Radio Mileva - opusteno i neobavezno Opušteno

Foto story

ukratko, radi se o dvojici likova koji su za rachun svog prijatelja otishli da preuzmu novi, crni audi u nju jorku i da ga dovezu do sijetla, to je s kraja na kraj amerike, ima skoro 3000 milja.

E, da bi ga zashtitili od grebanja na tako dugom putu, oblepili su ga plavom folijom i po njoj pisali utiske sa puta, i napisali chitavu prichu o tom putovanju, na kome su sretali razne chudne stvari pa i ovog slona, neke plastichne krave itd. Nisu imali tablice ali, iako ih je dva puta zaustavljala policija, oni su doshli do Sijetla i sve se lepo zavrshilo. Cela foto storija se nalazi na adresi

Novi mobitel

zbog objektivne sprečenosti našeg Gazde dežurni član poslužujem piće, Gazda časti kupio novog "Zvonka"
a ja se pitala gde nestade he,he

majra 

Site Admin

Ovo je samo za GAleksica

http://img241.imageshack.us/img241/7546/cidxmi4.jpg ;)

Ljubav preko interneta

Oprez!
http://i.imgur.com/B86Fzwn.jpg

majra 

Site Admin

E Liki sad ti vidi

Tako dalje i tako blize, šuška se po selu..

majra 

Site Admin

Bez komentara, naravno

Ne znam sta bih napisao uz ovakvu sliku. I naravno ne pitajte me nista, jer nemam pojma o cemu se radi. To je slika sa flickra, jedino mi je to jasno.

http://static.flickr.com/52/148883137_d90602aed1.jpg

www.flickr.com/photos/upyerbum/148883137

galeksic

Site Admin

Decembarsko..

http://i.imgur.com/JibunTV.jpg

majra 

Site Admin

PEDJA

dobrodosao izvolite zelimo vam ugodan boravak u nasem caffe-u ;)

majra 

Site Admin

nesto lepo

Gorane primi ovo kao dar i ne zameri:)

http://img89.imageshack.us/img89/9240/71392643qnnjohusensaiolkz0.jpg

Lidija

Moderator

Korisnicke muke

"Postovana gospodo iz tehnicke podrske,

Prosle godine izvrsila sam upgrade sa Decka 5.0 na Muza 1.0 .
Nazalost, novi program veoma lose radi. Nekompatibilan je sa knjigovodstvenim softverom, pa je ogranicio pristup aplikacijama:
Garderoba 12.2, Cvece 9.0 i Nakit 23K,
koje su savrseno funkcionisale pod Deckom 5.0.

Uz to, Muz 1.0 je deinstalirao mnoge programe kao sto su:
Vecernji izlazak 7.5, Putovanja 2.3 i Sex 6.1,
a onda je instalirao nove nepozeljne programe kao sto su:
Poker 1.3, Subotnji fudbal 5.0, Golf 2.4 i Nered svuda 2001.

Razgovor 8.0 vise ne funkcionise, a pokusaj njegovog pokretanja rusi sistem. Ni pod kojim uslovima Muz 1.0 ne izvrsava:
Promenu Pelena 14.1 ili Spremanje stana 2.6.
Pokusala sam da problem resim patch-om Zvocanje 5.3, ali ovaj visenamenski usluzni program ima ograniceno dejstvo.

Molim vas da mi pomognete."

Odgovor Tehnicke službe:

Ovo je vrlo cest problem na koji se žene žale, ali uglavnom nastaje zbog osnovne zablude. Mnogi vrše upgrade sa Decka 5.0 na Muža 1.0 ne znajuci da je Decko 5.0 samo paket za ZABAVU. Medjutim, Muž 1.0 je OPERATIVNI SISTEM i projektovan je tako da izvršava što je moguce manje aplikacija. Dalje, ne možete obrisati Muža 1.0 i vratiti se na Decka 5.0, zato što Muž 1.0 nije projektovan s tom mogucnošcu. Skriveni izvršni programi unutar sistema prouzrokovali bi da Decko 5.0 podražava Muža 1.0, tako da se time ništa ne dobija.

Nemoguce je izvršiti deinstalaciju, brisanje ili cišcenje programskih fajlova iz sistema, jednom kada su instalirani. Bilo koji novi programski fajlovi mogu se instalirati samo jednom godišnje, buduci da Muž 1.0 ima žestoko ogranicenu memoriju. Poruke o greškama su ceste, i normalan su deo Muža 1.0. U ocajnickom pokušaju pokretanja neke od svojih "old time" omiljenih aplikacija, ili pokretanja nove aplikacije neke žene su pokušale instaliranje Decka 6.0 ili Muža 2.0. Medjutim, te žene na kraju imaju više problema nego što su imale s Mužem 1.0. Pogledajte u prirucniku pod Upozorenja: Razvodi/Alimentacija. Primjeticete da taj program vrlo loše radi, i uz njega ide Srcelom 1.3. Predlažem da zadržite Muža 1.0 i da jednostavno naucite cudljivosti ovog neobicnog i nelogicnog sistema.

Buduci da i sama imam instaliran Muž 1.0, predlažem da procitate celi odlomak o Opštim Greškama u Zajednici (OGZ). To je sjajna karakteristika Muža 1.0, koju je potajno instalirala maticna (roditeljska) firma tako da je sastavni deo operativnog sisrema. Muž 1.0 mora preuzeti SVU odgovornost za SVE greške i probleme, bez obzira na uzrok. Da bi se aktivirala ta sjajna karakteristika unesite komandu C:\MISLILA SAM DA ME VOLIŠ. Ponekad se zajedno s tom komandom mora izvršavati Suze 6.2. Muž 1.0 bi tada trebao izvršiti aplikacije Izvinjavanje 12.3 i Cvece/bombonjera 7.

Savjet: Izbjegavajte precesto korištenje te karakteristike. To može izazvati dodatne i ozbiljnije OGZ, i na kraju cete možda morati izvršiti komandu C:\OPROSTI prije no što se sistem vrati u normalan rad. Pretjerana upotreba takodje može prouzrokovati da Muž 1.0 izvrši Mrzovoljnu tišinu 2.5 ili, još gore, Pivo 6.0. Pivo 6.0 je vrlo loš program koji pravi teško izbrisive fajlove Debelog trbuha i Glasnog hrkanja. Spasite sebe nevolja i poslušajte ovaj tehnicki savjet!

Zapamtite! Sistem ce glatko funkcionisati i preuzeti svu odgovornost za OGZ, ali zbog te fine karakteristike samo povremeno može izvršavati sve aplikacije koje je izvršavao Decko 5.0. Muž 1.0 je odlican program, ali ima ogranicenu memoriju i nove aplikacije ne može brzo uciti. Razmislite o kupovini dodatnog software-a za poboljšanje performansi. Preporucujemo Toplu hranu 3.0. Rublje 5.3 i Strpljenje 10.1. Kad se koriste zajedno, te utilities zaista mogu pomoci da Muž 1.0 radi bez grešaka. Nakon nekoliko godina upotrebe, Muž 1.0 ce vam postati blizak i pronaci cete mnoge korisne karakteristike kao što su Popravi slomljene stvari 2.1, Maženje 4.2 i Najbolji Prijatelj 7.6.

Finalna opomena! NIKAKO, ni pod kojim uslovima , nemojte instalirati Svekrvu 1.0. To nije podržana aplikacija, i izaziva selektivni shutdown operativnog sustava. Muž 1.0 ce izvršavati samo Pecanje 9.4 i Lov 5.2 dok se Svekrva 1.0 ne deinstalira.

majra 

Site Admin

Dobre namere

galeksic: polako zene ima ovde mladjeg sveta.
imajte obzira, nemojte predamnom tako.
molicu lepo ako nije problem...
8)

http://static.flickr.com/80/242464001_a839e9277c.jpg

Merite reci zbog svih nas, a i zbog Vas!

majra 

Site Admin

Zene po informatici

http://i.imgur.com/IEywKAS.jpg

:(

majra 

Site Admin