Novo uredjenje stana po feng šui - pberger Feng šui

Natalna karta letece zvezde i uredjenje stana

Molim te, pogledaj tlocrt i reci koje su povoljne boje za kuhinju, pricali smo o onim sivim, ali nisam sigurna, odgovori mi u temu, tamo sam ti vec ostavila poruku i za terasu, imaj u vidu da su mi te podne plocice bordo-braon, pa ako to nije dobra boja, koja je povoljna da je neutralise?

Ako osmotris sektore koji poklapaju kuhinju i kombinacije letecih zvezda jasno je da kombiacia 5P i 9V nije povoljna, ona je indikativna za mentalnu konfuziju i finansijske i zdravstvene rizike kao rezultat impulsivnog ponasanja.

Cinjenica da iako je 9 uvremenjena zvezda ona uvek pojacava dejstvo kombinacije planiske i vodene, a 9-5 nikako nema povoljne konotacije zato ih treba drzati pod kontrolom svim atributima elementa Metala, i - otuda svi predlozi sto sam gore napisala.

http://img84.imageshack.us/img84/5774/cciv1.jpg

majra 

Site Admin

korekcije doma

Pozdrav Majra, imam jedno pitanje za tebe.

Posto sam se preselila, pokusala sam da novi dom uredim po principu feng shuia. E sada, kuhinja i kupatilo mi spadaju u sektor severoistok, sto mislim da je nepovoljno. Citala sam da treba postaviti morsku so, ali ono sto me jos zanima jeste da li su potrebna dodatna podesavanja u smislu smanjenja negativne energije bojama, biljkama isl.?