih zuba, a bledunjava boja meseca u ochima moze biti znak katarakte.

Treba to ispitati detaljnije, moj Smory.

Re: Trazim zenu sa Mesecom u Ribama!

dj-health: Zeleo bih upoznati zenu sa Mesecom u Ribama. Bilo bi dobro da je josh i Ovnica sa podznakom u Raku.

vidim da ti ide astrologija...
;)

A ti, Srculence, gde je tebi Mesec?

Ako ne znash, a hochesh mi rechi, poshalji mi podatke - datum, godina, sat, mesto rodjenja, pol pa che ti izrachunam.

Mesec je jako zanimljiv!

moja mama je pravila te natalne karte. ili kako se vec zove to cudo.

ja sam lav u horoskopu, podznak skorpija. ne opterecujem se Mesecom, bar ne jos.

a koje su to tako dobre performanse devojki sa mesecom u ribama da ih trazis ovako? LOL

jel u pitanju fizicka izdrzljivost i strast ili emotivno romanticno i tako dalje?

Nije u pitanju ni jedna karakteristika posebno. To je, jednostavno, kombinacija za koju smatram da se lako uklapa sa mojom, astroloshkom, kombinacijom. Radi se o medjusobnom uklapanju, pa shta god to bilo.

dj-health, a sta si ti u horoskopu ako se sme znati?
Koliko se ja razumem malo je teska kombinacija ovan-rak. Znaci to bi bilo 2/3 vode kako god okrenes :) a, merkur, venera i ostalo..?

Ja sam, u "horoskopu", isto to. Moja je teorija da se "isto sa istim slaze". Ovan sa Ovnicom, Lav sa Lavicom... to je bar prirodno i razumljivo.

To sto je 1/3 ili 2/3 Vode ili Vazduha u necijoj karti, nema nikakvog uticaja u okviru sistema uporedjivanja koji zastupam, premda se preko puta nalazi osoba sa istom takvom zastupljenoscu elemenata.

Takodje, problematika medjusobnog odnosa elemenata je tema koja zahteva duge elaboracije, koje su, opet, bazirane na neusaglashenim idejama. Ja Vodu vidim drugachije od tebe, mozda, a ti drugachije Vatru od mene, mozda. Jednom rechju, medjusobnim odnosom elemenata se bave najzaludniji i najperverzniji metafizichari, u koje, na zalost, nemam chast da se ubrojim.

Sto se uticaja drugih planeta - Merkur, Mars, Venera, itd tice, moje je misljenje da se svi oni sublimiraju kroz Mesec, te zbog toga, Mesec prestavlja zbirnu vrednost svih ostalih planetarnih uticaja. Istocna skola Astrologije daje Mesecu daleko najvaznije mesto pri tumachenju karte.

Ja, bez obzira na to, ne smatram da se karta moze, sa sigurnoschu i punom odgovornoschu, protumachiti na bilo koji nachin, bilo metodama Zapadne, bilo Istocne astroloske skole. Po meni, natalna karta predstavlja samo jednu fiksnu i zbirnu vrednost koja, mozda, moze posluziti kao jedinica za uporedjivanje sa drugim kartama. Proucavao sam mnoge sisteme uporedjivanja i na kraju, dosao do toga da se "isto sa istim slaze".

Skoro sam siguran da sam u pravu. Do sada imam parcijalne uspehe u potvrdi svoje teorije, koja, naravno, i nije moja. Datira od kada je sveta i veka.

Inache, jel tebi Mesec u Ribama?

Kroz mesec? Hm, prvi put cujem da je bas tako. Zar mesec ne predstavlja nase emocije i odnose sa drugim ljudima? Ali nacin razmisljanja, nacin komuniciranja, želje itd. neke druge planete.

Dobro, slažem se da je jako bitan.

Mogu ti reci da sam ja sa slicnima sebi prolazila katastrofalno. Ma jesu mi odgovarali, ali kad se dve duple vode ukrste, pa se ulube pa se ucute, pa se izvredjaju na neke gluposti, ma užas... A i sta je sa onim da se supronosti privlace?

Moj crni mesec je u devici, zato i jeste crn! Ubi me samoanaliziranje i perfekcionizam :cry:

He, he ja bih jednog lava!!!

nije istina da se isto sa istim slaze, bar ne u ljubavnim odnosima.

dva Lava se ne bi u vezi dopunjavala uopste, vec bi nastali cesti sukobi. ali zato Lav i Vaga npr. stvaraju neku ravnotezu u svemu tome.

da bismo videli ko se sa kim bar prividno slaze, e za to treba dobro poznavanje karakteristika svih horoskopskih znakova.